Donanimhaberin AKK Kaldırılsın Kampanyası

CHeLeP

Yasaklanmış
Donanimhaber AKK nin kaldırılmasıyla ilgili bir kampanya başlatmış. Daha öncede böyle bir kampanya başlatıp hız düşümündeki net hızını 1mbit den 3 mbite çıkartılmasına öncülük etmişlerdi. Yine böyle bir kampanya başlatılmış 2 dakikanızı ayırıp change.org kampanyasını imzalayıp destek verirseniz seviniriz :)

AKK'den Kurtulma Harekâtı! Whatsapp Grubu açıldı! [31.000+ imza!]

change.org bağlantısı: https://goo.gl/5YQbl7

Verdim bu tür kampanyaları kaç yıldır duyuyorum hiçbir sonuç çıkmadı.Bu change org davası nedir ? Fenerbahçede 500.000 imza topladı ne işe yaradı ? Bu change.org'u anlayamadım

Verdim bu tür kampanyaları kaç yıldır duyuyorum hiçbir sonuç çıkmadı.Bu change org davası nedir ? Fenerbahçede 500.000 imza topladı ne işe yaradı ? Bu change.org'u anlayamadım

Türkiye'de İnternetin taksim i gibi bişi, taksimede çıkıyorsun ama bir şey değişmiyor aynı hesap

Sosyal mecrada tepki ve nabız ölçmek için genede etkili

gerçekten bu kadar pahalı saçma bi internete bunca para ödemek hiç akıl karı değil tekel bırakanlar saolsun ne diyim..

Zaten hızımı kesmedikleri için umrumda olmayan kampanya. Benim gibi bir sürü insan var eminim akk yi geçtiği halde hızı düşürülmeyen.

Zaten kaldırılması taraftarı değilim. Youtube'de sınırları zorlayınca ne olduğunu gördük. Youtube gibi bir şirket bile şurada 3-5 youtubere karşı bu kadar ter dökmüşken ttnet'e turkcelle'mi güveneceğim koca Türkiye karşısında ?

Önce bu firmalar bu isteği karşılayabilecek güçte olduklarını göstersinler de sonra katılırız.

Not: Paketler iyileştirilebilir. 100mb internete 50gb akk verilmez mesela.

doping kullanıyorum ayda 50 gb ı geçiyorum ama akk muhabbeti yok faha hiç düşmedi.Paketim 8 mb hızım ise 7 mb bence gayet iyi 50 tl.Türkiyede internet pahalı değil bence UCUZ bile.Ne kadar ekmek o kadar köfte misali.Doğru mesela abd de daha hızlı net ancak bir okadarda pahalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaten hızımı kesmedikleri için umrumda olmayan kampanya. Benim gibi bir sürü insan var eminim akk yi geçtiği halde hızı düşürülmeyen.

Zaten kaldırılması taraftarı değilim. Youtube'de sınırları zorlayınca ne olduğunu gördük. Youtube gibi bir şirket bile şurada 3-5 youtubere karşı bu kadar ter dökmüşken ttnet'e turkcelle'mi güveneceğim koca Türkiye karşısında ?

Önce bu firmalar bu isteği karşılayabilecek güçte olduklarını göstersinler de sonra katılırız.

Hocam genelleme yapmamak daha iyi olur siz bal tutan tarafta olduğunuz için bu tutumunuzu mazur görüyorum ancak ve ancak bizim gibi daha akk geçmeden interneti bile yavaşlatınlar var o yüzden bireysel olarak değil de toplumsal olarak düşünelim yanlış anlamayın ilginiz için teşekkürler..

Hocam genelleme yapmamak daha iyi olur siz bal tutan tarafta olduğunuz için bu tutumunuzu mazur görüyorum ancak ve ancak bizim gibi daha akk geçmeden interneti bile yavaşlatınlar var o yüzden bireysel olarak değil de toplumsal olarak düşünelim yanlış anlamayın ilginiz için teşekkürler..

Hocam bal tutan tarafta değilim aslında. Ama sınırsız şeylere genelde karşıyımdır bu durumlarda. Mesela ben 90 tl ye 15 gb vınn kullanıyorum. (download+upload toplamı 15 gb) Her kullandığımda söverim Turkcell'e.

Ama normal internette 50 tl'ye 75gb akk veriyorlar. Hatta söylediğine göre 125 gb yaptık demişti. Eskileri düşünürsek bana yeterli.

Tabi şuan için şanslı gözüküyorum lakin dediğim gibi paketler iyileştirilebilir lakin sınırsıza hiç olumlu bakmıyorum.

Belki de biz sınırsız diyelim de ne koparırsak havasında da olunulabilir, bilemem.
[MENTION=10446]CHeLeP[/MENTION]

75gb nasıl biter hocam 2-3 video da. Ya hadi bitsin diyelim. Paketler az çok mantıksal olabilir diyorum tek karşı çıktığım işin sınırsız olma boyutu.

Olayın youtube ile ne alakası var ya :D 2-3 tane HD film izleyince kota doluyor sonra sayfa açılırken bile acı çekiyoruz. Kusura bakma ama çok bencil bir düşünce olmuş senin ki :)

Hocam bal tutan tarafta değilim aslında. Ama sınırsız şeylere genelde karşıyımdır bu durumlarda. Mesela ben 90 tl ye 15 gb vınn kullanıyorum. (download+upload toplamı 15 gb) Her kullandığımda söverim Turkcell'e.

Ama normal internette 50 tl'ye 75gb akk veriyorlar. Hatta söylediğine göre 125 gb yaptık demişti. Eskileri düşünürsek bana yeterli.

Tabi şuan için şanslı gözüküyorum lakin dediğim gibi paketler iyileştirilebilir lakin sınırsıza hiç olumlu bakmıyorum.

Belki de biz sınırsız diyelim de ne koparırsak havasında da olunulabilir, bilemem.

Aslında orasıda öyle ama avrupa ülkelerinde bu kota limiti yokken ayrıca internetleri hızlı ve ucuz hatta bedava olurken ülkemizde bu denli fahiş fiyata satılmasına tepkilerin büyümesi taraftarıyım.Çünkü herşey bu rahatlıktan geliyor eskidende taahüt diye bi saçmalık vardı onu kaldırdılar ama bu firmalar küstahca tekrar kendilerine göre bazı şeyler çıkardı :)

Aslında orasıda öyle ama avrupa ülkelerinde bu kota limiti yokken ayrıca internetleri hızlı ve ucuz hatta bedava olurken ülkemizde bu denli fahiş fiyata satılmasına tepkilerin büyümesi taraftarıyım.Çünkü herşey bu rahatlıktan geliyor eskidende taahüt diye bi saçmalık vardı onu kaldırdılar ama bu firmalar küstahca tekrar kendilerine göre bazı şeyler çıkardı :)

Avrupa ülkeleri ile Türkiye'yi karşılaştırmaya başlarsak sabahı buluruz. Sanki bizim dengimizmiş gibi. Her olay da ama Avrupa'da Abd'de böyle dersek daha çok yakınırız. Ben bu işleri yıllar önce bıraktım. Öğrendim kendimi eziklemeyi. Kendimi karşılaştırmıyorum onlarla. Onlarda internet böyle bizde neden böyle demiyorum artık.

Ha Kayseri'de 3g çok iyi ama Mersin'de berbat derim. :) Ki öyle yani.

Neyse ben iki kanal açayım. Size kolay gelsin. Ben fikrimi söyledim.

Bu tür anketlerde firmalar büyük ihtimal eskiden olduğu gibi sus payı niyetine 1-2 gb internet daha verirler olur biter.

Not: Bu da çok büyük bir başarıdır.

Bu change.org muhabbetini anlamadım bilen birisi anlatabilir mi? Hayır yani burda 10 milyon imza toplansa ne gibi bi yaptırımı olacak

75gb nasıl biter hocam 2-3 video da. Ya hadi bitsin diyelim. Paketler az çok mantıksal olabilir diyorum tek karşı çıktığım işin sınırsız olma boyutu.

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] lafın gelişi öyle dedim yoksa 10 film izlesende bitmez :) ama bu adamları neden savunuyorsun anlamış değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri