Dünya engeli geçme taktiği satın alınacaktır

Cruzel

Kayıtlı Üye
Merhaba,konu basliginda yazdigim gibi dünya engeli geçme taktigi satin almak istiyorum.Sanirim bugün boyle bir taktik için satis konusu açilmis ama yetisemedim.Eger yeniden satan yada satmayi düsünen varsa ciddi aliciyim pm ile bana dönüs yapsin.Uzun süredir çalistigim 2-3 kategoriye Dünya engeli gelmeye basladi.Her ne kadar bazi yollarla geçmeyi basarsamda (transparan-cerceve vb.gibi) uzun süredir elde ettigim emeklerin,kazancimin yok olmamasi ve asiri dislike almamdan dolayi kaliteli bir sekilde dünya engeli geçme taktigi satan varsa almayi düsünüyorum.

Kendi evimde kendi isimi yapan birisiyim.Alinan taktigin baska bir kisi ile paylasilmayacaginida garanti ederim ki zaten verecegim miktar kücümsenecek bir miktar olmadigi için baska bir kisi ile paylasmam imkansiz olacakdir.

Böyle bir kisi çikar ise bende ona bilinmedik ve çok iyi kazandiran 2 adet kategori verebilirim.Sadece bu kategoriden aylik 10k usd gibi bir miktar kazanilmasida gayet mümkün,üstelik telif riski filanda yokdur.

Dünya engeli geçme taktigi satacak yada düsünen arkadas-lar olur ise benimle özel mesaj ile kontak kurabilirler.Skype üzerindende görüsme yapabiliriz.Bütceme gelince herhangi bir limit yok,1000 tl de olabilir 10.000tl'de.Satin alacagim taktigin saglamligina göre fiyat konusunda her türlü anlasacagimizi düsünuyorum.Gerek yüz yüze görüsme ile gerek internet ortamindan ödemeyi istediginiz gibi yapabilirim

Lütfen sadece böyle bir taktik-bilgi için benimle irtibata geçin,kaybedecek zamanim yok.Tesekkürler

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocam konunuzu gördüm sizede yazdım ama pm kutunuz dolu eğer hala satmayı düşünüyorsanız pm den dönüş yapabilirsiniz.

Konuyu baltalamak için yazmıyorum, sakın yanlış anlama. Merak ettiğim birşey var. Öncelikle söyliyim, spamden gram anlamıyorum. Aylık 10.000$ kazanabileceğin bir kategori varken, neden taktik arıyorsun? Daha fazla kazanmak için mi yoksa daha kolay kazanmak için mi?

"1000 tl de olabilir 10.000tl'de." bi sıfır koymaya unutmuşsun 100.000 olacaktı.

Konuyu baltalamak için yazmıyorum, sakın yanlış anlama. Merak ettiğim birşey var. Öncelikle söyliyim, spamden gram anlamıyorum. Aylık 10.000$ kazanabileceğin bir kategori varken, neden taktik arıyorsun? Daha fazla kazanmak için mi yoksa daha kolay kazanmak için mi?

benim kendi çalıştığım 6 adet cok iyi kategorim var ve bunlardan cok daha iyi kazanıyorum ancak dünya engeli gelmeye başladı bu kategorilere ve bırakmak istemiyorum o kategorileri. o yüzden böyle bi taktik arayışındayım. ayrıca indir yükle tarzı çalışma yapmadıgım için detaya girmek istemiyorum vakit alıyor. sanırım anlatabildim..

---------- Spam Engelliyici 02:45 ---------- Önceki Mesaj 02:44 ----------

"1000 tl de olabilir 10.000tl'de." bi sıfır koymaya unutmuşsun 100.000 olacaktı.

tekliflere açığız skntı yok :)

ne gerek var engelliyse geç. uğraşma engelli demek sahibi atmana izin vermiyor demek uğraşmaya gerek yok

azımsanacak bi kategori değil hocam malesef. ki forumun %70 i engeli geçerek sağlıyor kazancını..

geçen bi site gördüm videoları gizleyip sitesinde yayın linkini veriyor 1080p full kalite youtube attığı halde hiç reklam görünmüyor ama link yt bağlı acaba nasıl işletiyor durumu bi araştırmam lazım bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri