Dünya Engeli Geciktirebilen Yöntem Alınacaktır.

• Kullanıcı greancoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

greancoder

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Dünya engeli gelmesini 4-5 saat geciktirebile yöntem satın alınacaktır. elinde olanlar pm atabilir. Tam ekran veya tam ekrana yakın olması gerekmektedir.
tam ekran geçip seste geçemeyen var ise onu da düşük ücrete alabilirim.

Son düzenleme:
örnek video pm olarak atarmısınız halledebilirim

dünya engelini geçtim 20 dk içinde engel yemedi alışveriş edecektik sana para vermem havası vurdu bana bu adamın cebinden para çıkmaz onaylı olsaydım bu adamdan haric herkese taktiği verecektim bu adam sözünün özü değil 2 dünya engeli denedim birtanesi 20 dk sonra yedi diğeri yemedi hemde yabancı 2018 filmi dünya engelini geçen videom
e0xknx3psvif1tc4w.png

iş yapacaklar kapora almadan bu adamla çalışmayın en mantıklısı ben yapayım ben yükleyim yeni bir kanal açıp

Sloganım zoru başarırım imkansız biraz zaman alır benim için

dünya engelini geçtim 20 dk içinde engel yemedi alışveriş edecektik sana para vermem havası vurdu bana bu adamın cebinden para çıkmaz onaylı olsaydım bu adamdan haric herkese taktiği verecektim bu adam sözünün özü değil 2 dünya engeli denedim birtanesi 20 dk sonra yedi diğeri yemedi hemde yabancı 2018 filmi dünya engelini geçen videom
e0xknx3psvif1tc4w.png

iş yapacaklar kapora almadan bu adamla çalışmayın en mantıklısı ben yapayım ben yükleyim yeni bir kanal açıp

çerçeveli gönderdim yok tam ekrana yakın veya tam ekran bahsetti :))) tebrikler engel hangi programla geçtin pm gönderebilirmisin.

e0xknx3psvif1tc4w.png

WB, universal filmlerini falan geçebiliyomusun? Örnek video varmı? Fiyatı ne kadar?

e0xknx3psvif1tc4w.png

tam ekransa helal olsun

tam ekransa helal olsun

arkadaşlar onaysız üyenin geçtim dediği video 3 hafta önce youtube'a yüklenmiş bir video adam bir yerden bulmuş ben geçtim diye atıyor sesin ritmi bile aynı herkesi kendisi gibi enayi sanıyor digerini de geçemedi zaten 15dk sonra engel geldi bir de 15 dk geçmeden 7-8 görüntülenme aldı diye satmam diyor, ki o izlenimleri ben f5 yaptım
tam ekranı geçebilecek beyin bu arkadaşta olsa burada boş laf yapmazdı

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

çerçeveli gönderdim yok tam ekrana yakın veya tam ekran bahsetti :))) tebrikler engel hangi programla geçtin pm gönderebilirmisin.

en başından beri konuda tam ekran yazıyordu sonra daha sonra çerçevesiz croplu tam ekrana yakın olandan bahsettim sizin bana attığınız bildiğin ekranın %60'ı diğer içerikler, çerçeve de var vietnamlıların bedavaya dagıttıklarını parayla satmaya çalışmayın lütfen.

arkadaşlar onaysız üyenin geçtim dediği video 3 hafta önce youtube'a yüklenmiş bir video adam bir yerden bulmuş ben geçtim diye atıyor sesin ritmi bile aynı herkesi kendisi gibi enayi sanıyor digerini de geçemedi zaten 15dk sonra engel geldi bir de 15 dk geçmeden 7-8 görüntülenme aldı diye satmam diyor, ki o izlenimleri ben f5 yaptım
tam ekranı geçebilecek beyin bu arkadaşta olsa burada boş laf yapmazdı

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

en başından beri konuda tam ekran yazıyordu sonra daha sonra çerçevesiz croplu tam ekrana yakın olandan bahsettim sizin bana attığınız bildiğin ekranın %60'ı diğer içerikler, çerçeve de var vietnamlıların bedavaya dagıttıklarını parayla satmaya çalışmayın lütfen.

ticaret konusu açan sensin not video cerçeveli olabilir lakin videontide geçiyorum.

dünya engeli ve her türlü ses engeli geçilir. örnek video verin deneyelim sonra parasını konuşuruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri