Teşekkürler beğeni için ...Sony Vegas programı ile yapmaya çalıştım...Güzel Devamını bekleriz (programın adı nedir?)
Teşekkürler...After effect kullanmayı bilmiyorum ama bir ara internetten eğitim videolarını izlemeyi düşünüyorum...fikir olarak güzel, sahneler amatörce ama fikir güzell. After efect ile çalış ve videolar kaliteli yerlerden indir öylece üstünde çalış
kanal güzel olmuş eğlenceli izlenimlerinde güzel devam etmelisin![]()
Öncelikle beğeni için teşekkür ederim ikinize de...Güzel olmuş.![]()
Kanalı devam ettirmeyi düşünüyorum ama genel olarak tüm arkadaşlarıma bir sorum olacak..Bazı yaşı büyük ama aklı kıt, yada yaşıda aklı gibi küçük insanlar ağıza alınmayacak şekilde özellikle animasyon denemeleri ile ilgili videolarıma yorumlar yazıyorlar..Bu yaşta bunları işitmek zoruma gidiyor ama yorum içerisinde onlara cevap verip seviyelerine düşmek istemiyorum o nedenle siliyorum...Ancak yine de ruhuma dokunuyor...Bunları şikayet edebileceğim bir mercii, bir makam varmıdır? Bunlar yüzünden video yapasım gelmiyor...Ya da videolarımı yoruma kapatmak aklıma gelen çözüm...O zaman da videonun aldığı tepkiyi ölçmek zor oluyor...Çünkü yapıcı eleştiri yapan arkadaşlarım da çok oluyor...Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...