Dünya Engeli / 3 . Taraf Geçme Hk.

cigale130

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar günaydın, sizce çerçevesiz falan dünya engeli geçmek mi daha kolay 3. taraf mı. ben dünya engelini bişekilde geçsemde 3. taraf olmadı gitti?
Sizde durum nedir?

günaydın hocam
3. taraf ile dünya engeli aynı şeydir denilebilir.
biri ytye diyor ki "benim videoyu tamamen dünyada engelle "der. buna dünya engeli denir

biri de der ki" benim videomu hiç bir ülkede engelleme ama hiç kimse de benim video üzerinden para kazanmasın" der. buna da 3. taraf eşleşeni denir

galiba sen 3. taraf ile ses eşleşenini kastettin.

ses eşlenlerini videoyu biraz hızlandırarak gecebilirsin ya da arkaya bir fon koyarsın.

günaydın hocam
3. taraf ile dünya engeli aynı şeydir denilebilir.
biri ytye diyor ki "benim videoyu tamamen dünyada engelle "der. buna dünya engeli denir

biri de der ki" benim videomu hiç bir ülkede engelleme ama hiç kimse de benim video üzerinden para kazanmasın" der. buna da 3. taraf eşleşeni denir

galiba sen 3. taraf ile ses eşleşenini kastettin.

ses eşlenlerini videoyu biraz hızlandırarak gecebilirsin ya da arkaya bir fon koyarsın.

Sadece se değil hocam Görsel işitsel diyor. yani görüntüyüde kast ediyor. fon derken çerceve değil dimi.

Sadece se değil hocam Görsel işitsel diyor. yani görüntüyüde kast ediyor. fon derken çerceve değil dimi.

hocam görsel eşlesende kullandığın yöntem tüm videolarda olumlu sonuclanmayabilir. cerceve yöntemi de buna dahildir. cerceve kullandığın 10 videonun yarısında videoyu gecirirsin yarısında geciremezsin mesela.

fon derken ses eşleşenini geçmeyi kastettim.

ayrıca cerceve çok demode bir yöntem artık. baska yöntemleri arastırmanı öneririm :)

hocam görsel eşlesende kullandığın yöntem tüm videolarda olumlu sonuclanmayabilir. cerceve yöntemi de buna dahildir. cerceve kullandığın 10 videonun yarısında videoyu gecirirsin yarısında geciremezsin mesela.

ayrıca cerceve çok demode bir yöntem artık. baska yöntemleri arastırmanı öneririm :)

demekki full hd filmleri atan sizsiniz hmmm:)))

güzel bilgiler için teşekkürler hocam...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri