Dropbox Megaupload gibi yüksek disk öneri

Karınca

Yasaklanmış
Arkadaşlar şimdi Dropbox 1tb alan 10dolar ama bana az gelır 1tb 2aya dolar

Megaupload 2tb alan 20euro oda paypala baglı karttan çekıyor bende kredı kartı yok

Mesela bugun turkıyeden gırdımmı 1saat sonra vdsden almanyadna gırdmmı sıkıntı çıkarmasın google drıve o yonden sanırım sıkıntı çıkarır o hiç olmaz

Varmı onerı yapıcak

Mail.ru demeyın orasıdna 100gbtı 25e düşürdü

Dropbax 1 tb aldım sınırsızıda vardı onu alabilirsin

Hocam yapcak bısey yoktu ebnde sıdmı dropbox 1tb aldım ama sınırsız olan 5ksılık aylık 75dolar :D

2 ve üstü dosayadan bahsediyosak sakladıkların videodur mail.ru da sınır yom videoda dilediğin kadar yükle gizli olsun al sana disk

Mail.Ru hala 100 Gb değişen birşey yok bende

Diyelim ben 1 tb aldım doldurdum sürem bitti noluyor dosyalara siliyormu dropbax

hocam enpara kart çıkart bir tane kart aidatı yok bişey yok yatırdıkça harcarsın paypalada tanımlanabiliyor...

Arkadaşlar şimdi Dropbox 1tb alan 10dolar ama bana az gelır 1tb 2aya dolar

Megaupload 2tb alan 20euro oda paypala baglı karttan çekıyor bende kredı kartı yok

Mesela bugun turkıyeden gırdımmı 1saat sonra vdsden almanyadna gırdmmı sıkıntı çıkarmasın google drıve o yonden sanırım sıkıntı çıkarır o hiç olmaz

Varmı onerı yapıcak

Mail.ru demeyın orasıdna 100gbtı 25e düşürdü

en rahat kullanım yandexte ama fıyatı pahalı

Allah seni :D şuan bende onunla boğuşuyordum kafada bu konuyu görünce şaşırdım. bende 1tb almstm. şimdi baktm 1tb dolmuş. hesabı sınırsıza çevireyim dedim. 75 dolar istio aylık. orda 15 dolar yazıo ama o kullanıcı bası on bes dolar. minimum 5 kullanıcı verio. yani mecburen 75 dolar alıyorsun. megaya baktm oda pahalı geldi. bende 2-3 tane dropbox hesabı açıp hepsinden 1 tb satın mı alsam die düşündüm.

kullanmadım ama sınırsız heralde..

mQNr9OX.png

Allah seni :D şuan bende onunla boğuşuyordum kafada bu konuyu görünce şaşırdım. bende 1tb almstm. şimdi baktm 1tb dolmuş. hesabı sınırsıza çevireyim dedim. 75 dolar istio aylık. orda 15 dolar yazıo ama o kullanıcı bası on bes dolar. minimum 5 kullanıcı verio. yani mecburen 75 dolar alıyorsun. megaya baktm oda pahalı geldi. bende 2-3 tane dropbox hesabı açıp hepsinden 1 tb satın mı alsam die düşündüm.

Bende oyle yapıcam sanırım 2 3 hesap yerıne mega daha ucuz gıbı gelır hesapla :D su 1tb alan dolsun 1aya olmadı megaya gecerız .D

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

kullanmadım ama sınırsız heralde..

mQNr9OX.png

bune oluyor hocam turbobit falanmı

Bende oyle yapıcam sanırım 2 3 hesap yerıne mega daha ucuz gıbı gelır hesapla :D su 1tb alan dolsun 1aya olmadı megaya gecerız .D

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

bune oluyor hocam turbobit falanmı

aynen turbobit

mail.ru kullanım sıkıntı eng yok ruscayıda çevirmiyor translate nasıl kullanıyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri