Dün Kanal Katliami Yaşadım Adsense e Giremiyorum..Why So Serious?

• Kullanıcı UgurSeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar
Dün nasıl oluyorsa kurtlar vadisi filmine gelen telif mi topluluk mu bilmiyorum ama farklı iplerden açılmış tüm kanalları götürdü.(Görünen o )

Tam da büyük projeler kafamdayken çok yakındayken kötü oldu bu.

Yetmezmiş gibi partner kanallarım da gitti.

Yetmezmiş gibi kız arkadaşımın da adsense partner dahil tüm kanalları uçmuş..

Ve adsense sine kanal açmıştı o..Ben google bağlantısını kesmiş kanalı kapatmıştım risk olmasın diye..Nasıl oluyorsa ona girişte telefon istiyor

Ve işin kötüsü adsense maili dahil çokça kanal kullanılmamış telefon girdiğim halde kullanılmıştır diyor..

Üzücü oldu moralim bozuk ama pes etmem ben , hele de kafamdakileri denemeden asla

Ama şimdi napacağım konusunda kararsızım.Ben kararsız olunca kız arkadaşım hepten umutsuz..Malum herkesin gelecek parayla bi hayali var.

Şimdi öncelikle

1.sorum : şu kanalları temizlemek lazım ama ne tel girersem gireyim açamıyorum bunları nasıl temizleyeceğım konusunda fikri tecrübesi olan var mı ?

2.sorum : adsense eşiği geçtin mi öder eşiği geçmesen dahi adsenseyi kapatsan da öder ama şu an adsense kapanmadı gibi..sadece ben giremiyorum..giremicem de muhtemelen hiçbi şekilde..var mı yaşayan tecrübe edinen bunu..napacağız..spam değil de özgünle gelen bi paraydı o koyuyor :)

3.sorum : tüm bu olaylar neden oldu sizce.. farklı iplerle açılmışları saymıyorum onların neden tümden kapandığı zaten karmaşık da 3cx ile açılanlar niye gitti..akıl sır erdirmek zor..bi partner diğer kanalları etkilemez diye rahattık..nası olsa adsenseye bağlı değil zincir gibi hepsi kapanmaz diye rahattık ama hepsi pert oldu

neyse uzun yazdım galiba kusura bakmayın beyler...bundan sonrası için GÜVENLİK adına yol gösterirseniz sevinirim

Geçmiş Olsun :(

gecmıs olsun kardesım .. ama en basından berı soylenen dogruyu gozardı etmıssın ... adsense gmaılınde kanal olmasın dıye

gecmıs olsun kardesım .. ama en basından berı soylenen dogruyu gozardı etmıssın ... adsense gmaılınde kanal olmasın dıye
eyvallah cemo :)
o dediğim gibi sevgilimin adsensesi..açmıştı haberim olmadan..ben de google bağlantısını kestim bi önlem olarak..kanal yoktu yani ortada...

eyvallah cemo :)
o dediğim gibi sevgilimin adsensesi..açmıştı haberim olmadan..ben de google bağlantısını kestim bi önlem olarak..kanal yoktu yani ortada...

yapacak bısı yok.. en kotu sey ınsanın emekelrı bıranda gıdıyor ıste boyle

beyler şu soruya cevabı olan var mı
1.sorum : şu kanalları temizlemek lazım ama ne tel girersem gireyim açamıyorum bunları nasıl temizleyeceğım konusunda fikri tecrübesi olan var mı ?

harbi katliam yapmış ,
normalde adsenseye bağlı kanalları kapatırdı
diğer adsenseyedeki kanallara bişey olmazdı
veya partnerdeki kanallara
ama bu defa durum farklı

adsenseleri farklı pcler den açmak gerek

beyler şu soruya cevabı olan var mı

geçmiş olsun, 1 2 öneride bulunayım
eğer tüm numaralar kullanılmış diyorsa muhtemelen mac adresini kara listeye almıştır, forumun arama kısmında "Mac adresi degistirme" diye arama yapın ve değiştirin..

ikincisi, adsensedeki gmail hesabıda askıya alındı şimdi o gmail hesabını girerek kanalları adsense'e bağlayamayacaksın, adsense'e giriceksin ayarlar kısmından başka bir yönetici ekleyeceksin, bundan sonra o eklediğin yönetici ile bağlayacaksın kanalları..

bu arada sorunlu kanalı sil google+ yöntemiyle açmayı dene forumda açanlar var denemekte fayda var, diyeceklerim bu kadar

benim ads. sorun yok kapanan kanalı silecem fakat silemiyorum hangi numarayı denediysem daha önce kullanıldı diyor
2 farklı bilgisayardanda denedim.
hatta herşeyi sildikten sonra tlf numarasız 2 gmail bile alabildim. fakat diğeri hiçbir numarayı kabul etmiyor

Girişte kullanıcı resminde ünlem varsa adsenseye girersin. Tüm hesaplar feshedilmiş. Mailleri sağlamdır ama kanallar feshedilmiştir. Benimde başıma gelmişti.

sanırım [MENTION=725]Yumi[/MENTION] böyle bir sorun yaşamıştı çözebildiyse yardıımlarını isteriz :)

1.tel no giremediklerinin url sinden kanalına bak bakalım yerinde duruyor mu?
genelde öyle kanallar çoktan uçmuş oluyor.kanal resmi yerinde işaret çıkmış mı?

2.adsense mailine de mi kanal bağlıydı?

bir kaç çeşit numara girin uyarısı vardır.seninkiler hangisi anlamak için ekran resmi koyar mısın?

1.tel no giremediklerinin url sinden kanalına bak bakalım yerinde duruyor mu?
genelde öyle kanallar çoktan uçmuş oluyor.kanal resmi yerinde işaret çıkmış mı?

2.adsense mailine de mi kanal bağlıydı?

bir kaç çeşit numara girin uyarısı vardır.seninkiler hangisi anlamak için ekran resmi koyar mısın?

kanalım uçtu..
adsense mailim farklı onda sorun yok
benim amacım başka kanallar açıp bağlayacam bu maili silemediğim için yeni kanalları açınca ads. bağladığımda yeni kanallar da kapanır mı ?
sileceğim mail için gmail de şifremi unuttumdan giriş yaptığımda "Girdiğiniz hesap devre dışı. [?]"
diyor.
silmeden yeni kanallar açıp bağladığımda yeni kanallar kapanır mıki acep ? kapanırsa adsense aynı mail olmamasına rağmen yine çöp oluyor sadece sorunum bu
teşekkürler..

kafamdan salladığım numaralara bile "Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı." diyor :)

kanalım uçtu..
adsense mailim farklı onda sorun yok
benim amacım başka kanallar açıp bağlayacam bu maili silemediğim için yeni kanalları açınca ads. bağladığımda yeni kanallar da kapanır mı ?
sileceğim mail için gmail de şifremi unuttumdan giriş yaptığımda "Girdiğiniz hesap devre dışı. [?]"
diyor.
silmeden yeni kanallar açıp bağladığımda yeni kanallar kapanır mıki acep ? kapanırsa adsense aynı mail olmamasına rağmen yine çöp oluyor sadece sorunum bu
teşekkürler..

kafamdan salladığım numaralara bile "Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı." diyor :)
maillerinize bakınız.sorunlu kanal hangisi diyor,kapatılma nedeni olarak bir kanal gösterilmeli(partner neden kapanmış onu da anlamış değilim)
eğer o sorunlu kanala giriş yapamıyorsanız ve o kanal para kazanması gitmiş bir halde açık durumdaysa adsenseniz çöp olur.sorunlu kanala ulaşabiliyorsanız sadece onu silmeniz yeterli olacaktır...kanallar sürekli olarak kapanır,önemli olan sakin kalıp gerekli işlemleri yapıp yola devam edebilmek önemli.

maillerinize bakınız.sorunlu kanal hangisi diyor,kapatılma nedeni olarak bir kanal gösterilmeli(partner neden kapanmış onu da anlamış değilim)
eğer o sorunlu kanala giriş yapamıyorsanız ve o kanal para kazanması gitmiş bir halde açık durumdaysa adsenseniz çöp olur.sorunlu kanala ulaşabiliyorsanız sadece onu silmeniz yeterli olacaktır...kanallar sürekli olarak kapanır,önemli olan sakin kalıp gerekli işlemleri yapıp yola devam edebilmek önemli.

teşekkür ederim hocam
kanalların hepsinin gmailleri dahil sildim. birinde topluluk yazıyordu onu da sildim.
bu kalanıda ara ara silmeyi deneyecez artık.
garip olan kısım ise 2 farklı ads. bağlı olan kanallar gitti.
+ hiç ads. bağlamadığım video atmadığım bomboş kanal da gitti
komple spam algıladı ip mac ne varsa şutladı galiba :)

bol kazançlar teşekkür ettim..
kategori önerin var mı :) varsa ö.m den atarsan sevinirim..

geçen ay bir arkadaşın daha 2 adsensesine bağlı kanallar gitmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri