DoraHosting 10TL'den Başlayan VDS Sunucuları İle Piyasaya Damgasını Vurucak Kampanya

D
  • Kullanıcı Dorahosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Hosting ortada yok ! sunucu kendiliğinden uçmuş ve bir tane muhatap alabileceğim adam da bulamıyorum !

[MENTION=21422]DreamLuka[/MENTION] Sunuclarımız Kısa Bir Süreliğine Bakıma Alınmıştır. Soru ve Sorunlarınızı sitemizden yazabilirsiniz.

"Paket 2" sorunsuz teslim alındı. Hayırlı satışlar dilerim.

Sunuculara erişim sağlayabilen varmı ? arkadaşlar siteden yazın demişler ama ne site nede skypeden konusan kimse yok.

[MENTION=21422]DreamLuka[/MENTION] an intabiriyle bakım çalışmaları bitti sunucularınız aktif verdiğimiz rahatsızlık dolayı özürdieriz.

evde netim yok arkadaşlar bilgisayardan cep telefonuna bağlanarak
vds girince çok internet yermi acaba ona göre almak isterim

[MENTION=40829]taner_izmit[/MENTION] saatlik kulanımlarda mobil veri üzerinden 40 -50 mb civarı kulanım yapar

---------- Spam Engelliyici 10:38 ---------- Önceki Mesaj 10:37 ----------

@niksiz22 Değerli yorumunuz için teşekkürler

Alım yapıldı ilginiz için teşekkürler. Skype ekledim.
Ve yeni destekten mesajattım dönüş yaparsanız sevinirim.

[MENTION=48331]hasan07[/MENTION] bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler

3 gün önce aldığım makine sürekli kapanıyor. Bi bakıyorum açık bi bakıyorum kapalı. Kafanasına göre makineler. İlerde düzelir mi bilmiyorum. Ama şuan makinalar sıkıntılı.

[MENTION=16039]niksiz22[/MENTION] sunucularımızda bakımlar devam ediyordu bu günlerde bitmek üzere yaşadıgımız sorun ıcın ozur dılerım

Sunucular kapalı bakım varsa gece yapabilirsiniz. Kullanım süremiz kullanmadığımız halde doluyor hocam. Skype yada destek dende dönüş yapılmadı. Saat 13:15 Halen yetkiliye ulaşamadım ve sunucuyu kullanamıyorum. Geri dönüş yapılmazsa şikayet konusu açılacaktır.

[MENTION=48331]hasan07[/MENTION] hocam sorun veri merkezimizce cozulmustur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri