Dosya Paylasımı ile Ek Gelir Elde Etsek

SeaNoNe

Yasaklanmış
Web sitesi
themusicbox.tv
Arkadaslar herkese selam
Malum youtube sayesinde hepimiz en az 1 vps kullaniyor. Bazilarinda bu sayi 2-3 u buluyor.
***** paylasim forumumuzda yasak ancak farkli bir forum kurulsa ve bu vps leri dosya paylasimi olarakta degerlendirsek. Turbobit ve adf.ly uzerinden zamininda ciddi odemeler almistim. Vps te gunde 15 dk ugrassaniz download upload yapip en azindan vps paranizi cikartirsiniz diye dusunuyorum.

Bu forumda hemen herkes interneti gelir haline getirmis durumda. Varsa bu ise oncu olacak birileri bizde bir forum acalim iyi kotu insanlar sebeplensin.

Not: tabletten yaziyorum imla kurallari icin ozur dilerim

Kaynak sağlarmısın yani biraz açarmısın konuyu nedir neşekilde olur?

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION]
nasıl yapıldığını bilsem kaynak bende gani up-down problemim yok petabyte seviyesinde kaynak var online da elimin altında ama o dediğin yerlerden nasıl para kazanılır bilmiyorum.

Arkadaşlar kaynak yada paylaşım alanı için özel birşey yok.
Ben forum kurulsa insanlarda burda torrentten indirdikleri şeyleri paylaşmalarından bahsetmiştim.

Yada şöyle yapalım daha önce forum kurmuş yada forum işlerinden anlayan kişiler bana pm atabilirler mi?

turbobit degilde daha öncelerinde çok ekmek yedim bu işten.zaten uploadlarınızdan para kazanabileceginiz forumlarla kaynıyor ortalık.benim kaç yıl önce aldıgım bi program vardı,forumlara otomatik konu açmak için aldıgım ve geçenlerde denedim hala çalışıyor.bide böyle program bulur,atarsınız forumlara.

not : fakat,şahsi fikrime göre bu işle ugraşılmaz.eskiden ortam güzeldi,iyi paralar kazandık ama şimdi kazanılan para verdigimiz emegi karşılamıyor.tabi yinede ne gelse kardır bana diyorsanız o sizin bileceginiz bi iş :)

Eskiden çok deli para vardı bu işlerde ama artık bir çoğu davalık oldu kapandı piyasada rekabet kalmıyınca fiyatlar iyice aşşağıya düştü, Yapılabilir en azından Denenebilir :)

Filesonic - Wupload zamanlar çok güzel paralar kazanmıştım. Şuan dosya paylaşım piyasası bitti gibi birşey büyük ihtimal o kadar emek verip vds parasını ancak çıkarabilirsiniz. Birde böyle firmalardan paranızı alamama olayları hala oluyormu onu da tam bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri