dünya engeli gelen videonun parasını alamıyorum

• Kullanıcı murato25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

murato25

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar dünya engeli gelen videoları silmiyorum parası yansıyana kadar bekliyorum 5-6 gün olmasına rahmen bi tek izlenim yansıyor parası yansımıyor videolarım az çok hit alıyor ama 1-2 gün sonra dünya engeli geliyor böyle bi içerik çalışıyorum ama dünya engeli gelince galiba paraları artık alamıyoz

kanal partner : freedom
videolar hepsi 40 dakka üstü 7 dakika aralıklı reklamlar var

PEB4PN.jpg

78PEA5.jpg

yani anlamıyorum 18 19 21 eylül bu tarihlerde 18 eylül de 9 bin 19 eylül de 10 bin izlenim alıyorum ama 1 dolar bile yansımıyor ve en kötüsü 21 eylülde 30 bin izlenim alıyorum tüm videolar +40 dakka 7 dakka reklam aralıklı ama yansıyan 0,76 hepsine dünya engeli geldiğinden parası yansımadığını düşünüyorum sizce bu iş nedir ?

Videolara dünya engeli geldigi gibi silmişsin videoları .. bu şekilde paralar kesinleşmiyor malesef

d.engelinde artık ödemeyi alamıyoruz...

adsensedeki yüksek kesintilerin sebebi malesef o

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] silinen videoların ödemesi yapılır dostum...

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] silinen videoların ödemesi yapılır dostum...

hadi ya eminmisin dünya engeli gelen videoların parası alınmadığından
dünya engeli gelmeden silmekmi gerek ?

Silinen videonun ödemesi tabi ki yapılır. Partner kanalımda dünya engeli gelmişti videoları sildim konu bile açtım forumda herkes ortak dusunce videoları dunya engeli sekilde 2 gun bekletmedim diye son 2 gun yansımaz dedıler

Silinen videonun ödemesi tabi ki yapılır. Partner kanalımda dünya engeli gelmişti videoları sildim konu bile açtım forumda herkes ortak dusunce videoları dunya engeli sekilde 2 gun bekletmedim diye son 2 gun yansımaz dedıler

şimdi benim kafam karıştı ben partnerim dünya engeli gelen videoların parası yansimiyicakmi analizime ? birisi şunu bana söylesin

Life'de almıştım ben d.engeli gelen videomun parasını..Geldiğinde de direk silmiştim videoyu,partnerle alakalı olabilir.

Dünya engeli alan videoların parasını Google hiçbir şekilde ödemiyor. Videoları silmeyerek kanalına sadece zarar verirsin başka bir faydası olmaz.

sen yazdıklarımı nasıl okuyosun? ters den mi okuyosun eksik mi okuyosun?

senin okuduğun yerden . benim istediğim net bi cevap bak arkadaş ben alıyorum demiş ben freedomdayım yani net bi cevap istedim alırsın arkadaş veya almassın arkadaş bu denilcek.

senin okuduğun yerden . benim istediğim net bi cevap bak arkadaş ben alıyorum demiş ben freedomdayım yani net bi cevap istedim alırsın arkadaş veya almassın arkadaş bu denilcek.

murat bak halen duzenli okumamışsın yazdıgımı .. Dunya engeli gelen videonun son 2 gunu kazancını alamazsın .. benim başıma geldi bu geçen ay .. ve ödemedilerde

murat bak halen duzenli okumamışsın yazdıgımı .. Dunya engeli gelen videonun son 2 gunu kazancını alamazsın .. benim başıma geldi bu geçen ay .. ve ödemedilerde

anladım. yani videoyu yükledik 3 gün sonra dünya engeli geldi ilk günün kazancı yansır sadece diğer iki gününkü yansımaz mantık bu demi

bide dünya engeli gelmeden videoyu silsek yansırmı parası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri