Donanımhaber'deki kar konusu

Ben final ertelenmesi felan istemiyorum bırak girecekse girsin yeterki millet dışarda soğuktan donarak ölmesin maddi durumu yetersiz olanlar evde tir tir titremesin.Bu insanlara zerre yararımın olmaması da koyuyor ulan bir faydam yok memlekete

86-87 deki kar yağısını gecmedigi surece Istanbul icin efsane olamayacaktir. Kar, soguk uzun surmedigi surece iyidir. Millet hastaliktan kiriliyor . Mikroplari kirmasi icin gerekli kar yagisi...

Allah, sokakta yasayan insan ve hayvanlara guc versin.

adama bak ne yazmış

TÜM TÜRKİYE KAR ALTINDA KALACAK ALLAHIN IZNİ İLE.

Allah ım inş zelzelere karışırız depremler olur warloklar evımıze kadar gırer atlar sokakları basar yürüyecek yer bulamayız :D

Yahu bütün ülke karlı Gaziantep paso soğuk ve yağmur. 2 haftadır hastayım arkadaş.

bende istanbulda yaşıyorum tahmin ediyorumki büyük kar yağıcak allahın izniyle bu sene ayvalar çoktu ayvaların çokluğu kışın uzun süreceği anlamına gelir geçen sene yok denilecek kadar azdı ayva . atalarımız söylemiş bunu

Eskişehir'de lapa lapa kar yağıyor aralıksız saatlerdir. :)

Kar yazınca başlıkta hangi iş dedim bi an :D Bildiğimiz beyaz kar'mış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri