Dünya Engeli Geçen Çerçeve Lazım (Ücretli)

• Kullanıcı haberal02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Satın almana gerek yok hocam içeriğinle alakalı bir fotoğrafın bir köşesini kesip png haline getirirsen dünya engelini geçersin zaten. Forumda fotoğrafı png yapmayla ilgili anlatım olucaktı

Satın almana gerek yok hocam içeriğinle alakalı bir fotoğrafın bir köşesini kesip png haline getirirsen dünya engelini geçersin zaten. Forumda fotoğrafı png yapmayla ilgili anlatım olucaktı

Hocam rica etsem biraz daha açar mısınız nasıl yapmamız lazım ?

Bir fotografın nasıl png oldugunu resimli yada videolu anlatan konular vardır hocam forumda olmasa bile ararsanız bulursunuz. İçrriğinizle alakalı bir fotoğrafı online photoshop siteleri var orada fotoğrafın bir kısmını kesiyorsunuz ve png olarak kaydediyorsunuz. Daha sonra camtasia ile birlikte o kestiğiniz yere videoyu oturtarak rahatlıkla dünya engelini geçrrsiniz

Bir fotografın nasıl png oldugunu resimli yada videolu anlatan konular vardır hocam forumda olmasa bile ararsanız bulursunuz. İçrriğinizle alakalı bir fotoğrafı online photoshop siteleri var orada fotoğrafın bir kısmını kesiyorsunuz ve png olarak kaydediyorsunuz. Daha sonra camtasia ile birlikte o kestiğiniz yere videoyu oturtarak rahatlıkla dünya engelini geçrrsiniz

Hocam dediğin gibi yapıyorum fakat bir türlü dünya engelini geçemedim. Hatta hızıda %107 yaptım yine geçemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler..

Videoyap %90 gecmiyomu ?

yazim yanlisi olabilir telden yaziyom

Hocam dediğin gibi yapıyorum fakat bir türlü dünya engelini geçemedim. Hatta hızıda %107 yaptım yine geçemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler..

eğer içerik ses eşleşeni veriyorsa bunu çerçeveyle geçmen imkansız. Eğer içerik görsel eşeleşn veriyorsa hızlandırmayla uğraşma.

Skype ekle yardımcı olayım: Jindar

eğer içerik ses eşleşeni veriyorsa bunu çerçeveyle geçmen imkansız. Eğer içerik görsel eşeleşn veriyorsa hızlandırmayla uğraşma.

Skype ekle yardımcı olayım: Jindar

Hocam ekleyemiyorum bir sorun var sanırım. Skype : criminel.orca

Sorun şu arkadaşlar, yabancı bir dizi buldum. Yt'de bu dizinin 8-10 tane farklı bölümlerden oluşan videoları var. Bende internetten diğer bölümlerini indirdim renderladım, ama dünya engeli veriyor. İçeriğinde ses ve görüntü telifleri var. Tekrar tekrar denedim yine olmuyor. Çerçeve desen bin bir türlü, ses hızı desen öyle, kalite düşürme desen keza yine öyle. Hepsini denedim. Şuan da tekrardan renderladım deniyorum. Akşama sonuçlarını yazacağım.

Büyük ihtimal kore içerik.İstersen yardımcı olurum resim vs. birşey gönder çerçeve yapıp atayım.Ücret verme boşuna kimseye.

Videonuz üçüncü bir tarafa ait klipler içeriyor olabilir.
Eşleşen klipleri izlemek için lütfen sağdaki videoyu oynatın. Video, eşleşen içeriğin tespit edildiği noktadan itibaren oynatılacaktır.
Videonuz bazı ülkelerde engellendi.
Telif hakkı ayrıntıları:

.............. görsel işitsel içerik yöneten: Eşleşen içeriği oynatmak için burayı tıklayın
ATRESMEDIA
Beta Film GmbH

Bu render da ülke sayısını 2 ye düşürdüm :) Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri