Drop unlisted yöntemi için 2 lira izlenim

• Kullanıcı capari_83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

capari_83

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kısa süreliğine çok az bir kar ile abd ağırlıklı dünya geneli izlenim 1k 2 liradır. (Dünya genelidir, Abd diğer ülkelerden biraz daha öndedir)
Günlük gönderim hızı 100k -190k arasıdır. Minimum 100k gönderim yapılır(Panel daha aşağısını kabul etmiyor).

Hızlı izlenimden biraz daha yavaş olan izlenim var. Günlük 30k ya kadar izlenim gönderilir. Onunda normal fiyatı 2 liradır. 5k üzeri alımlarda kısa süreliğine indirim yapılacaktır onda da.

Denemek isteyen arkadaşlara duyurulur.
İzlenimler dünya geneli abd ağırlıklıdır.
Hızlı izlenimdir arkadaşlar. Diğer yavaş izlenimler gibi değildir.

Ref verilmeyecektir.

İzlenimler HR değildir.

Daha önce izlenimle ilgili konum vardı. Başka panel kiraladım. Sorun olursa iade ederiz.

Son düzenleme:
Tebrik ederim Hayırlı satışlar
İzlenme.net domaini satılık

Tebrik ederim Hayırlı satışlar
İzlenme.net domaini satılık

B8NrAj.jpg

burdan devam :D

kusura bakmayın tam anlayamadım hocam. şimdi günlük 2 lira mı? Yani 2 lira verip en az 30k izlenim mi alıyoruz geneli abd olarak. konu hakkında net pm alabilirsem memnun kalırım.

kusura bakmayın tam anlayamadım hocam. şimdi günlük 2 lira mı? Yani 2 lira verip en az 30k izlenim mi alıyoruz geneli abd olarak. konu hakkında net pm alabilirsem memnun kalırım.

Hocam kısa süreliğine 1k izlenim 2 Tl.
Bu izlenimler hızlı izlenimlerdir. Normalde fiyatını 3 tl olarak belirleyip konu açacaktım. Drop hocanın konusuna binaen şimdilik bu şekilde açtım.

Hızlı panelden minimum 100k gönderim yapılıyor(daha aşağısına panel izin vermiyor).
Günlük 190k ya kadar izlenim gönderilir.

Son düzenleme:
Arkadaştan 35k izlenim alınmıştır yarına kadar yansırsa detaylı konu açıcam

---------- Spam Engelliyici 14:57 ---------- Önceki Mesaj 13:14 ----------

oEpqGq.png

panel 100k altını nasıl kabul etmıyor anlams degılım herkeısn panelı kabul edıyorda:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri