Dünya engeli eşleşen %100 aşma Orjinal video ile oynama yapmadan

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler şimdi topluca kazanmayalım oleey

1 haftaya kalmaz kapanır bu açık

bu yöntemle para alabildinizmi hiç denedinizmi. yöneticiler açıklamıyosa bu bizim iyiliğiğmiz içindir bence siz şimdi bu yöntemi açıkladınızda Allah razı olsun tabi. ama fazla sevinmeyelim sahte telif bunada sıçrar şimdi bu açıkta kapatılır. emin olun açıklasa serkan abi muslera yani açıklardı zaten bunu

Kendi ayağımıza sıkmakda üstümüze yok :D

Evet bu tür forumlar da açıklar paylaşılmamalıdır. Ha özel bir bölüm olur sadece belli kişilerin olduğu orada her türlü paylaşım yaparsın sıkıntı olmaz . Şimdi bu açık ne olur 1 haftaya kapanır.Bu işe emek harcayan adam her türlü yolunu bulur zaten. Ama iyi niyetinden dolayı böyle konu açtığın için teşekkür ederim .

Bu yöntemi yaklaşık 1 ay falandır biliyorum. Paylaşmama ve onaylamam sebebim bu yöntemle engelini kaldırdığım videoların hepsinden 1-2 enfazla 3 gün içinde telif yememdir.eğerki kanalınızın temiz kalmasını istiyorsanız denemeyin derim. Yinede ben atıcam Diyorsanız Denemesi bedava.

Not: Awe artık 1 telif bile alsanız partnerlikden atıyor. daha doğrusu atmaya başladı dün 2 kanalımı partnerlikden attı.

bence bazı konular gizli olarak da açılmalı, çok yararlı bi konu olmuş teşekkürler :)

youtube yardımlaşma ve destek forumunda paylaşım yapıp ''Neden paylaştın'' diye eleştiri alabiliyorsunuz. çok ilginç.

bu yöntem olmadan kazanıyorduk zaten kardeşim tamam ben kendi adıma kullanmıcam hakkımı sana devrediyorum sen kazan :D

yok arkadaşın yaptığı kimseye iyilik falan değil, benim için de sorun yok, ama amaçsızca bir konu bence.

Herşey ifşa edilirse bu şekilde kimse kazanamaz.

Benim de bilmediğim çok şey var kimsenin böyle ulu orta söylemesini istemem. öğrenmeyeyim daha iyi :)

---------- Mesaj saat 17:45:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:44:21 civarında gönderildi. ----------

youtube yardımlaşma ve destek forumunda paylaşım yapıp ''Neden paylaştın'' diye eleştiri alabiliyorsunuz. çok ilginç.

Paylaşılsın hocam da, yöntemler işte böyle öldürülüyor. 10 gün içinde bana hak vericeksiniz.

Ben denedim işe yaramadı ya da ben beceremedim, yapabilene başarılar. :)

pek işe yaramıyor.yiyecegi varsa yine yiyor d.engeli.

Bi ara tüm kanallarım spamdan kapandığında bu yöntemi deniyordum, bilmiyorum belki tesadüftür sonrasında uzak durdum...

Eşleşeni kabul etmediğiniz sürece zaten parası yine size gelir. Şimdi orda eşleşen yazısını görmeyeceksiniz değişen bir şey olmayacak bu sefer eşleşen gelmedi sanacaksınız direkt ihtar alacaksınız :) buda bizim iş yükümüzü artıracak kanalım telif yedi ödemesi yapılır mı x network telif yüzünden kapanan kanallara ödeme yapar mı vs vs :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri