Dünya engeli eşleşen %100 aşma Orjinal video ile oynama yapmadan

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiyoshi

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar sır gibi sakalan olayı anlatıyorum

Herhangi bir partner kanal ile video yuklenme aşamasında iken işleniyor ibaresi gozukurken videonun para kazanmasını açarsanız hiç bir şekilde dünya engeli yada eşlesen almazsınız

Bunun yanında uygulana bilecek yönetm şekli

güncel videoları alıp kanalınıza gizli olarak yükelyin daha sonra parnerden cıkma isteği gönderin partnerden cıkıp kanalınızı adsenseye bağlayın 3 teliften kapana kadar biriken paraların keyfini sürün

Normal olarak da bulsak süper olacak.

"partner kanal ile video yuklenme aşamasında iken işleniyor ibaresi gozukurken videonun para kazanmasını "
partner kanalı olmadan tam işleniyora düşerken para kazanma açarsak dünya geneli yemeyecek mi ki öyle ise bbc belgesellerini sömürürüz daha kimseye telif atmadı paralel taramada 3.tarafları yapıştırıyor
benim merak ettiğim partner kanalı ile adsense kanal fark ediyor mu dünya geneli açısından

"partner kanal ile video yuklenme aşamasında iken işleniyor ibaresi gozukurken videonun para kazanmasını "
partner kanalı olmadan tam işleniyora düşerken para kazanma açarsak dünya geneli yemeyecek mi ki öyle ise bbc belgesellerini sömürürüz daha kimseye telif atmadı paralel taramada 3.tarafları yapıştırıyor
benim merak ettiğim partner kanalı ile adsense kanal fark ediyor mu dünya geneli açısından

yuklenme sırasında para kazanmasını aktif edebilirsen adsensede oda engel vermeyecektir ki böyle bieşeyin olma ihtimali bile yok denedim bir çok kez

Dünya engeli ertesi günüde gelebiliyor. Eger oluyorsa dediginiz, bence vur kac yapanlarin isine yarayabilir.

daha bir çok gizli yöntem varda yöneticilerin bilipte açıkalmadıgını bizim açıkalamamız olmaz ne yazıkki :)

Yönetici arkadaşlara bu olayı 1 ay önce özel mesaj ile ilettim hiç birisi geri dönüş yapmadı bunun hemen ardından serkam hocam 10 gun sonra filim kanalını ortaya sundu ve gözlemleyin arastırın diye paylaştı orada yapılan mantıkda aynı bu sistemdi

:) gaza geldinKiyoshi bu gazla kimse tutamaz birkaç güzel taktik daha paylaşırsın :D

daha bir çok gizli yöntem varda yöneticilerin bilipte açıkalmadıgını bizim açıkalamamız olmaz ne yazıkki :)

Yönetici arkadaşlara bu olayı 1 ay önce özel mesaj ile ilettim hiç birisi geri dönüş yapmadı bunun hemen ardından serkam hocam 10 gun sonra filim kanalını ortaya sundu ve gözlemleyin arastırın diye paylaştı orada yapılan mantıkda aynı bu sistemdi

Yahu sen şimdi neden böyle ettin ki :D çok ayıp oldu bak. O değil de konuyu okuyan videolara saldırıyor şuan. Şimdi burda 10 sayfa yorum olması lazımdı. :D

İlk sayfada yerimizi alalım :D

[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] Süpersin Hocam Çok Teşekkürler. İşte Böyle İnsanlar Lazım Foruma (Kimse Yanlış Anlamasın)

Bende Gizli Bi Taktiği Yakında Paylaşıcam :)

Ben Bu Kısmı Anlayamadım ya
güncel videoları alıp kanalınıza gizli olarak yükelyin daha sonra parnerden cıkma isteği gönderin partnerden cıkıp kanalınızı adsenseye bağlayın 3 teliften kapana kadar biriken paraların keyfini sürün
:) Adsenseden Kazanmak İsteyenler İçinmi Böyle Dediniz Hocam.
Eğer Dedigim Gibiyse ; awe Gibi Partner Kanalı Olanlar İçin İyi Olur.

Tabi Awe Atarsa :D

[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] Süpersin Hocam Çok Teşekkürler. İşte Böyle İnsanlar Lazım Foruma (Kimse Yanlış Anlamasın)

Bende Gizli Bi Taktiği Yakında Paylaşıcam :)

Ben Bu Kısmı Anlayamadım ya :) Adsenseden Kazanmak İsteyenler İçinmi Böyle Dediniz Hocam.
Eğer Dedigim Gibiyse ; awe Gibi Partner Kanalı Olanlar İçin İyi Olur.

Tabi Awe Atarsa :D

Telif gelince partnerler para ödemiyor ya, parayı kazan partnerden çık diyor sanırım.

bu taktik işe yarıyor dünya geneli videolarında

telifli olanlarda işe yaramıyor rededilen videolarda işe yaramıyor onlarda da kesme biçme yaparsanız geçirirsiniz

[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] başta bu şekilde geçirdiğimizde sonradan yine sıkıntı çıkartırmı acep

[MENTION=2379]hassonya[/MENTION] sonradan tekrardan geliyor mu engellendi diye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri