Paul Oakenfold
Yasaklanmış
Sınırsız ama sınırlı yersen
Böyle bir organizasyonu, ben yapmak istemiştim ama başarılı olamadım, umarım bu kampanya sonuca ulaşır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] lafın gelişi öyle dedim yoksa 10 film izlesende bitmezama bu adamları neden savunuyorsun anlamış değilim.
3500 kaldı arkadaslar imzalayın sunu cabuk bitsin bu kampanyayı ytpara bitirir.
Sanki su gibi birşey internet. Tükencek sankide akk koyuyorlar. Nasıl bir zihniyetse artık
Bende anlamıyorum hocam. Her gün bunlara küfreden bendim halbuki. Bir bıkkınlık bir yorgunluk demek ki.
Bence en büyük sebebi benim zaten 50 tl ye sınırsız bir paket kullanma durumum.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın havaları, bencillik, vurdumduymazlık falan hepsini karıştırınca ben oluyorum işte.
Oy kullanmaya bile gitmeyen bir adamın böyle organizasyonlara neden katılımı olsun ki.
Bize şükür öğretile öğretile böyle oldum. Aman eskiden 100kb kullanıyorduk'a kadar götürecek kafa oldu bende
Neyse zaten bir şeylere katıldığımız yok ortalığı bulandırmayalım bari. Zaten yaptığım baştan hataydı da. Sadece bir şey sınırsız olunca ben korkuyorum. Başına bir iş geliyor.
Sonra yok sistem çok yüklendi çok ısındı şudur budur olacak. İnternet kesintileri olacak.
Ya Mersin'de her yaz 2-3 günde bir elektrik gider biliyor musun. Sebebi nedir biliyor musun ?
Yaz geldi klima kullanım oranı arttı. İşte ben neden sınırsız olsun isteyeyim ki şimdi. Bizim tekelciler de rahat zaten rakip mi var. Bir superonline geldi de az çok düzeldi internet.
Ttnet'e kalsak 10 yıl geriden interneti takip edecektik zaten.
Aynı şey telefon hatlarında da geçerli. Avea-vodafone olmasa turkcell'in şu kazık fiyatlarına maruz kalacaktık.
Bizde şirketler halkı düşünmüyor ki. Adam varsa yoksa kendi çıkarları. Arttır yatırımlarını daha güzel internet sun bize. Gerçi dur bakalım şu 5g çıksında bir 5g ye geçelim.
Sınırsız paketi boşver de bedava internete geçmeyeli bekleyelim derler ev interneti içinde işte.
Artık superonline 99 Tl'ye akk'siz 25mb internet veriyor. Bu imzalardan sonra yaşanmış bir olay.
24 ay taahüt'lü
doping kullanıyorum ayda 50 gb ı geçiyorum ama akk muhabbeti yok faha hiç düşmedi.Paketim 8 mb hızım ise 7 mb bence gayet iyi 50 tl.Türkiyede internet pahalı değil bence UCUZ bile.Ne kadar ekmek o kadar köfte misali.Doğru mesela abd de daha hızlı net ancak bir okadarda pahalı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.