Dünya Engeli Bakarmısınız Arkadaşlar

• Kullanıcı strongarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Merhaba iyi forumlar.

Bir video attım direk dünya engeli yazısı çıktı hemen sildim
Kanala veya adsense herhangi bi zararı olurmu ? Hemen sildim tutmadım videoyu

Teşekkürler iyi forumlar

Her kanala yukledigimiz videolarda illaki cikiyor bu :)) Boyle bir durumda kanal kapanma olasiligini nerden duydun :))

Banada bi ara geldi videoyu sildim kanalı silmeye gerek yok bisorun çıkmadı

çok sayıda ünlem 2 kere dünya engeli geldi kanalıma silmelimiyim kanalı acaba

her dünya engelinde kanal silinseydi kimsenin elinde kanal kalmazdı...
bir taneyle bir şey olmaz içiniz rahat olsun.kanalınızda tutmayın yeter.

Herkese bol kazançlar arkadaşlar,benim bir sorunum vardı,sıfır kanal açtım,İngiltere lokasyonlu vds.den adsense hesabına bağlamaya çalışıyorum fakat bu kanala erişminiz engellendi diyor ve adsenseye bağlanmıyor ne yapmam lazım acaba:confused:

bir tane ile kanal silinmez 3 tane diye biliyorum

https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha
burdan bir kanalınıza izin verip tekrar dener misiniz

Maalesef kardeşim yaptım ama yine aynı hatayı veriyor,Türkiyede adsense açılıyor,fakat İngiltere Vds.de adsense bağlantısına izin vermiyor,acaba YT yeniliğimi bu...:mad:

Bir Google ürününe erişilemiyor

Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.
Google Hizmet Şartları'nın veya ürüne özgü Hizmet Şartlarının ihlal edildiği düşünüldüğü için bu Google ürününe erişiminiz askıya alınmıştır. Ürüne özgü kurallar için lütfen ilgilendiğiniz her Google ürününe ait Hizmet Şartları bağlantısını bulmak üzere söz konusu hizmetin ana sayfasını ziyaret edin.

Google şunları yapma hakkını saklı tutar:

İnceleme amacıyla bir hesabı devre dışı bırakma.
Hizmet Şartları veya ürüne özel politikalar ihlal edilirse, bir Google Hesabının belirli bir ürüne veya tüm Google Hesapları sistemine erişimini askıya alma.
Bildirimde bulunarak veya bildirimde bulunmaksızın, bir hesabı, herhangi bir nedenle feshetme.
Askıya alınan hesaplar için bir sonraki adım: Bu ürüne erişiminizin askıya alınmasının hata olduğuna inanıyorsanız bize ulaşın.

ben kanal açıp içine 500 video atıyorum ondan sonra en az10 tane engel eşleşme vs geliyor sonra silip parakazanma aktif edip ondan sonra 1 gün sonrada adsenseye baglıyorum

hocam banada sil demişlerdi ama bir çok kişi silme dedi ve silmedim kanal ayakta hala çok şükür ve 1200 TL para getirdi o kanal 5 günde :) 1 dünya engelinden bir şey olmaz

hocam banada sil demişlerdi ama bir çok kişi silme dedi ve silmedim kanal ayakta hala çok şükür ve 1200 TL para getirdi o kanal 5 günde :) 1 dünya engelinden bir şey olmaz

silmedim hocam bekliyorum inş bişey olmaz :D

---------- Mesaj saat 20:58:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:14:58 civarında gönderildi. ----------

Son kez üstlere çıkaralım up

Merhaba iyi forumlar.

Bir video attım direk dünya engeli yazısı çıktı hemen sildim
Kanala veya adsense herhangi bi zararı olurmu ? Hemen sildim tutmadım videoyu

Teşekkürler iyi forumlar

oncelıkle merhaba bende bır vid yukledım aynı sorun bendede cıktı hemen sıldım 1 haftayı gecti ama sıkıntı yok suan hersey normal gidiyor ıns sendede sıkıntı cıkmaz ama ılerde bırsey olur mu bılemem

Dün attığım videolar engel yemiş akşamleyin.Bende parasını alır mıyım diye düşünüyorum.Bazen yansımıyor analytics'e. :(

Bi keresinde banada aynı şey olmuştu hemen sildim. youtubeyi kapattım, çerezleri temizledim, bilgisayarı kapattım, ışığı söndürdüm, apartmanın elektriğini kestim şükür sora bi sorun çıkmadı:)

hmm 3.defa dünya geneli alınca kanalınızın para kazanması gidiyor bunu yaşadım sony vegas gibi programlar ile her ne kadar bu engelleme geçilebilsede para kazanmayı aktif etmek mümkün olmuyor benim yöntemim para kazanması aktif olmayan çöp bir youtube kanalına videomu atıp engel olup olmadığına bakar sonrada asıl kanalıma yüklerim bu sayede dünya geneli uyarı hakkım da gitmemiş oluyor.

4-5 dünya genelinden sonra çok temkinli olmak lazım 1 taneden hiçbir şey olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri