arkadaşlar merhaba öncelikle;
benim günlük 100 TL kazancım oluyordu 4-5 gündür.. ve gerçekten bu yıkımdan baya şahsi olarak etkilendim ve kalan tek kanalım vardı oda bota bağlıydı(videoyap) ancak kapanmadı.. diğerlerinden tek farkı kanal resimi kapak resimi felan vardı.. neyse bugün sabah kalktığımda halen o adsensemin şu anda 20 tlye ulaştığını gördüm.. muhtemelen bu kanal sayesinde ama sanki kıyıda köşede kalmış başka kanllarımın olduğunu düşünüyorum
neyse asıl konuma geleyim.. yeni sistemim şu arkadaşlar.. 4-5 gün önce ytproya geçtim gerçekten tüm botlara nazaran en temiz çalışan sistem bu.. çünkü herşeyi siz hallediyormuşçasına sistem arka planda kendisi sayfa açıp ayarları yapıp düzenlemesini yapıyor yani bizim normalde yapmamız gerekeni.. bilenler biliyor zaten bu nedenle bu botu sevdim çünkü yt nin sistemine en uygun.(kimse yanlış anlamasın reklamı için yapmıyorum ama denemekte fayda var) ben artık bu botla yüklemelere devam edeceğim ve ne IP değiştireceğim ne de ytpro haricinde bot kullanacağım(ytpro ile yükleme yaptığım kanalı ytprodan siliyorum ve öylece kalıyor). VDS de kullanmıyorum ki ağımın ve bilgisayarımın gücü yettiğince render ve indirme yükleme işlemini kendi hızında yapsın buda olabildiğince doğal bir işleyiş olsun.. yükleme yaptığım kanalların listesini txt ye kaydedip hergün ya da istediğim zaman tek tek girip kontrol edeceğim. dün kıyımdan sonra son kez modemi resetleyip bir çok gmaile giriş çıkıp yaptım İNŞALLAH kapanma olmaz ve şu ana kadar bir şey olmadı.. mantıken düşünüyorum da IP değiştirmek bence mantıksız çünkü devamlı farklı IP den aynı gmaile girmekte yt nin dikkatini çekebilir. denemelerime bugünden itibaren başladım bakalım bir kaç gün içinde bir şey olmazsa inşallah bu sistem doğrudur diye düşünüyorum. unutmadan söyliyeyim kesinlikle bir kanala 100 den fazla video yüklemeyin..
Bu konunun tek amacı morallerinizi bozmadan yenilenmiş bir şekilde bu işe dört kolla sarılmanızdır
yine fikirleri olan varsa birbirimizi aydınlatalım..
SONUÇ: Arkadaşlar tam 3 gün geçtikten sonra sonucu yazma gereği duydum.. bu şekilde yaptım ve hiç bir kanalım kapanmadı ne spamdan ne de başka bir nedenden.. tek kapanma kendi hatamdan oldu oda 10 tane dünya engeli geldi kanalıma : )) yaptığım işlem 3 gündür bilgisayarı kapatmadım ve hep AYNI IP'den işlem yaptım ve yaklaşık açtığım 10 kanalıma aynı anda ve farklı zamanlarda defalarca girip çıktım ancak hiç bir şekilde aynı anda bir kanala yükleme yaparken diğerlerine asla yükleme yapmadım.. ve şu an kanallarım sapasağlam Allah a şükür.. kullandığım tek bot ytpro onu da kendi bilgisayar sistemimin ve internetimin verdiği hızla yükleme yaptırmak için kullanıyorum..böyle devam edeceğini ümit ediyorum..
benim günlük 100 TL kazancım oluyordu 4-5 gündür.. ve gerçekten bu yıkımdan baya şahsi olarak etkilendim ve kalan tek kanalım vardı oda bota bağlıydı(videoyap) ancak kapanmadı.. diğerlerinden tek farkı kanal resimi kapak resimi felan vardı.. neyse bugün sabah kalktığımda halen o adsensemin şu anda 20 tlye ulaştığını gördüm.. muhtemelen bu kanal sayesinde ama sanki kıyıda köşede kalmış başka kanllarımın olduğunu düşünüyorum
Bu konunun tek amacı morallerinizi bozmadan yenilenmiş bir şekilde bu işe dört kolla sarılmanızdır
SONUÇ: Arkadaşlar tam 3 gün geçtikten sonra sonucu yazma gereği duydum.. bu şekilde yaptım ve hiç bir kanalım kapanmadı ne spamdan ne de başka bir nedenden.. tek kapanma kendi hatamdan oldu oda 10 tane dünya engeli geldi kanalıma : )) yaptığım işlem 3 gündür bilgisayarı kapatmadım ve hep AYNI IP'den işlem yaptım ve yaklaşık açtığım 10 kanalıma aynı anda ve farklı zamanlarda defalarca girip çıktım ancak hiç bir şekilde aynı anda bir kanala yükleme yaparken diğerlerine asla yükleme yapmadım.. ve şu an kanallarım sapasağlam Allah a şükür.. kullandığım tek bot ytpro onu da kendi bilgisayar sistemimin ve internetimin verdiği hızla yükleme yaptırmak için kullanıyorum..böyle devam edeceğini ümit ediyorum..
Son düzenleme: