Dünya Engeli Geçme Yöntemim

• Kullanıcı muhaberat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
eski sistemler çalışmıyor yeni sistem aramaya başlayın ;)

Arkaya slither videosu koydum yine geçmedi.içerik koruması kuvvetliyse olmaz

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

varmı sağlam bir içerik geçilmeyen bi denemek istiyorum.

YT nin etide kemigide para olmuş :) taktik satan, kanal satan, mail satan, abone, begeni satan. Acaba yakında ne satarız yt den :)

Son düzenleme:
Yt de güncellemeler falan olmuş ben çeşitli kategorilerde denedim 1080p hâlâ geçebiliyorum test etmek istemiştim sadece, izlenim satış konumdan kendime izlenim çektim videom ilk sayfada en tepede çıktı ve tabiki trendde de çıktı 1 günlük test sonucunda yaklaşık 4 hane TL kazandım.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuda paylaştığın 2 mesajda tamamen hava atma amaçlı...

Arkadaşlar ben her türlü ses ve görüntüden gelen dünya genelinde engellenmeyi tam ekran 1080p olarak geçebiliyorum (klip denemedim) fakat ben yinede özgün kanalım ile uğraşıyorum sadece bende sistem şu şekilde, en az 50k veya 60k kendi sisteminden izlenim çekerim videomu aramalarda ilk sayfaya çıkartırım o video bana 300-400k hit verir buda kategoriye bağlı olarak baya kazandırır, ben kazanıyorum.

Yt de güncellemeler falan olmuş ben çeşitli kategorilerde denedim 1080p hâlâ geçebiliyorum test etmek istemiştim sadece, izlenim satış konumdan kendime izlenim çektim videom ilk sayfada en tepede çıktı ve tabiki trendde de çıktı 1 günlük test sonucunda yaklaşık 4 hane TL kazandım.

Konuda paylaştığın 2 mesajda tamamen hava atma amaçlı...
Hava atmak değil hocam. bu kişinin niyeti apaçık ortada REKLAM. :) dünya engelinin konuşulduğu yerde 2 mesajındada kısık sesle engeli geçtiğini ve yüksek sesle İZLENİM ÇEKEREK İÇERİĞİNİN İLK SAYFADA ÇIKTIĞINI VE TRENDDE ÇIKTIĞINI vurgulamak istemiş. Kendisi' de izlenim abone satışı yaptığına göree demekki burda yapmak istediği algı ; benden izlenim satın alın.. İçeriklerinizi en üst sayfada görün.. Kazancınızı katlayın.. :)

Sende kusura bakma hocam ama bu forumdakilere algı çalışması yaparak satış yapman zor bu forumdaki kişiler genel olarak zeka ortalamasının üzerinde olduğu için burada böyle taktikler yerine sadece samimi istikrarlı olmanı tavsiye ederim :)

İzlenim abone çekme , liste dışı yöntemlerinin hala çalıştığını ve işe yaradığını da bir konu açarak rekabetin yüksek olduğu bir içerikte önce boş kanal linkini koyarsın konuya . Sonra izlenim.çektikten sonra ilk sayfaya çıkıp çıkmadığını görmüş oluruz.( yöntem eskisi gibi işe yaramıyo denildiği için )

Kırdıysam affola , cümleten hayırlı bol kazançlar :)

1 günlük test sonucunda 4 hane kazanacaksın sonra geldim 3 - 5 tl ye izlenim satışı yapacaksın burda. yav he he :D:D ahaha

Normalde günde o kadar kazanamıyorum hocam özgün kanalımdan, o kanalım sadece test içindi spam videoydu, izlenim işine gelirsek maksat herkes kazansın uzun zamandır kullanıyorum zaten özgün videolarım için, yinede dediğiniz gibi düşünüyorsanız saygı duyarım hocam, iyi akşamlar.

Normalde günde o kadar kazanamıyorum hocam özgün kanalımdan, o kanalım sadece test içindi spam videoydu, izlenim işine gelirsek maksat herkes kazansın uzun zamandır kullanıyorum zaten özgün videolarım için, yinede dediğiniz gibi düşünüyorsanız saygı duyarım hocam, iyi akşamlar.

hocam boş duvarı çekip. Ünlü çizgi film ismini yazıp ilk sıraya çıkarabilir misin? (Adini vermem sorun teskil eder diye yazmadim. Herkes anlamistir)

4.000.000 aranması olan kategoriyi çıkartıyorum hocam ilk sayfada + olarak trend de çıkarıyorum tabi onunda bazı taktikleri var testler yaparak çözebilirsiniz. Saygılar.

4.000.000 aranması olan kategoriyi çıkartıyorum hocam ilk sayfada + olarak trend de çıkarıyorum tabi onunda bazı taktikleri var testler yaparak çözebilirsiniz. Saygılar.

Bu kategoride çıkartabiliyormusunuz ve nekadar sürede duruyor videolar 2 3 saat mi 1 2 3 gün mü?

Bu kategoride 2. Sayfada üstte çıktım hocam 2 gün durdu.

İzlenimle düşük veya orta seviye kategorilerde ilk sayfaya çıkma ihtimaliniz var.Sadece izlenimle ilk sayfaya gelmek geçmişte kaldı.Verilen kategoride izlenim tek başına hiç bir etki yaratmaz.Bu ve buna benzer kategorilerde çok inceleme yapmış biri olarak izlenimin yetersiz kalacağını söyleyebilirim.

nekadar izlendi 2 günde
Saatte 6500 izlenim geliyordu en yüksek tabi bu değer değişken düştüğüde oluyordu 2500 lere falan.

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

İzlenimle düşük veya orta seviye kategorilerde ilk sayfaya çıkma ihtimaliniz var.Sadece izlenimle ilk sayfaya gelmek geçmişte kaldı.Verilen kategoride izlenim tek başına hiç bir etki yaratmaz.Bu ve buna benzer kategorilerde çok inceleme yapmış biri olarak izlenimin yetersiz kalacağını söyleyebilirim.
Çok haklısınız hocam sadece izlenim çekmeyle iş bitmiyor ilk sayfada çıkmıyor ben çok test yaptım ve çözdüm.

Saatte 6500 izlenim geliyordu en yüksek tabi bu değer değişken düştüğüde oluyordu 2500 lere falan.

yani saatte 6500 ise 24 saatte 156 bin izlenme

2 gün duruyor dediniz ozaman 2 günde 312K izlenim alırsınız

bunu sürekli tekrarladığınızda 30 gün bir ayda 4 Milyon 680 Bin izlenim yapar
buda yaklaşık 7 8k dolar para bırakır,

bu yöntemi bir kanalda uyguladığınızda 7 8k dolar para alırsınız en az,

100 kanalda deneseniz aylık 70 80k dolar alırsınız, bu da 210k ile 240k TL yapar aylık

ozaman neden bu paraları bırakıp, izlenim satıyorsunuz izlenimden alacağınız 3 5 liranın peşine düşüyorsunuz

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri