Düğün Şakası :D

Deniz

Kayıtlı Üye
arkadaşlar hepinize iyi geceler.
yarın kuzenimin düğünü var ve damada çok fena acı çektirmek istiyoruz :D
Lütfen aklınıza gelen yaratıcı fikirlerinizi yazın da damat evlendiğine bin pişman olsun :D

bizde damat düğün bitip evine girdiğinde merdivenleri çıkarken dizden aşağı topuktan yukarı ayağına iğne batırılır :D

Hocam bizde evlenmeden damadın önce ağzını burnunu dağıtırız. Sonra 15-20 kişi beyzbol sopası tarzı odunlarla da damadı döveriz.Bunu hiç unutamaz deneyin isterseniz. Dikkatli olun kırıklara karşı önlem almayı unutmayın. iyi eğlenceler

Son düzenleme:
Hocam bizde evlenmeden damadın önce ağzını burnunu dağıtırız. Sonra 15-20 kişi beyzbol sopası tazı odunlarla da damadı döveriz.Bunu hiç unutamaz deneyin isterseniz. Dikkatli olun kırıklara karşı önlem almayı unutmayın. iyi eğlenceler

damat yaşıyo mu ?

Damat: Çok değişik makinaları var, herşey bilgisayara bağlı. fakat çok temiz hastane gibi. devamlı yerleri temizliyolar. hiç etrafta kan falan yok öyle miğden falan kalkmıyor. sonra ilkyardım araç gereçleri var bişey olsan serum merum herşey var. bikaç kez bayıldım hemen ayılttılar.

arkadaşlar hepinize iyi geceler.
yarın kuzenimin düğünü var ve damada çok fena acı çektirmek istiyoruz :D
Lütfen aklınıza gelen yaratıcı fikirlerinizi yazın da damat evlendiğine bin pişman olsun :D

Benim düğünümde bir arkadaşım takı sırasında boynuma ayva takmıştı. Rezil kepaze oldum :)

Damat: Çok değişik makinaları var, herşey bilgisayara bağlı. fakat çok temiz hastane gibi. devamlı yerleri temizliyolar. hiç etrafta kan falan yok öyle miğden falan kalkmıyor. sonra ilkyardım araç gereçleri var bişey olsan serum merum herşey var. bikaç kez bayıldım hemen ayılttılar.
hocam ne yalan söyleyeyim hiçbir şey anlamadım :)
Benim düğünümde bir arkadaşım takı sırasında boynuma ayva takmıştı. Rezil kepaze oldum :)
Bunu düşünüyoruz ama spama girer :D
bize özgün fikir lazım :D

bizde kına gecesinde kınadan sonra şişleriz :D

hocam ne yalan söyleyeyim hiçbir şey anlamadım :)
Mexis in damadı beyzbol sopalarıyla ve ağzını burnunu dagıtırız dediginde,aklıma bu replik geldi(pardon filmi) bende sorunuz üzerine damadın ağzından yazdım :)

Son düzenleme:
kına yakılırken kafasından kolonya dökeriz genelde iğne batırlır kına yakılırken hocam bunlarda spama girer ama genede düşünün :)

damada düğün gecesi hap içirilip sandalyeye bağlarız cebindeki bütün parayı verene kadar. :p ( sadece sağdıç ve yakın arkadaşları yapabilir )
hatta ne istersen isteyebilirsin sözünü vermediği sürece o işkenceyi çeker :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri