Dünkü numara olayı

arayanlar sapık zaten birde polise beni erotik yollarla dolandırdılar diyecek değilya :D için rahat olsun hiç uğraşmazlar bir daha girmezsin bu yollara olur biter rahat rahat yat sen korkman yersiz.

Memlekette bu kadar salak vatken aslında mis gibi bir para kazanılacak platform. Düğün tv halay tv zart tv zurt tv millet o kanllarda alt yazı olarak adı gecsin diye 5 tl ye mesaj atıyor böyle erotik hattı bulmus sonuna kadar kullanırlar bence memlekette abazadan baska birsey yok

Arayan kisi karsiligini aldiysa sana minnettar kalmistir belki :D

benim anlamadığım numara kimin numarası numarayı nerden aldın ? kazandığın parayı kim ödüyor ? böyle bir sistem mi var var ise adresi vs nedir nerdedir. ? [MENTION=44869]Haribo[/MENTION]

Site soran arkadaşlara ;

Anasayfa - Numarapaneli.com

bu sanırım. r10da rastlamıştım gezerken

pm istedik ama hala glemedi :D

Hocam siteyi bana pm gonderebilirmisin sanki bana sorun yokmus gibi geldi yani kismen emlakcilik gibi dusun senin olmayani musterilere ulastirip pay aliyorsun gibi geldi anladiysam eger... Dunki konudan haberim yok.

!!! mobildeyim !!!

Bende merak ettim bi pm alsam :D

Yokmu şu siteyi atacak yav alan kaçmış

benim anlamadığım numara kimin numarası numarayı nerden aldın ? kazandığın parayı kim ödüyor ? böyle bir sistem mi var var ise adresi vs nedir nerdedir. ? [MENTION=44869]Haribo[/MENTION]

Son düzenleme:
Yyorumların hepsini okumaya üşendim ama hiç birşey olmaz merak etme birçok kişi bu işle uğraşıyor. Birde bedava ra vb. gibi kelimler kullanmadıysan hiç bir sıkıntı yok :D

Site soran arkadaşlara ;

Anasayfa - Numarapaneli.com

bu sanırım. r10da rastlamıştım gezerken

arkadaşa siteyi sorduk korkudan onu bile verememiş sağolasın hocam ben bu siteyi biraz kurcalayım mantığını bir anlamaya çalışayım ... kazançı kesin veriyorlarmı ki ?

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------

http://i.hizliresim.com/nM9B7B.png

burada saat dilimi olarak tr i kullanmıyorlar sanırım çünkü aranılan toplam dk 720 diye yazıyor buda 12 saat eder ( bilgisayar saatine göre farklı ) ayrıca kazancı numaraların hepsinin çalıştığını varsayarak yani tüm numaraların aktif olduğunu varsayarsak çok fazla kazança tekabul etmiyor gibi geldi ?

arkadaşa siteyi sorduk korkudan onu bile verememiş sağolasın hocam ben bu siteyi biraz kurcalayım mantığını bir anlamaya çalışayım ... kazançı kesin veriyorlarmı ki ?

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------

http://i.hizliresim.com/nM9B7B.png

burada saat dilimi olarak tr i kullanmıyorlar sanırım çünkü aranılan toplam dk 720 diye yazıyor buda 12 saat eder ( bilgisayar saatine göre farklı ) ayrıca kazancı numaraların hepsinin çalıştığını varsayarak yani tüm numaraların aktif olduğunu varsayarsak çok fazla kazança tekabul etmiyor gibi geldi ?

siz tam sayaç sıfırlandığın da bakmışsınız sanırım sitede şuan baktım 4468.5 TL olmuş gece 12:00 da sıfırlanıyor..

siz tam sayaç sıfırlandığın da bakmışsınız sanırım sitede şuan baktım 4468.5 TL olmuş gece 12:00 da sıfırlanıyor..
720 dk konusulan toplam sureyi gosteriyor ozaman (yani tum numaralar icin ) yanlis anlamisim kus bakmayin arkadaslar...

!!! mobildeyim !!!

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri