dünkü kıyımdan sonra yeni sisteme başladım

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Yükleme şeklin nasıl hocam. Bir video yüklendi mi ara veriyor musun? Yani videoyu yükleyince 500 saniye bekle sonra yükle gibi. Yoksa direkt Allah ne verdiyse diyerekten mi yüklüyorsun?

Hocam 50 ila 100 arasında video hazırlıyorum yüklemeyi başlatıyorum arka arkaya 50 100 arası videoyu özel olarak yüklüyorum daha sonra girip zaman zaman özelden çıkartıp herkeze açık yapıyorum.

Hocam 50 ila 100 arasında video hazırlıyorum yüklemeyi başlatıyorum arka arkaya 50 100 arası videoyu özel olarak yüklüyorum daha sonra girip zaman zaman özelden çıkartıp herkeze açık yapıyorum.

İşte arka arkaya yüklemeyceksin hocam.
1 videoyu youtubeye atınca, ytpro botta var en başta saniye cinsinden gir oraya en az 450 500 arası olsun, o şekilde at.

1 videoyu youtubeye atınca, ytpro botta var en başta saniye cinsinden gir oraya en az 450 500 arası olsun, o şekilde at.

birde dediğin gibi deniyim hocam bakalım inş. bu defa birşey olmaz şimdi yeni bir kanal açıp hepşeyi düzenlicem bu hafta kapanmazsa yazarım buraya

Hocam kanallara 100'den fazla video atmayın yazmışsınız bene video sayısıyla alakalı olacağını düşünmüyorum açıkcası öyle olsaydı 200.000+ videolu bir kanal var ve halada sağlam kapanmadı. Kanal benim değil. Şuan spam yapmak için sistemi hazırlıyorum o kanalı ve diğer bulduğum 25 sağlam kategori ve okategorilere ait 100'lerce kanal hepsini sömürücem. İnternet sağlayıcımıda değiştirdim dolayısıyla ip'de değişti. PC'ye formatta attım. Şimdi 1 haziranı bekliyorum temiz başlangıç yapmak için. Sizde inşallah istediğiniz kazanca ulaşırsınız bol kazançlar.

200,000 diyosun kardeş :(
Desene haziranda bi kıyım daha var :D

reklam yada degil ama ytpro yuda deniyecegim sonucta bu isten para kazanmaya calisiyoruz ve bir takim harcamalar yapmadan olmuyor tabiki bu botlarin sahipleri bizlerden kat ve kat fazla kazaniyordur orasi ayri

100 den fazla video atmayin olayina gelirsek bence bir kismi dogru 100 tane video yu ayni anda para kazan yaparsan dikkat cekersin ama sen videolarini ozelden at yine herkeze acik olmadan gunde 10 tane falan active et daha mantikli, cesmeden akar gibi para kazanma acmakta tehlikeli.

bu iste birazda sabir istiyor bende bazen sabredemiyorum gomuyorum tonla video :D

ytpronun güvenilir bi sistem olduğuna inandığım için 3 aylık almıştım, henüz hemen hemen hiç kullanmadım(1,5-2 hafta oluyor alalı) ama hiç de pişman değilim, mutlaka bigün kullanıcam :D

hocam çözüm değil.1 aydır 20 kanala ayrı vds kullanıyorum,zaten ayrı ip adresleri var.dün 4 kanalım patladı,sanırım dedikleri gibi chrome sorun yaratıyor.yandex browsere ve yandex maile yöneldim.20 vds nasıl aldın derseniz azure size bu hizmeti mütevazi bir ücret karşılığı sağlayabiliyor.deneme sürümünde bu yok.

hocam çözüm değil.1 aydır 20 kanala ayrı vds kullanıyorum,zaten ayrı ip adresleri var.dün 4 kanalım patladı,sanırım dedikleri gibi chrome sorun yaratıyor.yandex browsere ve yandex maile yöneldim.20 vds nasıl aldın derseniz azure size bu hizmeti mütevazi bir ücret karşılığı sağlayabiliyor.deneme sürümünde bu yok.
sen hala chrome mu kullanıyorsun? :) bas bas bağırıyoruz artık kullanmayın onu sıkıntı chrome :))

o çok kasıyor yahu. 8gb ram atadım yine donuyor meret.

tarayıcıyı gizli modda açarsanız. hiçbirşeyi kaydetmez hocam.

Gizli pencere açmak için Ctrl+ÜstKrktr+N (Windows, Linux ve Chrome OS) ve ⌘-ÜstKrktr-N (Mac) klavye kısayollarını da kullanabilirsiniz.

Gizli pencereden çıkma

Gizli bir oturumu kapatmak için tüm gizli pencereleri kapatın.

tarayıcıyı gizli modda açarsanız. hiçbirşeyi kaydetmez hocam.

Gizli pencere açmak için Ctrl+ÜstKrktr+N (Windows, Linux ve Chrome OS) ve ⌘-ÜstKrktr-N (Mac) klavye kısayollarını da kullanabilirsiniz.

Gizli pencereden çıkma

Gizli bir oturumu kapatmak için tüm gizli pencereleri kapatın.

onu biliyorumda hocam uğraşmamak iiçin sormuştum.yinede sağol.

Yahu gizli acsan ne olacak tarayiciyi sadece kaydetmez hic bir seyi yt her turlu cerezini birakir onu engelleyemezsin

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Yahu gizli acsan ne olacak tarayiciyi sadece kaydetmez hic bir seyi yt her turlu cerezini birakir onu engelleyemezsin

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Gizli moddayken açtığınız web sayfaları ve indirdiğiniz dosyalar tarama ve indirme geçmişlerinizde kaydedilmez.
Açtığınız gizli pencerelerin hepsini kapattığınızda tüm yeni çerezler silinir.
Gizli moddayken Google Chrome yer işaretlerinizde ve genel ayarlarınızda yapılan değişiklikler yine de kaydedilir.
İpucu: Chromebook kullanıyorsanız, gizli mod yerine misafir olarak göz atma özelliğini kullanabilirsiniz.

yeni açmış olduğum sistemin sonuçlarını konu mesajımda editledim bakabilirsiniz..

Evet hocam dediğinizide yaptım hatta saniye oranlarını dahada yükselttim yinede gümbürtüye gitti kanallarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri