Dünya Engeli geçme sistemi alınacak

Elimde engel yöntemi mevcut evet bir vietnamlıdan satın aldım. Adamın dediği türkiyeden çok kişi benden satın aldı. Ben burda gece gündüz bas bas bağırdım parasıylada satın alacağımı belirttim kimse yardımcı olmadı. Bende gece gündüz araştırdım buldum satın aldım. Ki engel geçme yöntemi olsa nolucak pk açık kanal olmuş 1500 tl. Pk kapanmayacağı malum. Para yokken ben bu kanala 1500 nasıl vereyim. Bu forumda yardım birlik olmadığı doğru. Yardım olsaydı ben 6 haneye yakın kazancı telif geldi diye partnere kaptırmazdım. Geçen konu açtım dedim 6 haneye yakın kazanç telifli kanalın parasını almayı bilen varmı diye yazanın haddi hesabı yoktu. Herkes bilgisini kendine saklıyorsa bende saklarım. Sadece yakınımdakilere yardımcı oluyorum kimse kusura bakmasın. Beni senelerdir bu forumda tanıyanlar var tanıyan bilen insanlarla aramızda bilgi alışverişi oluyor illaki. Ama bazı arkadaşlarda varki sanarsın kral. 3-5 kuruş kazanmışlar kendilerini bişey zannediyorlar. Buraya birşey atıyorlar yazıyorsun sanki patron sen işçi aşşağılar tarzda konusuyorlar. İnsanın ne yardım hevesi kalıyor ne insanlara güveni. Ben burda senelerdir gördüğüm yazmasına insanlara karşı tavrına dikkat edenlere yardımım dokunmuştur. [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] hocam siz bir ara ses engeli arıyordunuz ben size direk şu şu ayarları yap diye size yardımcı olmuştum ama bir ara bana paypal lazım olmuştu siz komisyon istemiştiniz. Açık söyliyim o bana dokunmuştu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana buna karşı özelden cevap yazıyorum hocam :)

Elimde engel yöntemi mevcut evet bir vietnamlıdan satın aldım. Adamın dediği türkiyeden çok kişi benden satın aldı. Ben burda gece gündüz bas bas bağırdım parasıylada satın alacağımı belirttim kimse yardımcı olmadı. Bende gece gündüz araştırdım buldum satın aldım. Ki engel geçme yöntemi olsa nolucak pk açık kanal olmuş 1500 tl. Pk kapanmayacağı malum. Para yokken ben bu kanala 1500 nasıl vereyim. Bu forumda yardım birlik olmadığı doğru. Yardım olsaydı ben 6 haneye yakın kazancı telif geldi diye partnere kaptırmazdım. Geçen konu açtım dedim 6 haneye yakın kazanç telifli kanalın parasını almayı bilen varmı diye yazanın haddi hesabı yoktu. Herkes bilgisini kendine saklıyorsa bende saklarım. Sadece yakınımdakilere yardımcı oluyorum kimse kusura bakmasın. Beni senelerdir bu forumda tanıyanlar var tanıyan bilen insanlarla aramızda bilgi alışverişi oluyor illaki. Ama bazı arkadaşlarda varki sanarsın kral. 3-5 kuruş kazanmışlar kendilerini bişey zannediyorlar. Buraya birşey atıyorlar yazıyorsun sanki patron sen işçi aşşağılar tarzda konusuyorlar. İnsanın ne yardım hevesi kalıyor ne insanlara güveni. Ben burda senelerdir gördüğüm yazmasına insanlara karşı tavrına dikkat edenlere yardımım dokunmuştur. [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] hocam siz bir ara ses engeli arıyordunuz ben size direk şu şu ayarları yap diye size yardımcı olmuştum ama bir ara bana paypal lazım olmuştu siz komisyon istemiştiniz. Açık söyliyim o bana dokunmuştu.

ne yazıkki son derece haklısın hocam yardımlaşma konusunda.burda beni tanıyan herkes bilir,belirli kriterler içerisinde her türlü bilgimi paylaşan birisiyim.zamanında yt işinde benim sayemde bi dünya para kazandıgını,ömründe görmedigi paraları benim yönlendirmelerimle kazandıgını defalarca skypedaki konuşmalarımızda belirten bi arkadaşla daha geçen hafta yaşadım benzer bi durumu.

konunun detayına girmeyeyim ama kendisinin bildigi,benim bilmedigim bi konuda yardımcı olabilecegini söylediginde sevindim ilk başta.fakat sonra verecegi 30 saniyelik bi cevap için benden 1-1,5k tl para isteyince ters bişey söylememek için kendimi zor tuttum.sonuçda bu da onun insanlıgı diyip,öyle bi param olmadıgını söyledim ve konuyu kapattım.aynı konuda özkan hocamında bilgisi varmış ve bilgisini saklamayıp yardımcı oldu sagolsun.ama zamanında sordugu her soruya bilgim dahilinde bıkmadan,karşılık beklemeden yardımcı oldugum bi adamın bana böyle davranması açıkcası fena koydu.böyle adamları gördükce insan bundan sonra yardım isteyen,bişey soran arkadaşlarlada bildigini paylaşmadan önce bi düşünüyor.acaba bu adam bunun degerini bilecek mi,bana degilsede yarın aynı durumda olan bi başkasına o da yardım edecek mi diye....yardımlaşma,bildigini paylaşma diye bişey kalmadı gerçektende.yazık...

edit : [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] hocamı etiketlemişsin,onu sonradan gördüm.benim söyledigim şahsa özel degil,genel olarak paylaşımın bittigi ile alakalıydı.aranızdaki olayla alakalı bilgim yok tabi :)

6 hane ve yardımcı olunmamış. Cidden yazık olmuş keşke bilseydim de yardımcın olabilseydim çok yüklü bir miktar. Forum artık satış forumu oldu kimse kimseye birşey söylemiyor artık. Zamanında bir çok kişi yarfım ettim ve sonuç olarak 2017 den beri spamdan kuruş kazanmışlığım yok niye yardım ettiklerimiz selamımızı bile almıyorlar. şu sıralar pk üstünde çalışıyorum olurda başarırsam dizinle mutlaka paylaşırım belliki sizde benim gibisiniz yardım edip sırt dönülen.

Elimde engel yöntemi mevcut evet bir vietnamlıdan satın aldım. Adamın dediği türkiyeden çok kişi benden satın aldı. Ben burda gece gündüz bas bas bağırdım parasıylada satın alacağımı belirttim kimse yardımcı olmadı. Bende gece gündüz araştırdım buldum satın aldım. Ki engel geçme yöntemi olsa nolucak pk açık kanal olmuş 1500 tl. Pk kapanmayacağı malum. Para yokken ben bu kanala 1500 nasıl vereyim. Bu forumda yardım birlik olmadığı doğru. Yardım olsaydı ben 6 haneye yakın kazancı telif geldi diye partnere kaptırmazdım. Geçen konu açtım dedim 6 haneye yakın kazanç telifli kanalın parasını almayı bilen varmı diye yazanın haddi hesabı yoktu. Herkes bilgisini kendine saklıyorsa bende saklarım. Sadece yakınımdakilere yardımcı oluyorum kimse kusura bakmasın. Beni senelerdir bu forumda tanıyanlar var tanıyan bilen insanlarla aramızda bilgi alışverişi oluyor illaki. Ama bazı arkadaşlarda varki sanarsın kral. 3-5 kuruş kazanmışlar kendilerini bişey zannediyorlar. Buraya birşey atıyorlar yazıyorsun sanki patron sen işçi aşşağılar tarzda konusuyorlar. İnsanın ne yardım hevesi kalıyor ne insanlara güveni. Ben burda senelerdir gördüğüm yazmasına insanlara karşı tavrına dikkat edenlere yardımım dokunmuştur. @suhatuna hocam siz bir ara ses engeli arıyordunuz ben size direk şu şu ayarları yap diye size yardımcı olmuştum ama bir ara bana paypal lazım olmuştu siz komisyon istemiştiniz. Açık söyliyim o bana dokunmuştu.

Hocam satın aldığınız yöntem görüntüyü ve sesi bozmadan fullhd geçen yöntemmi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri