Dropshipping e giriş yaptım

freusty

Kayıtlı Üye
bugün itibari ile dropshipping e giriş yapmayı kafaya koydum özellikle pinterestten hit çekerek bunu yapmayı planlıyorum. ilerde ne durumda olurum bilinmez ama bu sürecin ilk aşamasını buraya not düşüyorum ilerde döner yad ederiz umarım :)

şu arkadaşın videolarını izlemeye başlayarak giriş yapıyorum onun da notunu düşüp adamın hakkını vereyim https://www.youtube.com/watch?v=lwWKFyVksQY

Hayırlı olsun. Yolun açık olsun. Forumda kanalın videolarını paylaşmıştım. Sıfırdan anlatımla eğitim videoları vardı.

Son düzenleme:
Merhaba alttaki konuma göz atmanızı öneririm videodaki arkadaşın kurduğu 3 adet telegram grubunda şu an herkes patlamış durumda ödeme yöntemi sıkıntısı yüzünden. Başarılar diliyorum.
https://www.ytpara.com/e-ticaret/14...e pinterestin %80 i de kadınlardan oluşmakta.

Son düzenleme:
konuyu inceledim de siz genellikle gerçek bi şirket gibi çalışma üzerine odaklanmışsınız. videoda gelir sağlayan arkadaşın ise tek yaptığı stripe, shopify ve payoneer de hesap oluşturma. ödemeyi stripe üzerinden alıp kazancı da payoneer e aktarıyor. vergisi şu bu muhabbetleri olsa arkadaş neden bahsetmesin ki? elbette vardır bu arada yoktur demiyorum ama içimizde de youtube işi yapıp payoneerle ödeme alarak evrak işleriyle uğraşmayan tonla adam var. hep paypal üzerinden konuşmuşsunuz orada, payoneer e dair bi şey göremedim. belki de orada bu kadar teferruatlı değildir süreç? ayrıca sözleşme yapma olayları konusunda güzel bilgiler vermişsiniz önemli detaylar.

ödeme sıkıntısı çekiyolar derken ne manada orayı anlamadım

1. Stripe sitenize onay vermek ve o siteden sizin adınıza el oğlunun kredi kartından ödeme almak için sizden bir EIN numarası yada SSN(abd nin tc kimlik nosu diyebiliriz) numarası ister ssn için abd vatandaşı EIN için abd şirket sahibi olmanız lazım aksi taktirde sahte yöntemlerle fake adres vs de hesabınız ilk ödeme sonrası doğrulamaya düşecektir. Şu an bu arkadaşın anlattığı fake yöntemlerle paypal veya stripe açma olayı artık çalışmıyor telegram gruplarına katılın eski mesajları okuyun şu an kimse yapamıyor. EIN numaranız dahi olsa stripe artık shopify ile ortaklığını kesti(yeni hesaplar için) araştırın google da.
2. Bir shopify sitesinin ödemeleri %40 paypal üzerinden yapılır sitenizde Paypal yoksa( paypal express checkout) muhtemelen satış miktarınız %50 azalacaktır.
3.payoner stripe vs ile ilgilenmez payıner bir cüzdandır sadece stripe değil heryerden ödeme atabilirsiniz payoner size abd den kredi kartıyla ödeme aldıramaz ek olarak stripe payoner ile olan anlaşmasını da bitirdi ve geçen ay mail atarak payoner yerine hesabımıza başka bir cüzdanı tanımlamamızı istedi.
İşin özeti şu an Türkiye vatandaşları dropship yaparak ödeme alamayor lütfen arkadaşın telegram grubuna katılın binlerce kişi napacaz çözebilen varmı diye kara kara düşünüyor hocam.

Edit: hocam sana muhalif olmuyorum ben yardım etmeye çalışıyorum pinterest dan satın aldığım trafiklerde de kendi ürünlerime özel kurdurduğum ve kendi kurduğum hesaplarda da Pinterest hitinin değeri ilginç bir şekilde çok düşük şöyle ki ben 40k hiti Facebook reklamı ile alsam cebime en az 25-30k koyardım Pinterest daki kadın kitlesinin çok azı alışveriş meraklısı büyük çoğunluk blog okumak görsel görmek için orada tekrar diyorum amacım heves kırmak değil umarım ki başarırsınız yardım ihtiyacınız da olursa yazın lütfen.

Son düzenleme:
1. Stripe sitenize onay vermek ve o siteden sizin adınıza el oğlunun kredi kartından ödeme almak için sizden bir EIN numarası yada SSN(abd nin tc kimlik nosu diyebiliriz) numarası ister ssn için abd vatandaşı EIN için abd şirket sahibi olmanız lazım aksi taktirde sahte yöntemlerle fake adres vs de hesabınız ilk ödeme sonrası doğrulamaya düşecektir. Şu an bu arkadaşın anlattığı fake yöntemlerle paypal veya stripe açma olayı artık çalışmıyor telegram gruplarına katılın eski mesajları okuyun şu an kimse yapamıyor. EIN numaranız dahi olsa stripe artık shopify ile ortaklığını kesti(yeni hesaplar için) araştırın google da.
2. Bir shopify sitesinin ödemeleri %40 paypal üzerinden yapılır sitenizde Paypal yoksa( paypal express checkout) muhtemelen satış miktarınız %50 azalacaktır.
3.payoner stripe vs ile ilgilenmez payıner bir cüzdandır sadece stripe değil heryerden ödeme atabilirsiniz payoner size abd den kredi kartıyla ödeme aldıramaz ek olarak stripe payoner ile olan anlaşmasını da bitirdi ve geçen ay mail atarak payoner yerine hesabımıza başka bir cüzdanı tanımlamamızı istedi.
İşin özeti şu an Türkiye vatandaşları dropship yaparak ödeme alamayor lütfen arkadaşın telegram grubuna katılın binlerce kişi napacaz çözebilen varmı diye kara kara düşünüyor hocam.

Edit: hocam sana muhalif olmuyorum ben yardım etmeye çalışıyorum pinterest dan satın aldığım trafiklerde de kendi ürünlerime özel kurdurduğum ve kendi kurduğum hesaplarda da Pinterest hitinin değeri ilginç bir şekilde çok düşük şöyle ki ben 40k hiti Facebook reklamı ile alsam cebime en az 25-30k koyardım Pinterest daki kadın kitlesinin çok azı alışveriş meraklısı büyük çoğunluk blog okumak görsel görmek için orada tekrar diyorum amacım heves kırmak değil umarım ki başarırsınız yardım ihtiyacınız da olursa yazın lütfen.

:d yok vazgeçtim zaten şimdi. eleman video atmış altına herkes ödeme nasıl alınıyor sıkıntı var demiş tek yaptığı kalp koymak beni de sinir etti.

https://www.youtube.com/watch?v=TX2AgBJUHyg&list=PLUYmAr7ppqi3wf6fXPyv7h4KzTyz4y0zs&index=17

neyse en azından riske girmeden dönmeyi bildik teşekkürler hocam. kafamda farklı bi proje var vitrin sitelerle ilgili ona odaklanayım pinterest hiti orada baya iş yapabilir.

:d yok vazgeçtim zaten şimdi. eleman video atmış altına herkes ödeme nasıl alınıyor sıkıntı var demiş tek yaptığı kalp koymak beni de sinir etti.

https://www.youtube.com/watch?v=TX2AgBJUHyg&list=PLUYmAr7ppqi3wf6fXPyv7h4KzTyz4y0zs&index=17

neyse en azından riske girmeden dönmeyi bildik teşekkürler hocam. kafamda farklı bi proje var vitrin sitelerle ilgili ona odaklanayım pinterest hiti orada baya iş yapabilir.

İşin sonunda herkesin yaptığı gibi milleti dolandırmaya kalkıyorlar bu tür vatandaşlar gelin para verin size hesap açayım diyolar grupta şu an herkesi kendi sistemi olan(ecomhunt çakması) bir siteye çekmeye ordan vurmaya çalışıyor komumdada yazdığım gibi isteyene(kaliteli bir site kurmuşsa) stripe hesabımı bağlarım ücret komisyon vs de istemem dropship hala en karlı yatırım ve girişim aracıdır r10 da gördüğünüz üzere deli gibi bedava veya ucuz hit arayışındayım ama malesef Pinterest eksik kalıyor dediğiniz vitrin olayını bilmiyorum aklınızda farklı bir proje varsa ortaklı çalışma yapabiliriz Pinterest hiti bedava olması çok cazip geliyo çünkü.

İşin sonunda herkesin yaptığı gibi milleti dolandırmaya kalkıyorlar bu tür vatandaşlar gelin para verin size hesap açayım diyolar grupta şu an herkesi kendi sistemi olan(ecomhunt çakması) bir siteye çekmeye ordan vurmaya çalışıyor komumdada yazdığım gibi isteyene(kaliteli bir site kurmuşsa) stripe hesabımı bağlarım ücret komisyon vs de istemem dropship hala en karlı yatırım ve girişim aracıdır r10 da gördüğünüz üzere deli gibi bedava veya ucuz hit arayışındayım ama malesef Pinterest eksik kalıyor dediğiniz vitrin olayını bilmiyorum aklınızda farklı bir proje varsa ortaklı çalışma yapabiliriz Pinterest hiti bedava olması çok cazip geliyo çünkü.

fazla meşakatli görünüyor özellikle müşterilerin para iadesi yapması ürünü beğenmemesi vs durumlarının oluşma ihtimali. benim en sevdiğim çalışma yolu hiç kimseyle muhatap olmadığım yoldur. ben işimi yapayım parama bakayım olayı. o yüzden artık cazip gelmiyor bu shipping muhabbeti. az kazanırım ama kafam rahat olur en azından o yüzden alternatifler daha mantıklı benim için. sağolun yine de. bol kazançlar dilerim

Bu Dropshipping ile fba arasında ki fark nedir acaba?

Bu Dropshipping ile fba arasında ki fark nedir acaba?

Dropship stoksuz ticarettir fba da kendi ürünlerin olur stok tutarsınız amazon fba i kastediyorsanız kısaca anlatmak gerekirse ürünlerini amazon depolarına gönderirsin satış olursa fullfilment(kargolama) olayını amazon halleder. Shopify da böyle bir durum söz konusu değil tedarikçilerin ürünlerini web sitende sergilersin(genelde aliexpress tedarikçileri olur) ve satış olursa kargolama olayını o tedarikçi yapar.

bu arada şu an bazı çalışmalar yapıyorum pinterest üzerine. yaklaşık şubat ayından beri otomatik içerik oluşturacak sistem geliştiriyoruz yazılımcı arkadaşla. kendi özel yazdırdığım bi şey satışı yok. son 2-3 aydır da geliştirip shadowsuz sağlam şekilde çalıştırmak için testlerini yapıyoruz. masaüstü pinleme botu, vds den çalıştırıyorum. 5 hesap için testleri sürdürüyorum. yarın akşama doğru bu 5 hesabın pinlenmesi tamamlanacak. 3500 küsürde bitiyor; o kadar görsel ayarladım konular için. her pin - başlık, açıklama(hashtag olan etiketler de var, kalanı düz etiket) - linkler şeklinde ayrı ayrı pinleniyor. yarın akşam pinlenme bittikten sonra 1 haftalık bi gözlem sürecim olacak. o süreçte herhangi bi shadow ban durumu olmazsa program sorunsuz tüm işlemleri yapıyor demektir. bunun neticesinde dilerseniz size spesifik satış yapmak istediğiniz içeriklere özel hesaplar oluşturup pinleme yapabilirim. örneğin saat satmak istiyorsunuzdur. bununla ilgili 2k görsel indiririm, 10 hesaptan pinlerim, 20k pininiz pinterestte dolaşmaya başlar. artık hangisinden biri tıklar linkinize gelirse şansınıza.

bu şekilde bi çalışma olayı düşünürseniz bana ulaşın, dönüşüm bazında garanti vermiyorum ama shadowsuz hesaplar oluşturup detaylı bi çalışma yapılabileceği konusunda elimden geleni yaparım. öncelikle testlerimi tamamlamam gerek tabi.

üstte " spesifik alana yoğunlaşan pinterest hesapları oluşturma " kastım tam olarak da buydu zaten. random trafikler çekmek yerine sabit bi konuyla alaklı direkt oradan hit almak satışı artırır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
fazla meşakatli görünüyor özellikle müşterilerin para iadesi yapması ürünü beğenmemesi vs durumlarının oluşma ihtimali. benim en sevdiğim çalışma yolu hiç kimseyle muhatap olmadığım yoldur. ben işimi yapayım parama bakayım olayı. o yüzden artık cazip gelmiyor bu shipping muhabbeti. az kazanırım ama kafam rahat olur en azından o yüzden alternatifler daha mantıklı benim için. sağolun yine de. bol kazançlar dilerim

Bu yüzden umut satan hiçbir tacir(mücahit ekim gibi arkadaşlar) asla bundan bahsetmez iade iptal dispute vs gibi önemli ve can sıkıcı işleri sanki hiç yokmuş gibi davranırlar halbuki bu bir ticarettir ve reklam tıklamasından değil ürün satışından para kazanırsın. Müşteri de herzaman haklıdır

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------

bu arada şu an bazı çalışmalar yapıyorum pinterest üzerine. yaklaşık şubat ayından beri otomatik içerik oluşturacak sistem geliştiriyoruz yazılımcı arkadaşla. kendi özel yazdırdığım bi şey satışı yok. son 2-3 aydır da geliştirip shadowsuz sağlam şekilde çalıştırmak için testlerini yapıyoruz. masaüstü pinleme botu, vds den çalıştırıyorum. 5 hesap için testleri sürdürüyorum. yarın akşama doğru bu 5 hesabın pinlenmesi tamamlanacak. 3500 küsürde bitiyor o kadar görsel ayarladım konular için. her pin - başlık, açıklama(hashtag olan etiketler de var, kalanı düz etiket) - linkler şeklinde ayrı ayrı pinleniyor. yarın akşam pinlenme bittikten sonra 1 haftalık bi gözlem sürecim olacak. o süreçte herhangi bi shadow ban durumu olmazsa program sorunsuz tüm işlemleri yapıyor demektir. bunun neticesinde dilerseniz size spesifik satış yapmak istediğiniz içeriklere özel hesaplar oluşturup pinleme yapabilirim. örneğin saat satmak istiyorsunuzdur. bununla ilgili 2k görsel indiririm, 10 hesaptan pinlerim, 20k pininiz pinterestte dolaşmaya başlar. artık hangisinden biri tıklar linkinize gelirse şansınıza.

bu şekilde bi çalışma olayı düşünürseniz bana ulaşın, dönüşüm bazında garanti vermiyorum ama shadowsuz hesaplar oluşturup detaylı bi çalışma yapılabileceği konusunda elimden geleni yaparım. öncelikle testlerimi tamamlamam gerek tabi.

üstte " spesifik alana yoğunlaşan pinterest hesapları oluşturma " kastım tam olarak da buydu zaten. random trafikler çekmek yerine sabit bi konuyla alaklı direkt oradan hit almak satışı artırır diye düşünüyorum.

Hocam bu türde bi hizmeti başka bi arkadaş sağladı shadowsuz 40 hesap verdi toplam 2500 pin atılmıştı ilk hafta çok güzel hit almaya da başladık ama hesaplara pin ekelemye devam ettikten sonra domain ban yedim malesef sonrasında o link pinterest için çöp oldu ve shopify sitelerimi pinterest dan bu yüzden uzak tutmaya başladım wp gibi 5 dakkada kolayca kurulan bişey değil e ticaret sitesi

Hocam bu türde bi hizmeti başka bi arkadaş sağladı shadowsuz 40 hesap verdi toplam 2500 pin atılmıştı ilk hafta çok güzel hit almaya da başladık ama hesaplara pin ekelemye devam ettikten sonra domain ban yedim malesef sonrasında o link pinterest için çöp oldu ve shopify sitelerimi pinterest dan bu yüzden uzak tutmaya başladım wp gibi 5 dakkada kolayca kurulan bişey değil e ticaret sitesi

blogspot yönlendirmesi diye bi olay varmış. ben pinlemeleri yaparken paravan link gömüyormuşum ona tıklayan sizin siteye geçiyormuş. o tarz bi yöntem sizin işinizi görebilir çekinceniz varsa. ama benim sistemimde pinleme sınırsız değil zaten. bir hesaba 2 bin pin atılacaksa bunun süresi yaklaşık 3 günde tamamlanıyor. 1 private proxy de max 3 hesap pinleniyor. 3 günde pinlemesi bitiyor sonrasında hesaba sürekli müdahale olmadığından risk oranı düşüyor. benim çalışma şeklim böyle. bi hesaba belli sayıda pini at, bırak. daha o hesapla uğraşma ki riski artırma. yine de siz bilirsiniz tabi. ben de merakla bekliyorum çalışmalarımın gösterim, ban neticeleri neler olacak ilerde bu konuda paylaşabilirim gelişmeleri.

gerçi benim şu anki pinlediğim çalışma yönteminde her pin ayrı linke gidiyor. sizde şimdi 2k görseli aynı linke yollayınca belki sakatlık çıkabilir onların testini hiç yapmadım. boşverin o halde.

Dropship stoksuz ticarettir fba da kendi ürünlerin olur stok tutarsınız amazon fba i kastediyorsanız kısaca anlatmak gerekirse ürünlerini amazon depolarına gönderirsin satış olursa fullfilment(kargolama) olayını amazon halleder. Shopify da böyle bir durum söz konusu değil tedarikçilerin ürünlerini web sitende sergilersin(genelde aliexpress tedarikçileri olur) ve satış olursa kargolama olayını o tedarikçi yapar.

Anladım hocam açıklama için çok teşekkürler <3

Konu sahibi üstüne alınmasın genel olarak yazıyorum.
Bende uzun süredir alışveriş sitesi kurmayı düşünüyorum, bu adamı ilk r10'damı çıktı hatırlamıyorum heyacanlanmıştım ödeme yöntemi sıkıntısı bitecek sanmıştım. Sonuç,bu tarz kanalı olanlardan bir farkı yok.

67.000$ dolar kazandım.4 günde 5000$ lık satış, Günde 1000$ kazan diye videolar var. Gerçkten ne sanıyorlar 67.000$ nasıl kazandığını size anlatacagınımı sanıyorsunuz?

Konu sahibi üstüne alınmasın genel olarak yazıyorum.
Bende uzun süredir alışveriş sitesi kurmayı düşünüyorum, bu adamı ilk r10'damı çıktı hatırlamıyorum heyacanlanmıştım ödeme yöntemi sıkıntısı bitecek sanmıştım. Sonuç,bu tarz kanalı olanlardan bir farkı yok.

67.000$ dolar kazandım.4 günde 5000$ lık satış, Günde 1000$ kazan diye videolar var. Gerçkten ne sanıyorlar 67.000$ nasıl kazandığını size anlatacagınımı sanıyorsunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=tiDBTqkeElY&t=931s
Anlatanlar var hemde bu dızzo gibi sahte suhte ekran görüntüleri ile değil canlı canlı kanıtlı şekilde.

şu arkadaşın son 1 ayda sıfırdan çektiği eğitim serisi var vergisi kaydı kuydu her şeyiyle detaylı anlatıyor gümrükte 8 sene çalışmış bi arkadaş uzun yıllardır da amazon shopify falan yapmış tekrar niyetlendim bu işlere bakalım. iyzico üzerinden pos alıp ödeme alınabildiğini eskiden iyziconun bireysel müşterilere pos vermediğini ama son dönemde payU ile birleştikten sonra bu kısıtlamaları kaldırıp daha kolay pos verdiğini falan söylüyor. bakalım, hiç bi şey olmazsa uğraştık, olmadı deriz. meraklısı için paylaşıyorum kanalı da.

https://www.youtube.com/channel/UCvkJPDYZdFn-UUPFXDE2eLg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri