Don Duran - Titre Bakalım - Böyle Nasıl Olmuş :))

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar

cosgunum

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda video önü reklamlarda dahi tanıtımı yapılıyor...Yanılmıyorsam Lassa için yapılmış bir müzik Don Duran parçasını, kendimce hızlandırarak içine animasyon katarak yeniden kilpleştirdim. Parça benim olmadığı için tamamen özgün içerik olmamakla beraber son hali nasıl olmuş?
https://www.youtube.com/watch?v=h7QkY4ttdCw

açıkcası berbat
yani bir ton hatan var en büyük hatan ise hareketler :)
keşke kendin yerine star wars askerlerini oynatsaydın daha iyi olurdu

Hiç güzel değil :( asıl videosundan iğrendim beğenerek izlerdim :)

kardeşim saçma şeyler youtube de herzaman tutar biliyosan eğer umarım kazanırsın ...

25 saniye dayanabildim maalesef :(
O kadar mı kötüydü yavvv :(
güzel olmamış dahada gelmiştirebilrsin şarkı sesi çok hızlı ayrıca hareketler hiç uymuyor
Şarkı sesini mecburen hızlandırmak zorundaydım...Yoksa eşleşen verecekti...
açıkcası berbat
yani bir ton hatan var en büyük hatan ise hareketler :)
keşke kendin yerine star wars askerlerini oynatsaydın daha iyi olurdu
Berbat yorumuna saygı duyarım...Ancak seninde yorumunda hatan var...Orada oynayan ben değilim :D...Herhangi bir videodan oynayan bir karakteri alıp oraya yerleştirdim...Başka bir müzikle oynayan adamın burada tamamen uymasını beklemiyordum zaten :D

Hiç güzel değil :( asıl videosundan iğrendim beğenerek izlerdim :)
Aman ustam sen yinede iğrenme aslını izlemeye devam :) Her beğenmediğin şeyden sonra aslını terkedeceksen işin var :D
kardeşim saçma şeyler youtube de herzaman tutar biliyosan eğer umarım kazanırsın ...

Millet bir kuru Sincap Alvin resmi koymuş, müziği hızlandırmış sesi inceltmiş herhangi bir şarkıyı yayınlamış milyonlar izlemiş...Bende benzer bir şey yapayım ama işin içerisinde biraz hareket katayım dedim...Yorumlardan anladığım kadarıyla sanırım olmamış :( Yorum için teşekkürler...

bence saçma olduğu için para kazanma adına,youtube adına iyi olmuş yılmadan devam et sonuçta kimse yanlış anlamasın arkadaşlar çalmadın çırpmadın emek verip korkusuzca yükledin öyle değilmi risk beklemeden önemli olanda bu bence :)

Bir şeye para kazanma gözüyle girmeyin iyi kötü fark etmez para gelsin yeter mantığı ile gemi yürümez. Sen işini çok güzel yaparsan zaten para gelir her türlü. O yüzden işini ilerletirsin daha güzel ciddi yaparsın umarım. Bir de bu kadar olumsuz yoruma rağmen güzel dayandın ben olsam söverdim. :D

bence saçma olduğu için para kazanma adına,youtube adına iyi olmuş yılmadan devam et sonuçta kimse yanlış anlamasın arkadaşlar çalmadın çırpmadın emek verip korkusuzca yükledin öyle değilmi risk beklemeden önemli olanda bu bence :)
teşekkür ederim yorum için...
Bir şeye para kazanma gözüyle girmeyin iyi kötü fark etmez para gelsin yeter mantığı ile gemi yürümez. Sen işini çok güzel yaparsan zaten para gelir her türlü. O yüzden işini ilerletirsin daha güzel ciddi yaparsın umarım. Bir de bu kadar olumsuz yoruma rağmen güzel dayandın ben olsam söverdim. :D
Sevgili Emrecim, bu videoyu ve daha önce hazırladıklarımı burada paylaşırken esas amacım eksiklerimi görebilmek...Dolayısıyla nasıl ki beğeniliyorken mutlu oluyorsam ama yinede eksiklerimi görmeye çalışıyorsam, beğenilmediğinde de gelen yorumları olgunlukla karşılamam ve yorumlardan alabildiğimi alıp eksiklerimi giderebilmem gerektiğini düşünüyorum... Yorumun için teşekkür ediyorum...

Abi sen ne iyi yürekli birisin bu kadar kötü yorum yapılmış saygısızca bile algılanabilecek şeyler, yaşınıza kimse bakmıyor galiba. Helal olsun diyorum size :)

Abi sen ne iyi yürekli birisin bu kadar kötü yorum yapılmış saygısızca bile algılanabilecek şeyler, yaşınıza kimse bakmıyor galiba. Helal olsun diyorum size :)
Burada yapılan paylaşımları kimse beğenmek zorunda değil tabiki ama Yorum yaparken karşnızdaki insanın psiklojisini de düşünmek lazım gelir diye düşünüyorum...Teşekkür ederim hakkımdaki iyi düşüncelerin için...

Diğer videoları izledim gayet güzel çocuklara yönelik videoların her zaman kazanç getirisi yüksek olur . Ayrıca sazla söylediğiniz şarkılarıda özledik kısmetse ne zaman yeni albüm . Çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilerim.

Bi tek benmi begendim :-D Her yerde farkliligim ortaya cikiyo :-P hosuma gitti muzik aslini dinledim sevemedim aslindan daha iyi geldi ilk basi haric ancak bu sefer goruntude geriye gitmissin abi gecenkileri nasi begendiysem bu bana gore muzik disinda pek iyi degil sanki cabaliyorsun hos birsey

Gayet güzel olmuş hocam. Zaten youtubede anlamsız şeyler daha çok izleniyor. Aynen devam edin hocam. Bol kazançlar.

Diğer videoları izledim gayet güzel çocuklara yönelik videoların her zaman kazanç getirisi yüksek olur . Ayrıca sazla söylediğiniz şarkılarıda özledik kısmetse ne zaman yeni albüm . Çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilerim.
Öncelikle azda olsa olumlu yorum almak güzel teşekkür edrim...Şu aralar okulların ilk dönem sonu yaklaştığı için biraz yoğunluk var...Sınav yap, oku, analizini çıkar vs. Bir de bir kaç kola ayrıldığımdan her kanalı devamlı besleyemiyorum...Ama ömür biter bende saz bitmez :D o yüzden sazlı sözlü yeni paylaşım yakındır :D tekrar teşekkürler..
Bi tek benmi begendim :-D Her yerde farkliligim ortaya cikiyo :-P hosuma gitti muzik aslini dinledim sevemedim aslindan daha iyi geldi ilk basi haric ancak bu sefer goruntude geriye gitmissin abi gecenkileri nasi begendiysem bu bana gore muzik disinda pek iyi degil sanki cabaliyorsun hos birsey
Beğendiğinize sevindim...görüntü konusunda haklısın daha iyi olabilirdi...Ama bu farklı kanalda farklı bir deneme çalışması olduğu için biraz detaya girmedim şimdilik...Gelen önerileriniz eşliğinde ileride hepsi düzelecektir. Teşekkürler..
Gayet güzel olmuş hocam. Zaten youtubede anlamsız şeyler daha çok izleniyor. Aynen devam edin hocam. Bol kazançlar.
Teşekkür ederim Capari kardeşim...aynen devam yılmak yok ve bol kazançlar cümlemiz için geçerli olsun inşaallah...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri