Dünya Engeli Geçme

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
parça parça yükleyip youtube video editor ile birleştiriyor olabilir belki geçer o şeklide.

hocam parça parça yükledim sorun yok ama youtubede birleştirdim dünya engeli :) Adamın kanalı takip ediyorum video atıyor aynı videoyu 10 dk geçmeden ben atıyorum ama ben dünya engeline takılıyorum .hee o partnermi bende harranlıyam .çözüm bulan yokmu arkadaşlar nasıl oluyor bu.

Zlatan ibrahimoviçin bir reklam filmini attım ilk atan bendim bugun oldu hatta dünya engeli vs. hiç bir şey vermedi ama biraz izlenim geldikten sonra yaklaşık 2 saat sonra falan dünya engeli verdi

ben kendi kanalımdaki videoları kopyalayım dedim .dünya engeli çıkıyor,ama video kopyalamak istediğim kanalda sorunsuz duruyor.

---------- Mesaj saat 22:56:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:51:34 civarında gönderildi. ----------

vevo videolarını dünya engelinden ve eşleşmeden geçiriyorum.ama aynı videoyu başka bir kanalıma videoyu yüklediğimde ise dünya engeli veriyor.

ben kendi kanalımdaki videoları kopyalayım dedim .dünya engeli çıkıyor,ama video kopyalamak istediğim kanalda sorunsuz duruyor.

---------- Mesaj saat 22:56:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:51:34 civarında gönderildi. ----------

vevo videolarını dünya engelinden ve eşleşmeden geçiriyorum.ama aynı videoyu başka bir kanalıma videoyu yüklediğimde ise dünya engeli veriyor.

nasıl geçiriyorsunuz hocam paylaşsanızda bizde faydalansak :)

camtasia 8 programı ile video ve ses ayarlarıyla oynadınızmı geçiyor.ama telif gelme riski her zaman vardır.

oynuyorum hocam inan yeniden video çekiyorum nerdeyse yinede geçmiyor . tabi geçenlerde oluyor fakat bunun daha basit bir yöntemi var.adam videoyu yüklüyor ve dünya geneli yemiyor.video da hiçbir değişiklik yapmadan yüklüyor. bunu nasıl yapıyorlar onu bulmamız lazım .yoksa her videoyla 1 saat uğraşırsak işimiz var :)

Ses eşleşenini geçiyorum görüntü eşleşenini geçiyorum bu dünya genelinde engellendiyi aynı işlemleri yapsamda geçemiyorum, geçen arkadaşlar yardımcı olabilirmi nasıl geçiriyorsunuz ucundan köşesinden anlatın anlarım, cevaplarınızı heycanla bekliyorum. :)

Ses eşleşenini geçiyorum görüntü eşleşenini geçiyorum bu dünya genelinde engellendiyi aynı işlemleri yapsamda geçemiyorum, geçen arkadaşlar yardımcı olabilirmi nasıl geçiriyorsunuz ucundan köşesinden anlatın anlarım, cevaplarınızı heycanla bekliyorum. :)

hocam görüntü ve ses engelini nasıl geçiyosunuz camtasia ile mi?

Video patlamış be.
Edit : Yanlış konu :D

Render almadan dünya engelini geçmek mümkün idi...sonradan partnerlerden o özellik kaldırıldı

Son durum nedir arkadaşlar rastlayanınız varmı oynanmadan atılmış videoya yoksa tamamen fixlendimi

Arkadaşlar eşleşen yada dünya geneli vs evet renderli rendersiz gecen oluyor ancak yt tespit edip tekrar engel cakmasa bile manuel tespit var adam gelip manuel eşleşen vs veriyor bu işler biraz şans Biraz nasip kısmet işi sanki 100 tane Türk filmi yükledim rendersiz hiç sorun yok acayip izlenme aldım ama telif yedim kanal kapandı aynı filmleri baska kanal acıp tekrar attın bu sefer dünya engeli sans işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri