dün dolar ışığı yanmıyordu bugün böyle oldu

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ticari kullanım haklarının sana ait olduğuna dair ispat lama istiyor. Ayrıca sayfanın dilini türkçe yaparsan bunları türkçe olarak görürsün.

benım kanallardada boyle olmus gecen ay da olmusdu sonrasında lambalar attıgım vıdeolarda
yanıyordu ama bugun denedım yıne yanmıyor lambalar sıldım ben vıdeoları para kazanma felan devre dısı kalır dıolardı

benım kanallardada boyle olmus gecen ay da olmusdu sonrasında lambalar attıgım vıdeolarda
yanıyordu ama bugun denedım yıne yanmıyor lambalar sıldım ben vıdeoları para kazanma felan devre dısı kalır dıolardı

şimdi bu ! işareti olan videoları silmeli miyim ?

Ünlem çıkan videoları kanıtlayamıyorsanız bence silin. Ben silmedim son seçeneği işaretledim bir kaç videomda ışık yine yanmaya başladı ama 1-2 gün sonra para kazanma devre dışı kaldı.

Ünlem çıkan videoları kanıtlayamıyorsanız bence silin. Ben silmedim son seçeneği işaretledim bir kaç videomda ışık yine yanmaya başladı ama 1-2 gün sonra para kazanma devre dışı kaldı.

kanıtlama yaparken ne istiyor birde para kazanma devre dışı kaldı derken kanalın para kazanmasımı devre dışı kaldı video nun muı ?

kardeş ordan burdan aldığımız videonun ticari haklarının bize ait olduğunu hiç bir şekilde kanıtlayamayız. bu nedenle ünlem yada üzeri çarpı gibi kırmızı uyarı var ise o videodan hayır bekleme direk sil. bu gibi durumlarda yani para kazanmanın aktif olmadığı 3-5 günlük süreçte video yükleyin ama para kazanmayı aktif etmeyin.emeğinize yazık.düzelince tekrar aktif edersiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri