............................Satın almak isteyen varsa dünya engeli geçme yardımcı olabilirim
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
............................Satın almak isteyen varsa dünya engeli geçme yardımcı olabilirim
yt de böyle full hd tam ekran geçilmiş video varsa örnek atabilirmisin ?Arkadaşlar aldığım sistem işe yaramadı ne yazık ki. En azından çizgi dizi/film kategorisinde işe yaramadı. Tekliflerinize açığım. Eğer çizgi dizi/film kategorisinde %100 dünya engelini geçecek, tam ekran olarak rahatça izlenebilecek bir yöntem istiyorum. Böyle bir yönteme sahip kişiler pm yoluyla bana ulaşabilirler, teşekkürler.
yt de böyle full hd tam ekran geçilmiş video varsa örnek atabilirmisin ?
Arkadaşlar aldığım sistem işe yaramadı ne yazık ki. En azından çizgi dizi/film kategorisinde işe yaramadı. Tekliflerinize açığım. Eğer çizgi dizi/film kategorisinde %100 dünya engelini geçecek, tam ekran olarak rahatça izlenebilecek bir yöntem istiyorum. Böyle bir yönteme sahip kişiler pm yoluyla bana ulaşabilirler, teşekkürler.
Arkadaşlar, tekrar aramaktayım bir yöntem. Tam ekran veya çerçeveli (Çerçeve çok büyük olmayacak ve de kaliteli olacak) bir şekilde dünya engeli geçme yöntemi satan veya veren
var mı?
pm attım
PM'yi aldım
---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------
VİDEONTİ isimli programı kullanarak da geçme yöntemi söyleyebilirsiniz![]()
[MENTION=38591]FurkanErol[/MENTION]
tamam hocam, geçemezsen verilen taktikler ile dünya engelini konuşuruz![]()
Arkadaşlar, Tam ekran veya çerçeveli bir şekilde dünya engeli geçme yöntemi satan veya veren var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.