Dünya Engeli Geçmeyi Öğreten Kişiye Youtube'da ilk sayfaya Çıkmayı Öğreteceğim

• Kullanıcı kaizen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaizen

Kayıtlı Üye
Başlıkta yazdığı gibi Dünya geneli engelini geçme yöntemini araştırıp bulmakla zaman kaybetmek istemediğim için, karşılıklı olarak yöntem alışverişi yapmak istiyorum. Yöntem kesinlikle olmayan bir kelimeyle Youtube'da ilk sayfaya çıkma yöntemi değildir. Örnek kelime "vine compilation" ve herhangi bir filtreleme yapmadan video ilk sayfada çıkacak.

Polemik yaratmak isteyen lütfen yazmasın, tanışmak ve yöntem takası yapmak isteyen arkadaş referanslarını hazırlarsa sevinirim.

bu tarz konuların çok açılmasından dolayı, işin içinde farklı bir iş varmı diye özel olarak yaptığı işler incelenmiş (taktik almak için değil, yaptığı işin kalitesi ve varlığı bakımından). inceleme sonrasında vaadlerinin doğru olduğu tarafımca tespit edilmiş ve herhangi bir problemle karşılaşacağınız bir durum yoktur.

bu tarz konuların çok açılmasından dolayı, işin içinde farklı bir iş varmı diye özel olarak yaptığı işler incelenmiş (taktik almak için değil, yaptığı işin kalitesi ve varlığı bakımından). inceleme sonrasında vaadlerinin doğru olduğu tarafımca tespit edilmiş ve herhangi bir problemle karşılaşacağınız bir durum yoktur.

Bilgilendirme için teşekkürler

merhaba. doğruluğundan bir de bizim emin olmamız adına;

" funny " kelimesi aratıldığı zaman ilk sıraya 10 dakika içerisinde bir video oturtabilir misiniz?

edit. haricen bir videonun ilk sıraya oturması değil, ilk sırada tutunabilmesi önemlidir zira benim 5 dk önce attığım videolar kaç defa ilk sıraya çıktı fakat 10 dk geçmeden tamamen listeden dahi kaybolduğu oldu.

özet. bu ilk sıraya geçme durumu geçici bir durum olabilir mi? ertesi gün tekrar 5 e 10 a düşmeyeceğinin garantisi var mı?

Son düzenleme:
merhaba. doğruluğundan bir de bizim emin olmamız adına;

" funny " kelimesi aratıldığı zaman ilk sıraya 10 dakika içerisinde bir video oturtabilir misiniz?

Mod arkadaşa gerekli bilgilendirme yapılmıştır hocam

youtubede ilk sırada olmak o kadar zor birşey değil dostum.

Dünya Engelini geçmeyi biliyorum, 4 - 5 aydır aynı sistemi geliştirerek kullanıyorum,
Aksine banada 1. sıraya çıkma taktiği lazım heryerde onu arıyorum,
hatta geçen hafta konu açtım, Taktik satın alınır Özellikle 1. sıraya çıkma isminde

ama bana ilk önce kanıtlamanız gerek, sonra fikir alışverişinde anlaşabiliriz

Dünya Engelini geçmeyi biliyorum, 4 - 5 aydır aynı sistemi geliştirerek kullanıyorum,
hatta geçen hafta konu açtım, Taktik satın alınır Özellikle 1. sıraya çıkma isminde

Kanal ve video güvenliği için malesef alenen link vermiyorum. Mod arkadaşa gerekli bilgilendirmeyi yaptım hocam, teşekkürler

kafasında problem olan arkadaşlar adına söylüyorum, birebir inceledim videolarını ve sadece 1 tane değil, arama hacmi cok yüksek olan videoları 1'inci sayfada ver öyle herkesin bildiği 301 gibi bir yöntem değil, hepsi izlenim alan videolar. yani 301'de takılma yok. direk yeni videolar 3-5-7k diye gidiyor. Yinede takdir sizindir.

Kanal ve video güvenliği için malesef alenen link vermiyorum. Mod arkadaşa gerekli bilgilendirmeyi yaptım hocam, teşekkürler

elimde denemelik test kanal mevcut, şifre verebilirim, dediğim bi kaç videoyu gerçekten 1. sıraya çıkarabilirmisiniz,
tabi bu geçiçi değil dimi, bi kaç saatlik falan
en azından 10 gün durması gerek 1. sırada,
bu arada bişiy daha takas yerine Nakit ile kaça satarsınız bunu ?

elimde denemelik test kanal mevcut, şifre verebilirim, dediğim bi kaç videoyu gerçekten 1. sıraya çıkarabilirmisiniz,
tabi bu geçiçi değil dimi, bi kaç saatlik falan
en azından 10 gün durması gerek 1. sırada,
bu arada bişiy daha takas yerine Nakit ile kaça satarsınız bunu ?

Hocam siz de biliyorsunuz ki 10 gün 1.ayfada kalma sözü verebilen bir kişi şu konuyu açmaz, para dolu yastığında mışıl mışıl uyuyor olurdu :)
Şu günlerde insanlar videolarına index bile aldıramıyorlar siz düşünün gerisini

boş bi kanalla ufak bi çalışma yapıp " funny " kelimesi aratıldığında başa çıktığınız takdirde kimsenin aklında en ufak soru işareti kalmayacak iken; neden illa " mod arkadaşa anlattım o biliyor, sorabilirsiniz " deme taraftarısınız hocam bunu merak ediyorum.

işlem çok uzun bi şey olduğu için uğraşmak mı istemiyorsunuz yoksa?

boş bi kanalla ufak bi çalışma yapıp " funny " kelimesi aratıldığında başa çıktığınız takdirde kimsenin aklında en ufak soru işareti kalmayacak iken; neden illa " mod arkadaşa anlattım o biliyor, sorabilirsiniz " deme taraftarısınız hocam bunu merak ediyorum.

işlem çok uzun bi şey olduğu için uğraşmak mı istemiyorsunuz yoksa?

Sevgili [MENTION=14978]aknur[/MENTION] yöntem paylaşmak için niyetliyseniz özelden mesajınızı beklerim. Lütfen gereksiz mesaj yazmayın konu dağılıyor.

Cerceveli engel gecme sistemi gecerli mi ? yoksa görüntü bozmadanmi engel gecilmesini istiyorsunuz?

cerceveli geçme mi ?

Konu kapatılabilir, gerekli kişiler ile irtibata geçilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri