dükkan için isim önerisine ihtiyacım var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulundugun yerin ismini koy en iyisidir. Sonunada bilgisayar koy tamam.

Faydasi su ; mesela birisi bilgisayarci ariyor yedek parca vs baskasina soruyor adamin aklina ilk gelen isimler ilcenin adi sonunda da bilgisayar olan yer olur.

Mesela ; oturdugun yer Basaksehir olsun Basaksehir Bilgisayar diye adini koy . Birisi digerine sorunca surda Basaksehir Bilgisayar var gibisinden tarif eder. Cok yabanci ve zor akilda kalmayan isimler koyma faydasi olmaz .

En önemli sebebi ise buradaki birçok kişinin bildigi,gördügü üzere az yada çok,ne kadar kazanırsak kazanalım evde oturdugumuz yerden çalıştıgımız için çevremiz tarafından işe yaramaz,tüm gün evde oturup oyun oynayan insanlar olarak biliniyoruz.

Bilmez miyim bana da geçen ay uzun süredir görmediğim biri "Duyduğuma göre yiyip içip yatıyormuşsun" dedi çok zoruma gitti :mad: Bunu söyleyen de para kazanmak için yatarak arıların bal yapmasını bekleyen biri :o

teknobaz önerisi iyiymiş :)

Güzel düşünce aslın pc parçalarıda koyup satmak. :) Aslında pc parçaları göstermelik olacak gibi bir şey sanki. Ben öyle düşündüm. :) Bunu bende yapıyım ya ama ben homofis için oturduğum yeri değiştirmem lazım önce.. :)

Beraber açalım ismide Adaş Pc olsun. :D

Fatih bilişim
Baz Teknik. :)

Üretmek lazım daha..

mantıklı fikir hocam dükkan açmak. hiç iş yapmasanız bile günde 2 format atın 100 tl temiz para. ayda 2-3 bin formattan gelir müşteri tutarsanız. yanlız dükkan açtığınız yerde internet cafe , bilgisayarcı fln olmamasına özen gösterin.
ben olsam dükkanın adını kartal yuvası koyarım :D

isim önerileri için teşekkürler,önerilere bakıyorum arkadaşlar :) evde yada dükkanda,tek başına olunca bi farkı yok demişsiniz ki bende öyle düşünüyorum normalde fakat bu sorun degil.çünkü dükkanda yalnız olmayacagım,kardeşimde var benle çalışacak olan.

---------- Spam Engelliyici 19:55 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

Bulundugun yerin ismini koy en iyisidir. Sonunada bilgisayar koy tamam.

Faydasi su ; mesela birisi bilgisayarci ariyor yedek parca vs baskasina soruyor adamin aklina ilk gelen isimler ilcenin adi sonunda da bilgisayar olan yer olur.

Mesela ; oturdugun yer Basaksehir olsun Basaksehir Bilgisayar diye adini koy . Birisi digerine sorunca surda Basaksehir Bilgisayar var gibisinden tarif eder. Cok yabanci ve zor akilda kalmayan isimler koyma faydasi olmaz .

bu dükkan açma işi olmadan önce bende elbistanda (yaşadıgım yerde yani) biyer arıyordum,adını hatırlayamadım.google da aratayım dedim ve bende söyledigin gibi aradım yani elbistan bilgisayar olarak aradım google da.amacım elbistandaki bilgisayarcıları görmekti.bunuda not alayım hocam,eyv ;)

arkadaşlar,bi dükkan açıcam ve isim önerilerinize ihtiyacım var.öncelikle konuyla ilgili biraz bilgi vereyim,evde rahat rahat çalışmak varken sende mi ofis açıyorsun filan demeyin :) dükkan açmak istememin 1 den fazla sebebi var...

Örnegin sebeplerden birisi ev ortamında çalışma zorlugu...biçok arkadaşın bildigi üzere ben pek çalışabilen birisi degilim.başka hiçbi işimin olmamasına ragmen ortalama olarak günde 1 saat filan çalışıyorum ve buna ragmen kazancımdan memnunum çok şükür.Fakat çalışamıyorum evde,ev boş olmasına ragmen.sürekli bi rahatlık,film-dizi izle,ye iç - yat vb şeylerle geçiyor günüm ve iş yerinde çalışmanın daha iyi olacagını düşünüyorum bu konuda.

En önemli sebebi ise buradaki birçok kişinin bildigi,gördügü üzere az yada çok,ne kadar kazanırsak kazanalım evde oturdugumuz yerden çalıştıgımız için çevremiz tarafından işe yaramaz,tüm gün evde oturup oyun oynayan insanlar olarak biliniyoruz.evde pc başında her ay onbinlerce tl/$ parada kazansak onlar için buyuz ne yazıkki.bunun yerine,iş yapmasa dahi biyerde dükkanımızın olması,yerimizin belli olması insanlara daha normal,daha iyi geliyor.normalde ben insanların sözlerine kulak asan birisi degilim ama bagzı şartlar beni buna itiyor şuan ne yazıkki.

Profilimdede görüldügü üzere 30 yaşına geldim.evlilik için yaşımız geldide geçiyor ve ne yazıkki bizzat şahit oldugum,gördügüm üzere insanların yukarıda bahsettigim gibi düşünmelerinden dolayı bu konuda sorun yaşıyoruz :) resmi olarak çalıştıgımızı isbat etmemiz gerekiyor anlaşılan...

Öncelikle yt işine dükkanda devam edicem kısmetse,nereye kadar giderse artık.fakat,1 yıllık kirasını verip içine oturdugum dükkanı sadece bu iş için kullanmak yerine dükkana ufak tefek pc parçaları koyup satmak istiyorum.bu yüzden açacagım dükkan,ofis degil bilgisayarcı olucak.teknik destekle pek ugraşmak istemiyorum,en azından şimdilik.yt işi biter,tamamen bilgisayarcıya dönersek mecburen herşeyi yaparız tabi :)

Nette biraz baktım bu konudaki mesajlara ama önerilen isimlerin geneli yarı ingilizce yarı türkce isimlerden oluşuyor ki benim hiç sevmedigim bişey bu.bide sizlere sorayım dedim,varmı isim önerisi olan?
hayırlısı olsun öncelikle dediklerine tamamen katılıyorum
4 ay önce ofis açtık verim %60 arttı daha verimli olacağın kesin gözüyle bakıyorum. ev değil ev tarzı değil dükkan güneş gören harekettli merkezi bir yerde dükkan tarzı açarsan daha verimli olur. BAZ BİLİŞİM ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri