dünkü kıyımdan sonra yeni sisteme başladım

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Katip

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba öncelikle;
benim günlük 100 TL kazancım oluyordu 4-5 gündür.. ve gerçekten bu yıkımdan baya şahsi olarak etkilendim ve kalan tek kanalım vardı oda bota bağlıydı(videoyap) ancak kapanmadı.. diğerlerinden tek farkı kanal resimi kapak resimi felan vardı.. neyse bugün sabah kalktığımda halen o adsensemin şu anda 20 tlye ulaştığını gördüm.. muhtemelen bu kanal sayesinde ama sanki kıyıda köşede kalmış başka kanllarımın olduğunu düşünüyorum :) neyse asıl konuma geleyim.. yeni sistemim şu arkadaşlar.. 4-5 gün önce ytproya geçtim gerçekten tüm botlara nazaran en temiz çalışan sistem bu.. çünkü herşeyi siz hallediyormuşçasına sistem arka planda kendisi sayfa açıp ayarları yapıp düzenlemesini yapıyor yani bizim normalde yapmamız gerekeni.. bilenler biliyor zaten bu nedenle bu botu sevdim çünkü yt nin sistemine en uygun.(kimse yanlış anlamasın reklamı için yapmıyorum ama denemekte fayda var) ben artık bu botla yüklemelere devam edeceğim ve ne IP değiştireceğim ne de ytpro haricinde bot kullanacağım(ytpro ile yükleme yaptığım kanalı ytprodan siliyorum ve öylece kalıyor). VDS de kullanmıyorum ki ağımın ve bilgisayarımın gücü yettiğince render ve indirme yükleme işlemini kendi hızında yapsın buda olabildiğince doğal bir işleyiş olsun.. yükleme yaptığım kanalların listesini txt ye kaydedip hergün ya da istediğim zaman tek tek girip kontrol edeceğim. dün kıyımdan sonra son kez modemi resetleyip bir çok gmaile giriş çıkıp yaptım İNŞALLAH kapanma olmaz ve şu ana kadar bir şey olmadı.. mantıken düşünüyorum da IP değiştirmek bence mantıksız çünkü devamlı farklı IP den aynı gmaile girmekte yt nin dikkatini çekebilir. denemelerime bugünden itibaren başladım bakalım bir kaç gün içinde bir şey olmazsa inşallah bu sistem doğrudur diye düşünüyorum. unutmadan söyliyeyim kesinlikle bir kanala 100 den fazla video yüklemeyin..
Bu konunun tek amacı morallerinizi bozmadan yenilenmiş bir şekilde bu işe dört kolla sarılmanızdır :) yine fikirleri olan varsa birbirimizi aydınlatalım..

SONUÇ
: Arkadaşlar tam 3 gün geçtikten sonra sonucu yazma gereği duydum.. bu şekilde yaptım ve hiç bir kanalım kapanmadı ne spamdan ne de başka bir nedenden.. tek kapanma kendi hatamdan oldu oda 10 tane dünya engeli geldi kanalıma : )) yaptığım işlem 3 gündür bilgisayarı kapatmadım ve hep AYNI IP'den işlem yaptım ve yaklaşık açtığım 10 kanalıma aynı anda ve farklı zamanlarda defalarca girip çıktım ancak hiç bir şekilde aynı anda bir kanala yükleme yaparken diğerlerine asla yükleme yapmadım.. ve şu an kanallarım sapasağlam Allah a şükür.. kullandığım tek bot ytpro onu da kendi bilgisayar sistemimin ve internetimin verdiği hızla yükleme yaptırmak için kullanıyorum..böyle devam edeceğini ümit ediyorum..

Son düzenleme:
(kimse yanlış anlamasın reklamı için yapmıyorum ama denemekte fayda var)

Kardes reklamın kralını yapmışşsın be :)

ben şahsen kıyım yaşasam böyle bi konu açmak, açıklama yapmak, ne yapacağımı söylemek, anlatmak vs... tarzında şeyler aklıma bile gelmez.. neyse..

Nasıl anladın reklam yaptığını adamın? Forumda olmayan botu söylese neyse 1 hafta olmuş üye olalı sağa sola sallıyorsun. DH konu dışına çevirdiniz forumu

ne alakası var yaa.. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık kimseye yaranılmıyor.. almayın arkadaşım o zaman yani ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben buradakiler sayesinde bu paraları kazanıyorum onlarda benim fikirlerimi öğrensin..

4-5 gün önce ytproya geçtim gerçekten tüm botlara nazaran en temiz çalışan sistem bu..
bu cümleden sonrasını okuyamadım(ytpro botu hakkında bilgim yok)

saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz bazen arkadaşlar
gören de süper bi site buldum eee 3 makale okuyonuz haftasonu paypalınıza 10 dolar ödeniyor falan demiş sanacak.

2-3 belki daha fazla aydır forumda olan bir bot.
günde en az 100 kez videoyap ismi geçiyor reklam olmuyor da aylığı 9.9tl gibi cüzi bir rakam olan ytpro botu mu batıyor size

insan kendisine kazandıranın da kazanmasını ister.
ben bu adamın verdiği emekle 1000 lira kazanmışsam isterim ki o da daha çok kazansın
bu biizim içten gelen bi duygumuz.

Yazik gercekten ben botu sadece kullandigim sistem olarak belirttim benim buradaki anlatmak istedigim seyler bambaska.. Bu luzumsuzlara mustehak para kazanamamalari.. Herkes bi fesat...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Reklam diyen arkadaşlar, o zaman size göre herhangi bir konu açan kişi videoyap/ytkazan kullanıyorum dese reklam olacak ? :D

4-5 gün önce ytproya geçtim gerçekten tüm botlara nazaran en temiz çalışan sistem bu..
bu cümleden sonrasını okuyamadım(ytpro botu hakkında bilgim yok)

Arkadaşlar her şeyi kötüye çekiyorsunuz. Ytpro botu tamamen masa üstü botu olduğu için bunu yazmış olabilir arkadaş. Yani apiyle alakası yoktur. Onu düşünerek söylemiştir. Ama kapanmaların apikeyle alaksı olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu sisteme youtube izin veriyor.

vds işi sıkıntı abi ya çok kanal çalışan insanlarız mayısta zaten 0a düştük ip değişme 3-5tl benim her gün ip değişmem gerekir sıkıntı o yüzden

adam konu aciyor millete kendi yontemini soyluyor millet ona bile bok atmaya calisiyor.. Forumun kalitesinde ciddi bir dusus var arkadaslar..

Burda kim tecrubesini anlatsa, bi boklama çabası war zaten. Bölünerek mi çoğalıyosunuz anlamadım ki ? her gün banlana banlana bi bitmediniz...

Arkadaşlar her şeyi kötüye çekiyorsunuz. Ytpro botu tamamen masa üstü botu olduğu için bunu yazmış olabilir arkadaş. Yani apiyle alakası yoktur. Onu düşünerek söylemiştir. Ama kapanmaların apikeyle alaksı olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu sisteme youtube izin veriyor.
anlatmak istediğimi anlayan ender kişilerdensiniz tebrikler.. bunlara yöntem felan anlatmayacaksın tecrübe paylaşmayacaksın onu istiyorlar ama bu işi ciddi çalışanlara yardım etmek için herşeyi yapıyorum ama işte böyleleri de çıkıyor :)

benim günlük 100 TL kazancım oluyordu 4-5 gündür.. ve gerçekten bu yıkımdan baya şahsi olarak etkilendim ve kalan tek kanalım vardı oda bota bağlıydı(videoyap) ancak kapanmadı.. diğerlerinden tek farkı kanal resimi kapak resimi felan vardı.. neyse bugün sabah kalktığımda halen o adsensemin şu anda 20 tlye ulaştığını gördüm.. muhtemelen bu kanal sayesinde ama sanki kıyıda köşede kalmış başka kanllarımın olduğunu düşünüyorum :) neyse asıl konuma geleyim.. yeni sistemim şu arkadaşlar.. 4-5 gün önce ytproya geçtim gerçekten tüm botlara nazaran en temiz çalışan sistem bu.. çünkü herşeyi siz hallediyormuşçasına sistem arka planda kendisi sayfa açıp ayarları yapıp düzenlemesini yapıyor yani bizim normalde yapmamız gerekeni.. bilenler biliyor zaten bu nedenle bu botu sevdim çünkü yt nin sistemine en uygun.(kimse yanlış anlamasın reklamı için yapmıyorum ama denemekte fayda var) ben artık bu botla yüklemelere devam edeceğim ve ne IP değiştireceğim ne de ytpro haricinde bot kullanacağım(ytpro ile yükleme yaptığım kanalı ytprodan siliyorum ve öylece kalıyor). VDS de kullanmıyorum ki ağımın ve bilgisayarımın gücü yettiğince render ve indirme yükleme işlemini kendi hızında yapsın buda olabildiğince doğal bir işleyiş olsun.. yükleme yaptığım kanalların listesini txt ye kaydedip hergün ya da istediğim zaman tek tek girip kontrol edeceğim. dün kıyımdan sonra son kez modemi resetleyip bir çok gmaile giriş çıkıp yaptım İNŞALLAH kapanma olmaz ve şu ana kadar bir şey olmadı.. mantıken düşünüyorum da IP değiştirmek bence mantıksız çünkü devamlı farklı IP den aynı gmaile girmekte yt nin dikkatini çekebilir. denemelerime bugünden itibaren başladım bakalım bir kaç gün içinde bir şey olmazsa inşallah bu sistem doğrudur diye düşünüyorum. unutmadan söyliyeyim kesinlikle bir kanala 100 den fazla video yüklemeyin..
Bu konunun tek amacı morallerinizi bozmadan yenilenmiş bir şekilde bu işe dört kolla sarılmanızdır :) yine fikirleri olan varsa birbirimizi aydınlatalım..

hocam bende ytpro kullanıyorum fakat bende kötülemek istediğimden değil ama ben ytpro ile açtığım tüm ama tüm kanallarım kapanıyor. başka bot kullanmadım elle yüklediğim zaman herhangi bir problem olmuyor ama botla yükleme yapıpı ayarları yaptığım zaman en fazla 3-4 gün açık kalıyo kanallarım.

hocam bende ytpro kullanıyorum fakat bende kötülemek istediğimden değil ama ben ytpro ile açtığım tüm ama tüm kanallarım kapanıyor. başka bot kullanmadım elle yüklediğim zaman herhangi bir problem olmuyor ama botla yükleme yapıpı ayarları yaptığım zaman en fazla 3-4 gün açık kalıyo kanallarım.

Yükleme şeklin nasıl hocam. Bir video yüklendi mi ara veriyor musun? Yani videoyu yükleyince 500 saniye bekle sonra yükle gibi. Yoksa direkt Allah ne verdiyse diyerekten mi yüklüyorsun?

bende deneyeceğim bakalım.. ben bu konuda botu övmedim anlatmak istediğim yapacağım sistem bu güveniyorum ve bakalım kapanma olacak mı olmazsa kesinlikle videoyaptandır diyorum çünkü ben aylarca kullandım ve son 4-5 gündür sadece oto kontrol yaptırtıyordum ancak yine de kapandı..

Hocam kanallara 100'den fazla video atmayın yazmışsınız bene video sayısıyla alakalı olacağını düşünmüyorum açıkcası öyle olsaydı 200.000+ videolu bir kanal var ve halada sağlam kapanmadı. Kanal benim değil. Şuan spam yapmak için sistemi hazırlıyorum o kanalı ve diğer bulduğum 25 sağlam kategori ve okategorilere ait 100'lerce kanal hepsini sömürücem. İnternet sağlayıcımıda değiştirdim dolayısıyla ip'de değişti. PC'ye formatta attım. Şimdi 1 haziranı bekliyorum temiz başlangıç yapmak için. Sizde inşallah istediğiniz kazanca ulaşırsınız bol kazançlar.

oooooOOOOO KAÇ KERE SIFIRDAN BAŞLADIK :D YOUTUBE BÖYLE BİŞE... SİLBAŞTAN... İLLAKİ OLUYOR 3 YADA4 AYDA BİR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri