Dünya Engeli Geçerek Para Kazanma (?)

[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION] hocam videoyu 10'ar saniyelere bölüp herbirinin arasına 1 saniyemi koyuyorsunuz yoksa daha fazlamı? İlk referans videonuzda sanki 10 saniyeye bölünen videonun her parçası tek videoda karma şekilde oynatılıyor gibi geldi, net anlayamadım.

İlk referans videonuzda sanki 10 saniyeye bölünen videonun her parçası tek videoda karma şekilde oynatılıyor gibi geldi. Evet doğru hocam. 10 saniye bölünen videoları harmanlamak.

İlk referans videonuzda sanki 10 saniyeye bölünen videonun her parçası tek videoda karma şekilde oynatılıyor gibi geldi. Evet doğru hocam. 10 saniye bölünen videoları harmanlamak.

Bu şekilde izleyiciler izlemez ki diye düşünüyorum hocam ama siz denedinizde olumlu sonuç aldıysanız bilemicem tuhaf geldi açıkçası biraz

Bu şekilde izleyiciler izlemez ki diye düşünüyorum hocam ama siz denedinizde olumlu sonuç aldıysanız bilemicem tuhaf geldi açıkçası biraz

Az önce elektrikler kesildi. Telefon paylaşıyorum.

zGjrBg.png

Son olarak hocam, şu an bir videoya yapmaya çalışıyorum bunu ve ortalama 500 parçaya bölündü. Bunları teker tekermi karıştırıcam? Yaklaşık 500 videoyu teker teker elle yapmak bayağa uzun sürer gibi geldi

evet bu tür sıkıntısı var. Özel program yapılması işi pratik yapar.

valla çöp gibi olsa da izlettiriyor kendini gibime geldi güzel taktik aslında :D dislike sayısı da normal kimse anlamamış resmen , zaten bu hindu mindu o tarz insanlar kaliteye pek önem vermiyor video youtubda olsun kolay erişeyim her şeyi izlerim modundalar

Ben geçen gün bir tane izledim böyle, filmin başında adam ölüyordu sonuna doğru film başlıyor, güzel ama, anlayana kadar film bitiyor zaten

Videolara baktım da enteresan ya denildiği gibi kesilip "karıştırılmış" sahneler birbirine girmiş ama insanlar izliyor ve like dislike sayısında da sıkıntı yok. Yorumlarda problem var ama bazıları bunu nasıl izliyorsunuz bu ne böyle tarzında yorumlar yapmış

Ben geçen gün bir tane izledim böyle, filmin başında adam ölüyordu sonuna doğru film başlıyor, güzel ama, anlayana kadar film bitiyor zaten

hahaadhahahahahaha :D zaten her 3 dakikada 1 reklam var 9 dakika izlesek yeter kanala :D anlayana kadar , iş işten geçene kadar :))

https://www.youtube.com/watch?v=N0zQMg7Iypc

Bu videodaki yöntem başka, karıştırılmış sahne olan yöntem olduğunu sanmıyorum, bu film cehennem melekleri serisine ait bir film, izlemiştim, bunda karıştırma sahne yok, en başındaki sahneden en sondaki sahneye kadar sıralama olarak doğru, karıştırma yok bunda, öyle olsa bu videoda film ortadan veya en sondan başlar, oysaki en baştaki sahne filmin en başındaki sahne, yani karıştırma yok bu videoda

Buna benzer bir yöntemi geçen forumda bir üye satıyordu, 5bin lira istemişti yöntem için (karıştırma olmayan farklı bir yöntem)

edit
azda olsa karıştırma var ama farklı şekilde karıştırılmış, birinci parttan sonuncu parta kadar tüm partlarda karıştırma yok

Son düzenleme:

Bu videodaki yöntem başka, karıştırılmış sahne olan yöntem olduğunu sanmıyorum, bu film cehennem melekleri serisine ait bir film, izlemiştim, bunda karıştırma sahne yok, en başındaki sahneden en sondaki sahneye kadar sıralama olarak doğru, karıştırma yok bunda, öyle olsa bu videoda film ortadan veya en sondan başlar, oysaki en baştaki sahne filmin en başındaki sahne, yani karıştırma yok bu videoda

Buna benzer bir yöntemi geçen forumda bir üye satıyordu, 5bin lira istemişti yöntem için (karıştırma olmayan farklı bir yöntem)

edit
azda olsa karıştırma var ama farklı şekilde karıştırılmış, birinci parttan sonuncu parta kadar tüm partlarda karıştırma yok

7 saniye yayınlayıp 5 saniye kesseler de engel gelmez diye düşünüyorum ve sıralamada sorun da olmaz mis gibi izlenir bence bu videoda o şekile benziyor

edit

normal film 1 saat 42 dakika. adam nerden baksan 30 dakikalık video çıkartmış filmden yani aşağı yukarı 3 te 1 i yok filmin. ses kaymasıda var. berbat bir cropta var. böyle videoları kim neden izler anlamıyorum ama 480k izlenmiş :D

normal film 1 saat 42 dakika. adam nerden baksan 30 dakikalık video çıkartmış filmden yani aşağı yukarı 3 te 1 i yok filmin. ses kaymasıda var. berbat bir cropta var. böyle videoları kim neden izler anlamıyorum ama 480k izlenmiş :D

Adam meraktan aha film diye bakıyor ilk bir kaç dakika bakoyor sonra noluyo lan buna diyip basıyo küfürü kapatıyo reklam çıktı çıktı kazanç oldu bu işte 😀

Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama kanala gelen telife karşı yapılabilecek bişey var mı? Yoksa videoları silip beklemelimiyim?

Senelerdir başlığa Full, movie vs.. yazdığımda 4-5k izlenimden sonra topluluk geliyo. Topluluk gelmeden yada pk kapattırmadan o filmleri o başlıklarla nasıl kanalda tutuyolar ki.

Son düzenleme:
valla çöp gibi olsa da izlettiriyor kendini gibime geldi güzel taktik aslında :D dislike sayısı da normal kimse anlamamış resmen , zaten bu hindu mindu o tarz insanlar kaliteye pek önem vermiyor video youtubda olsun kolay erişeyim her şeyi izlerim modundalar

zamanında dizi,film işindeydim bende.bagzı diziler vardı,render alırken bi ayarı yanlış yapmışım ve o diziler resmen çöp halde render alıp yüklenmişti,bunu ilk başta hiç farketmedim ben.her neyse,sonra dedim bunları sileyim kanallardan ve yeniden,düzgün bi şekilde tekrar render alayım.sonra kanallara girip bi baktım,herkes memnun.videonun altında o sahnedeki kadınla adam hakkında yorumlar var,ben videoyu açıp bakıyorum,arkadan bişey geçiyor ve insan mı onu bile anlayamıyorum resmen :D o derece berbat durumda video yani.videonun altındaki,özel mesaj kutusundaki yorumlarsa tam aksine.adamlar şu bölümler eksik,şu diziyi/filmide yüklesene diye mesaj yagmuruna tutmuş kanalı.dedim heralde dalga geçiyorlar,dediklerini yükledim yinede ve özellikle o kötü kalitede.yükledigim her bölümü aynı şekilde izlediler gerçektende :D o zaman anladım ki özellikle bagzı,belli içeriklerde gerçektende kalite ne kadar berbat olursa olsun izletiyor kendini :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri