Dünya Engeli Geldi Bi Bakarmısınız

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

wareback

Kayıtlı Üye
arkadaşlar benim çalıştığım sektör biraz farklı 5 aydır kanalıma hiç bir engel filan gelmedi dün bi video attım çok şaşırtıcı bir şekilde dünya engeli geldi

kanal durumuna bakınca turuncu ışık var tam 1 ay sonra sona erecek diyo herşey açık başka bi kanalımda dünya engeli gelince 6 ay süre verio filan baya birşey bu sefer niye böyle oldu

turuncu ışık var bu ilk ihtarınız birdaha yerseniz şöyle şöyle özellikler devre dışı kalacaktır ama 1 ay muddet var 1 ay sonra sonlanıyormuş 1 ay sonu sonlanınca nolcak şuan para kazanma açık

kanalı komple sil yoksa adsense e baglı dıger kanallarının para kazanması gider

arkadaşlar benim çalıştığım sektör biraz farklı 5 aydır kanalıma hiç bir engel filan gelmedi dün bi video attım çok şaşırtıcı bir şekilde dünya engeli geldi

kanal durumuna bakınca turuncu ışık var tam 1 ay sonra sona erecek diyo herşey açık başka bi kanalımda dünya engeli gelince 6 ay süre verio filan baya birşey bu sefer niye böyle oldu

turuncu ışık var bu ilk ihtarınız birdaha yerseniz şöyle şöyle özellikler devre dışı kalacaktır ama 1 ay muddet var 1 ay sonra sonlanıyormuş 1 ay sonu sonlanınca nolcak şuan para kazanma açık

2. ihtarı aldığın zaman para kazanma devre dışı bırakılacak, eğer gelmezse 1 ay sonunda sarı uyarı gidecek, herşey normal bir şekilde devam edecek

kanalı komple sil yoksa adsense e baglı dıger kanallarının para kazanması gider

2bin tl gelirli ana kanalım bu 1 ay sonra ihtar sona ercekmiş ve 1 tane daha engel yedim mi kapancakmış yani bidaha bu hesaba video yüklemem birsakınca olmaz sanırsam ??? bu kanal zaten 2016 kadar sabit gelir garantisi var ondan bu kanala hiç birşey olmaması lazım yükleme yapmasam bile garantim var ondan yani

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 12:30 ----------

2. ihtarı aldığın zaman para kazanma devre dışı bırakılacak, eğer gelmezse 1 ay sonunda sarı uyarı gidecek, herşey normal bir şekilde devam edecek

1 ay sonra yine 2 hakkım mı olacak ??

Aynen 2 hakkın olacak. Tavsiye istersen videoları gizliye veya özele aldığın zaman dünya engeli gelip gelmediğini öğren. Eğer gelmiyorsa 1 ay ara ver kanala, durumu düzelince tekrar açarsın...

2bin tl gelirli ana kanalım bu 1 ay sonra ihtar sona ercekmiş ve 1 tane daha engel yedim mi kapancakmış yani bidaha bu hesaba video yüklemem birsakınca olmaz sanırsam ??? bu kanal zaten 2016 kadar sabit gelir garantisi var ondan bu kanala hiç birşey olmaması lazım yükleme yapmasam bile garantim var ondan yani

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 12:30 ----------

1 ay sonra yine 2 hakkım mı olacak ??

Videoları önce bir test kanalına at temizse kendi kanalına atarsın öyle bir kanalı riske etmeye gerek yok.

Aynen 2 hakkın olacak. Tavsiye istersen videoları gizliye veya özele aldığın zaman dünya engeli gelip gelmediğini öğren. Eğer gelmiyorsa 1 ay ara ver kanala, durumu düzelince tekrar açarsın...

bidaha video yüklemem zaten wallaha çok korktum

bunları nerden uyduruyorsunuz kardeşim 2.ihtarda para kazanma gideceğni bi de kesin eminmiş gibi konuşmuşsun dünya engelininin haddi hesabı yok hesabımda üstüne telifte yedim sapa sağlam duruyor kanal bir çok kanalım böyle oldu ne para kazanma gitti ne bir şey uydurmayın bilmiyorsanda yanlış yönlendirme milleti her önüne gelen youtuber kesildi başımıza :D

bir kanalımın bütün videolarına dünya engeli gelmiş ve adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanması gitmiş.her zaman da online olmadığım zamanı buluyor bu youtube.haftada bir gün akşam girmeyeyim dedim onda da youtube kanallara girmiş :D

bunları nerden uyduruyorsunuz kardeşim 2.ihtarda para kazanma gideceğni bi de kesin eminmiş gibi konuşmuşsun dünya engelininin haddi hesabı yok hesabımda üstüne telifte yedim sapa sağlam duruyor kanal bir çok kanalım böyle oldu ne para kazanma gitti ne bir şey uydurmayın bilmiyorsanda yanlış yönlendirme milleti her önüne gelen youtuber kesildi başımıza :D

Tamam en büyük sensin.

attığın videoyu sil...o kanala daha video yükleme bekle...başka kanallar aç 5 i geçmemek şartıyla randerladığın videoları at bırak..KANALI SAKIN SİLME PARA KESİLİR..

attığın videoyu sil...o kanala daha video yükleme bekle...başka kanallar aç 5 i geçmemek şartıyla randerladığın videoları at bırak..KANALI SAKIN SİLME PARA KESİLİR..

Dünya engeli yada telif gelen kanalı kapanmadan kendimiz sildiğimiz zaman kesinti fazlamı oluyor ?

2016 ya kadar sabit getirisi oduğunu nasıl anladınız veya nerden biliyorsunuz çok merak ettim? Youtube la anlaşmamı yaptınız? Yöntemi varsa paylaşın bizde ypalım

o kanalın partnerdir eğer adsenseye durumu atarmısın bakmak istiyorum çok dediğine göre en az 10 tane dünya engeli gelmiş olmalı adsense olsaydı çoktan giderdi bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri