Dünya Engeli Güncellemesi

mikail9595

Kayıtlı Üye
Şuanda çerçeve ile yada farklı yolla dünya engelini geçebilen varmı?Heryolu deniyorum ama kaçgündür geçemiyorum :(

çerçeve ile geçiliyor fakat baya bir uğraştım geçmek için allah kolaylık versin ;) bilmeniz gereken her çerçeve işe yaramıyor farklı çerçeveler bulun hatta kendiniz yapın(hareketli)

çerçeve ile geçiliyor fakat baya bir uğraştım geçmek için allah kolaylık versin ;) bilmeniz gereken her çerçeve işe yaramıyor farklı çerçeveler bulun hatta kendiniz yapın(hareketli)

yüzde kaç çerçeve boyutu ile geçtiniz? Yani görüntü görünmeyecek şekilde mi?Bende geçiyorum ama görüntü biraz ufalıyor ve filtre de uyguluyorum.

yüzde kaç çerçeve boyutu ile geçtiniz? Yani görüntü görünmeyecek şekilde mi?Bende geçiyorum ama görüntü biraz ufalıyor ve filtre de uyguluyorum.

yüzde olarak hesaplamadım ekranın yarısına yakın, filtre bende uyguluyorum video önüne.

Ben çerveçeveli 10 bin izlenme geçen, son zamanlardaki kanallarda para kazanma açtıramadım. Belirtmek isterim. malum diziler felan işte

bilmiyorum ben daha denemedim son güncellemeden sonra. ama içerik yani başlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum birtane çok sağlam bir içeriğim var hayatta onay almıyor :)

ffmpeg değerlerinde eq ile oynayın arkaplan çok fark ettirmiyor hatta unsharp değerleriyle de oynarsanız geçme ihtimali yükselir. piyasadaki programları kullanmıorum kendi yazılımımla geçiyorum baya arkadaş pm attılar kullandıkları sistemde anlatmam imkansız. Belli panellere muhtaçlar ve ben onların ne kullandığını pek bilmem

Son düzenleme:
ffmpeg değerlerinde eq ile oynayın arkaplan çok fark ettirmiyor hatta unsharp değerleriyle de oynarsanız geçme ihtimali yükselir. piyasadaki programları kullanmıorum kendi yazılımımla geçiyorum baya arkadaş pm attılar kullandıkları sistemde anlatmam imkansız. Belli panellere muhtaçlar ve ben onların ne kullandığını pek bilmem

Kardeşim bu eq ve unsharp değeri nerede bulunuyor engel geçme kodunun içinde bulamadım sana zahmet söylermisin

takir takir geciyor biraz uğraşmak lazım eskiden getiremediğim içerikler bile geciyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spam calısan varmı halen :D arkaya hareketli çerçeve koyun geçer. %30 boyutu olsun. sol at yapın

bende uzun süredir bırakmıştım yt yi bugun deniyim dedim hareketli arka planda bile geçilmiyor herşeyi fixlemişler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri