Dünya Engeli Aşma sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabahtan beri herkes örnek video linki istiyor arkadaştan arkadaş başka şeylere cevap veriyor ama linke gelince örnek koymuyor yada orayla ilgilenmiyor anlam veremedim bu işe

hocam bunu bende çok düşündüm bir web projesi olarak ama yaparsanız çok şey başarır benim düşünmüş olduğu fikir şu şekildeydi

kullanıcı videosunu pc den veya herhangi bir video sitesinden veya dosya upload sitesinden çektirebilecek
sonra sisteme gelen video bunu render alıcak hızlı bir şekilde ve kullanıcıya atıyorum 3 dakika sonra videonuz render alıp indirme bağlantısı oluşturulucaktır gibi bi ekranda süre sonunda da kullanıcı render almış dosyasını indirebilecekti

ama ben onu render alacak sunucu kapasitesinde takıldım birçok abime felan sordum hızlı render alma böyle bir sistem yapmak istiyorum diye bana render için intel xeon e7 v2 family gurubundan işlemcili makinalar önerdiler bende bu makinaların aylık fiyat araştırmasını yaptım ve bana biraz tuzlu geldi eğer ki siz bu sistemi yaparsanız güzel olur Allah yardımcınız olsun :)

sabahtan beri herkes örnek video linki istiyor arkadaştan arkadaş başka şeylere cevap veriyor ama linke gelince örnek koymuyor yada orayla ilgilenmiyor anlam veremedim bu işe

Kardeşim ben bu konuda birşey satmaya çalışmıyorum. Neden örnek video linki koyayım ? Bir fikir sundum konuyu saptırttılar. Satış yapıyor olsaydım zaten koyardım ısrar etmenizdeki amaç nedir ?

Kardeşim ben bu konuda birşey satmaya çalışmıyorum. Neden örnek video linki koyayım ? Bir fikir sundum konuyu saptırttılar. Satış yapıyor olsaydım zaten koyardım ısrar etmenizdeki amaç nedir ?
Örnek bir video koysaydın eğer gelen tepkilerin yönüne göre fiyat ve fikirler oluşurdu kafanda kafamızda . Şuan kimse nasıl engel geçtiğini veya diğer botlara kıyasla fark olup olmadığını bilmiyor.Eğer satış yapma fikrin varsa bir numune koyarsın ortaya ona göre fikir & fiyat istişaresine girersin bizimle tabi genede senin bileceğin iş (:

dostum youtube işiyle uğraşmıyorsan dünya engelinin sonradan geldiğini bilmiyorsundur, ayrıca bazı kanallarda bazen attığın video dünya engeli vermiyor ama aynı videoyu başka kanala atıyorsun dünya engeli veriyor bu aligromat ufak 2 dokunusla geçileceğini sanmıyorum. geçtiysende program yapmanı tavsiye ederim.

Örnek bir video koysaydın eğer gelen tepkilerin yönüne göre fiyat ve fikirler oluşurdu kafanda kafamızda . Şuan kimse nasıl engel geçtiğini veya diğer botlara kıyasla fark olup olmadığını bilmiyor.Eğer satış yapma fikrin varsa bir numune koyarsın ortaya ona göre fikir & fiyat istişaresine girersin bizimle tabi genede senin bileceğin iş (:

Dediğim gibi bir satış konusu olmadığından gerek duymuyorum satacak olursam özelden zaten veririm örnek. Genele açılabilecek birşey değil hocam :)

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 02:10 ----------

dostum youtube işiyle uğraşmıyorsan dünya engelinin sonradan geldiğini bilmiyorsundur, ayrıca bazı kanallarda bazen attığın video dünya engeli vermiyor ama aynı videoyu başka kanala atıyorsun dünya engeli veriyor bu aligromat ufak 2 dokunusla geçileceğini sanmıyorum. geçtiysende program yapmanı tavsiye ederim.

Ufak 1,2 dokunuş dediğim video üzerinde 1,2 ufak belli olabilecek oynama var hocam. Kalite bakımından. Yoksa ince ayar yapıyorum. Dünya engelinin sonradan da geldiğini biliyorum ama yüklerken geçince engel gelene kadar vur kaç yapabilirsin :)

peki adminlere bir örnek video yolla yollamadıgın müdetce soru işaretler yanıyor beyinlerde. adminlere bari yolla yoksa şikayet buttonuna basıcam milleti oyalıyıp durma olmicak işi.
tekrar: gecebliyorsun kabul adminlere örnek video yolla kayıb edecen bişey yok.

bu foruma üye olma amacın nedir burası yt para kazanma forumu sen nasıl para kazanıyorsun ? belki bişeyeler ögreniriz senden..

peki adminlere bir örnek video yolla yollamadıgın müdetce soru işaretler yanıyor beyinlerde. adminlere bari yolla yoksa şikayet buttonuna basıcam milleti oyalıyıp durma olmicak işi.
tekrar: gecebliyorsun kabul adminlere örnek video yolla kayıb edecen bişey yok.

bu foruma üye olma amacın nedir burası yt para kazanma forumu sen nasıl para kazanıyorsun ? belki bişeyeler ögreniriz senden..

Öncelikle istediğiniz kişiye şikayet edebilirsiniz. Bu konuda satış yapmıyorum yapıyor olsaydım zaten gerekli bilgileri eklerdim. sadece bir soru sordum. nasıl kazanç sağladığımı söylemek zorunda değilim fakat merakınızı gidermek adına söyleyeyim gmail açıyordum. Askere gideceğim 15 gün sonra o yüzden bıraktım ve can sıkıntısından youtubeyi kurcalamaya başladım.

Kimseyi oyaladığım yok. İstemeyen girip okumaz.

Öncelikle istediğiniz kişiye şikayet edebilirsiniz. Bu konuda satış yapmıyorum yapıyor olsaydım zaten gerekli bilgileri eklerdim. sadece bir soru sordum. nasıl kazanç sağladığımı söylemek zorunda değilim fakat merakınızı gidermek adına söyleyeyim gmail açıyordum. Askere gideceğim 15 gün sonra o yüzden bıraktım ve can sıkıntısından youtubeyi kurcalamaya başladım.

Nedense her askere giden bende taktik var, ben engel geçiyorum vs diyor. :) Kanıt sunmadığın sürece burada kuru bir hengame olur. Haklısın örnek videondan bir çok insan feyzde alabilir lakin 5 sayfa boşuna post kasılmış. Senin yaptığın efektleme sistemini az çok tahmin edebiliyorum. Saygılar..

15 gün sonra askere gideceksen niye böyle bir konu açıyorsun o zaman ?

Askere gideceğim diye konu açamaz mıyım ? İzin mi almam gerekiyordu.

Sen de tatmin olacaksan sana da cevap vereyim. Projeyi devam ettirebilecek ortağım var.

Bu konuya yazdığım son posttur. Bundan sonra gelen yanıtlara cevap vermiyorum.

Konu amacı dışına çıktığı için kilitlenebilir. Gerekli kişiler ile PM yoluyla iletişime geçilmiştir.

İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri