Dub Dub Dubai (1043 TL İNDİRİM Bedava Uçuş)

Tayland veya kamboçya planlarım arasında var. Kesinlikle gideceğim ama şu sıralar değil.

Ne işle ilgileniyordunuz Umman da iken ? Çalışma vizesi vb. nasıl aldınız ? Dubai de nasıl alabilirim bilginiz var mı ?

Seyyar kahveci tutar mı :D

Enka firması ile gittim. Uluslararası havaalanı inşaatında çelik konstrüksiyon işlerinde formen olarak çalıştım. Normalde gemi inşaatı ile uğraşıyorum. Şuanda da işim gemi inşaatı. :) Yani vizeyi burdayken enka aldı. Buradan firma bulabilirseniz vize sorun değil. Onlar hallediyor..

hava sıcaktır dışarıda bi parkta yat. karnını doyurmak içinde domates ekmek alıp ye işte :D

TL Degil Hocam USD

1 Türk Kahvesi : 50 USD - 50 USD = 175 TL günde 20 tane itelesek oda 3500 tl - 3500 tl de Aylık 105000 TL yapar :D
herkes 50 doları 50 tl olarak okumuş dikkat bozuklugumuz var hepimiz bi doktora mı gorunsek ne yapsak :)

valla öyle ise daha iyi işte hocam :) 6 haneli kazanmak isteyen dubai'ye gitmesi lazım :D 20 kahve rahat satılır bence.

Hayırlısı yol açık yolda. Çık her Yen'i ülke Yen'i bir dünya olumsuz yönde yorum lar dan etkilenme ama dikkatte et

mayıs ve haziran ayın'da dubaide 1 aylık tatil yaptım, fakat hiç türk kahvesinin 50$ olduğu bir yer'e rastlamadım.Bira bile 20 dirhem cafe tarzı yerlerde..

bende mısıra gitmek istiyorum ancak tam 2 yıldır düzenli bi iş kovalıyorum bir sürü işe girip çıktım ancak nasip olmuyor ki bi yerde kalalım para biriktirelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri