Dünya Engeli Geçmek

direk konuya ücreti yazsanız daha makul olacakmış madem belirtmediniz bi detaylı pmde ben alayım dostum.

edit.

Son düzenleme:
Fiyatı pm alıyım bende

Edit: Ek olarak işlemde video düzenleme var mı yokmu yani video başına ayrılan vakit ne kadar ?

Son düzenleme:
Hocam encode isi ise ornek video ve fiyat icin bende bilgi alabilir miyim?

Hocam hala disardayim gerekli donusleri tam olarak yapamadim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben senin kazancını merak ettim dostum .. kazancını yaza bilir misin pm yada buraya sorun değil .. konuyu açtın dünden beridir dışarıdasın :)

Konuyu bugun actim dostum acil bir durum olustu cikmam lazimdi ciktim kazancima gelirsek orasi sizi ilgilendirmez neden ben size kazanc paketi onermiyorum nasil engeli asabilirsiniz bu konuda yardimci oluyorum yani birakin kazancim bana kalsin
30 dakika icinde evdeyim gerekli butun donusler yapilacaktir fiyat kararlastirildi tuzlu gelebilir demolari yapip sadece calisacagim arkadaslara atacagiz

bende demo ve fiyat için pm alabilir miyim.

Konuyu bugun actim dostum acil bir durum olustu cikmam lazimdi ciktim kazancima gelirsek orasi sizi ilgilendirmez neden ben size kazanc paketi onermiyorum nasil engeli asabilirsiniz bu konuda yardimci oluyorum yani birakin kazancim bana kalsin
30 dakika icinde evdeyim gerekli butun donusler yapilacaktir fiyat kararlastirildi tuzlu gelebilir demolari yapip sadece calisacagim arkadaslara atacagiz

fiyatı nedir hocam skype pm atar mısınız görüşmek isterim sizinle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri