Dünya Engeli Geçme

[MENTION=48835]turkey02[/MENTION] :D Herkese ilgileri için teşekkürler. Bir arkadaş yardımcı oldu. Şimdilik onun verdiği yöntemi deneyeceğim. Eğer olmazsa başka kişilerle görüşebilirim. [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] 50k az olmuş gibi :D

[MENTION=48835]turkey02[/MENTION] :D Herkese ilgileri için teşekkürler. Bir arkadaş yardımcı oldu. Şimdilik onun verdiği yöntemi deneyeceğim. Eğer olmazsa başka kişilerle görüşebilirim. [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] 50k az olmuş gibi :D

Bol şans

Torrenti ilk siz yüklerseniz dünya engeli gelmez.Bunu da deneyebilirsiniz.

Alakası var , amerika kanada avusturalya gibi ülkeler dışındaki dizilerde kolay kolay kimse youtube ile uğraşmaz.İlk sizin yüklemeniz yeterli.
alakası yok bence ben bir diziyi bekledim hemen yükledim engel verdi.Bunu firmalar düşünüyor nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama youtube önceden videoyu tanıyorlar kesin, zaten geçse bile sonradan engel gelcek :D

tamanes

:D:D:D ya bıde zahmet adın bıseye emek verın da :D

Alakası var , amerika kanada avusturalya gibi ülkeler dışındaki dizilerde kolay kolay kimse youtube ile uğraşmaz.İlk sizin yüklemeniz yeterli.

12-24 saat sonra gelebiliyor hocam o konuda ne düşünüyorsunuz?
o ara ne kurtardıysa mi
birde hazır bir postunuzu cevaplamışken bir ara imzanızda 15-25 mart gibi bir tarihde güzel bir paylaşım hakkında bildiri vardı artık göremiyoruz:)

Ben geçen ay isveç dizisi yükledim.Türkler henüz öğrenmemişti.Hiç sorun yaşamadım 1080 p.Ama sonra gelip o şirkette yükleyince 1/2 videoya engel gelmişti.İşin aslı youtube ile 2/3 aydır uğraşmıyorum.Engel geçsek ne olacak para almak sıkıntılı.
12-24 saat sonra gelebiliyor hocam o konuda ne düşünüyorsunuz?
o ara ne kurtardıysa mi
birde hazır bir postunuzu cevaplamışken bir ara imzanızda 15-25 mart gibi bir tarihde güzel bir paylaşım hakkında bildiri vardı artık göremiyoruz:)

Ben geçen ay isveç dizisi yükledim.Türkler henüz öğrenmemişti.Hiç sorun yaşamadım 1080 p.Ama sonra gelip o şirkette yükleyince 1/2 videoya engel gelmişti.İşin aslı youtube ile 2/3 aydır uğraşmıyorum.Engel geçsek ne olacak para almak sıkıntılı.

zaten rendersiz engel geçmekle uğraşmak şuan inanılmaz boş bir olay. 50k değil 5k bile vermem
1- parayı alamıyoruz.
2- Youtube izleyicisi pek önemsemiyor %20-25 güzel bir çerçeveyle hertürlü engeli geçiyorsun zaten ve kullanıcı da bunda öyle çok fazla rahatsız olmuyor. Adamlar biliyor zaten filmin yasak olduğunu 1080 gibi bir beklenti içine giren kesim çok fazla yok.
Engel geçme olayı 2. planda olmalı üzerinde durulması gereken asıl konu kim sorunsuz ödeme alacak 1 ay bekliyoruz ödemelere saatler kala halen risk taşıyor bakiye.

Aynen katılıyorum hocam engel geçmek hiç mesele değil izlenim hiç mesele değil paranın adsenseye yansıması da mesele değil mesele onu oradan alabilmekte :( Video her türlü izleniyor YT'de ama para alınamıyor :(

türkçe içerikle ufak ufak kazanıyordum yeter diyordum. partner vurdu adsens vurdu paralar içerde kaldı. şu anda youtube ile ilgilenmiyorum ama şu tam ekran dunya engeli geçmeyi merak ediyorum arkadaş, hayrına biri göstersin söz kullanmayacam deneyecem sadece:)

İstersen 4k rendersiz engel geç, kazandığın parayı alamadıktan sonra ne anlamı varki.

tamanes

ya valla durum ıcler acısı arkadas kullanmıcakmıs bız neyın derdıne dustuk mıllet neyın derdınde :D

:D Şu an için bende sorun engeli geçmek. Onu da çözdüm gibi. Fakat başka bir sorunum daha var :( önceki (O kapanan kanalımda) aylarca ayakta durdum ve her videom kesinlikle en az 80.000 izlenme alıyordu. En fazla izleneni de 500.000 falandı (Birkaç ay içinde) Çok iyiydi her şey. Bir sürü video vardı, hatta dakikaları da çok uzundu. Fakat çoğu videodan para kazanamadım (Dünya engeli ve 3 telif hakkı :(), belki 3 ay içinde 15.000₺ gibi mükemmel bir sayı bile kazanabilirdim fakat o kadar kazanamadım. Yine de üzülmedim, o sayıya göre az da olsa 4 haneli bir şey kazandım. Keşke o kapanan kanalım tekrar açılsa ve şu anda bildiğim yöntemi uygulasam, ne para kazanırım. Ayrıca tam hak yemek de olmaz. O içeriği bir tek ben paylaşıyorum bile denebilir ^^

mNote isterse konuyu genele alabilir.İletişime geçebilirsiniz.

türkçe içerikle ufak ufak kazanıyordum yeter diyordum. partner vurdu adsens vurdu paralar içerde kaldı. şu anda youtube ile ilgilenmiyorum ama şu tam ekran dunya engeli geçmeyi merak ediyorum arkadaş, hayrına biri göstersin söz kullanmayacam deneyecem sadece:)

ytden çok şükür iyi para kazandık ama 1080p geçmekle filan ugraşmadım hiç.yükledigim bagzı videolarda engeli geçebilmek için öyle şeyler yapıyordum ki hiç kimse bu videoyu hayatta izlemez diyordum ama ay sonu bi bakıyordum 4 haneli para bırakmış oluyordu.kapanan kanalın filan parasını aldıgımız için de sorun olmuyordu 1 ay para verip kapanması.şimdi nasıl yüklersen yükle,istedigin gibi engel geç,eskisinden 3-5 kat fazla versin ne yazar.kazanılan parayı alamıyoruz ki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri