Dünya Engeli Geçme

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Kanal ismini vermek istemiyorum aynı filmi şimdi 30 tane görürüm.
Arkadaşlar adam dünya engelli bir filmi yüklemiş para kazanmasını açmış üstelik orjinal dilinde yüklemiş. 8 9 ay olmuş hala telif bile yememiş para kazanması açık üstüne üstlük videonun içindeki ve sonundaki müzik dahil açık bu müziklerde dünya engeli veriyor adam videonun başını sonunu kesmeye bile tenezzül etmemiş.. 720p yüklenmiş bir video. Buraya sormak saçma olacak zaten bilen zengin olur ama var mı belli başlı bir yolu ne yaptıysam botla dünya engellerini geçemiyorum.

Ben de film yükledim 4-5 tane, 2 tanesi takıldı 720p olanlar, diğerlerinde değişiklik yapmadım takılmadı engele 360p olanlar, bu konuda benim de bir sorum vardı aslında bilgin varsa fikrini alabilir miyim
"Anime dalında, yeni çıkan filmi/çizgi filmi (1 saatlik vs) kanala yüklememiz ne gibi bir sıkıntı yaratır?

3.taraf yemiyor, iyi de hit alıyor ancak ileride işin boyutu telif hakkında mı biter yoksa daha ilerisi/mahkeme durumu mümkün mü?

Bu konu biraz farklı olduğundan hassas mı merak ettim, sonuçta tvde yayınlanan dizinin bölüm bölüm tarzı değil sinemada yayınlanmakta olan filmi torrentten çekip koymanın sonuçlarının farklı olabileceği kanısındayım."

Uzun film yükleyince genellikle takılıyor ama parçalara bölünce ve ismi farklı şekilde yazınca takılma yaşamadım hiç bir zaman

Valla hocam bende korkarım o işten ne olacağı belli olmaz eğer teksen şimdi düğün dernek çıksa çıktığının ertesi günü atsan buraya sinemaya gidip çekip falan telif gelmez 3. taraf gelmez ama çakarlarsa davayı mahkemeye bile verebilirler.

---------- Mesaj saat 00:32:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:13 civarında gönderildi. ----------

Uzun film yükleyince genellikle takılıyor ama parçalara bölünce ve ismi farklı şekilde yazınca takılma yaşamadım hiç bir zaman

3 saatlik film hocam :D adam ismine kadar orjinal yazmış hemde ana dilinde :D

parça parça yükleyip youtube video editor ile birleştiriyor olabilir belki geçer o şeklide.

Deneme amaçlı engele takılan videoyu Adobe Premier'de biraz oynayarak (ilgilenenler için Sony Vegas da bu işi iyi yapar), efektler kırpmalar vs ile tekrar yükledimiştim sıkıntı çıkmamıştı ama her seferinde geçer mi bu yöntem bilmiyorum çok fazla test etmedim, efektler ekleyip düzenlemek zaman almasa da videoyu convert export işleri biraz teferruatlı, konu bir de film gibi uzun süreler olunca pc'yi kasan işler.

Dünya genelini geçersin, telif mahkeme engeli gelir.

Valla hocam bende korkarım o işten ne olacağı belli olmaz eğer teksen şimdi düğün dernek çıksa çıktığının ertesi günü atsan buraya sinemaya gidip çekip falan telif gelmez 3. taraf gelmez ama çakarlarsa davayı mahkemeye bile verebilirler.

---------- Mesaj saat 00:32:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:13 civarında gönderildi. ----------

3 saatlik film hocam :D adam ismine kadar orjinal yazmış hemde ana dilinde :D

parça parça yükleyip youtube video editor ile birleştiriyor olabilir belki geçer o şeklide.

Arkadaşın dediği yapan çok var bende arada öyle yapıyorum.İlk başta normal yüklüyorum engellenirse parçalıyorum :D

Peki videoyu kaldırın uyarısı/telif hakkı istemeden, direkt mahkeme işlemlerinin olması mümkün mü? Telif konularına bakıyorum genelde insanlar dizi bölümleri koyuyorlar ve oradan gelen uyarılar sonucu kaldırmalar şeklinde ama hiç film koyup, film şirketinden telif uyarısı geldiğini ve kaldırdığını söyleyen görmedim, telif uyarısı vermeden başka bir yaptırım söz konusu mudur, bu işe girmek sakat mı merak ettim

Biraz anlasam bu işten hiç düşünmem girerim atacağınız film youtubede olmayacak ilk siz atacaksınız en kötü 100 bini var günde 1 tane uğraşıp yapsak telif gelene kadar kazandığımızı kazanırız zaten adama 9 aydır telif gelmemiş ona çok şaşırdım.

Acaba :) Eğer öyleyse herkes öğrenecek .Bilen zaten paylaşmıyor devlet sırrı gibi bu olay . 1 Haftadır uğraşıyorum bazen sonuç alıyorum bazen alamıyorum. Çözelim arkadaşlar artık şu olayı .

Arkadaşlar lütfen Allah rızası için bu dünya engelini nasıl geçicez lütfen bu konuda bilgisi olan paylaşabilirmi, lütfe ya nolur

yani arkadaşlar illa şart değil yerli film atmaya ne gerek var
hergün her hafta bir sürü süüryle film vizyona giriyor
harbi bunun yöntemini kim biliyosa nolur açıklasın

Dünya genelini geçersin, telif mahkeme engeli gelir.

kardeşim lütfen paylaşırmısın nasıl geçecez dünya engelini

tşk ettim kardeşim bende kaç zamandır ingilizce olarak youtub dünya engeli nasıl aşılır bunu googıla nasıl yazıcam inan bulamamıştım kaç zamandır

Sesten verirse, sesi kısalt videoyu hızlandır, görüntüden verirse: video boyunca arkaya gorukmeyen bir resim at, sonra hızlandır (partnerli kanalsa daha iyi oluyor)
sonrası daha da inatçıysa isim yerine numara yaz bittikten sonra isim koy, bu yöntem benim kullandıgım %90 geçer.

Dünya engeli veren kısımları aşmak sıkıntı degil arkadaşlar burada sıkıntı ses yöneten oluyor dünya engelini veriyor ise görüntü yüzündendir biraz zoom biraz efeck vererek engeli aşarsın ama eşlesen o cok zor 3 aydır bunun üzerinde calısıyorum

Burada bilinmesi gereken kısım partner olunca izlenme başına para alıyorsunuz yani eşlesen bir videonun izlenme başına gelen parası sizin hesabınıza işliyor tıklamalar karşı tarafa gidiyor olabilir herhangi bir partner kanala giriş yapmadıgım için test etme imkanım olmadı ama %90 bu şekilde bir yol izliyorlar

Nazar etmeyin ne olur çok test yapın kafayı kullanın sizinde olur inşallah :D
5-6 aya ytforum zenginleri arasıdaki yerimi alıcam inşallah:cool: ailenin borcu ufak biraderin okulundan fırsat kalırsa bitireyimde allahın izni ile onlarda rağatlasın bende ana baba duası gibisi yok. :)

Nazar etmeyin ne olur çok test yapın kafayı kullanın sizinde olur inşallah :D
5-6 aya ytforum zenginleri arasıdaki yerimi alıcam inşallah:cool: ailenin borcu ufak biraderin okulundan fırsat kalırsa bitireyimde allahın izni ile onlarda rağatlasın bende ana baba duası gibisi yok. :)

Allah daha çok kazandırsın :)

Sesten verirse, sesi kısalt videoyu hızlandır, görüntüden verirse: video boyunca arkaya gorukmeyen bir resim at, sonra hızlandır (partnerli kanalsa daha iyi oluyor)
sonrası daha da inatçıysa isim yerine numara yaz bittikten sonra isim koy, bu yöntem benim kullandıgım %90 geçer.

Hocam teşekkürler deneyeceğim verdiğiniz bilgiler altın değerinde benim için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri