Dünya Engeli İşlemede Para Kazanma Gitti...

• Kullanıcı qDuW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

qDuW

Kayıtlı Üye
Dünya Engeli İşlemeden Para Kazanma Gitti...

Evet arkadaşlar acı bir tecrübe oldu bu engeller geldi işlemiyor diye devam etmiştim sonuç benim için perişan oldu bunca zamandır ilk kez para kazanma gidişi yaşadım hemde işlenmeden :mad:
Q1rmpy.png

Sonumuz hayrola bir gece hepimize ansızın surpriz yapabilir

Kanallarda dünya engeli videoları deniyorsan geçip geçmediğini bu oluyor kanalın para kazanması 3 video sonrası kapanabiliyor.

Her zaman söylüyorum, en küçük bir sıkıntı da 3 - 5 geliyor diye bekletmeyin kanalı, silin gitsin.

Sonrası böyle :/

Geçmiş olsun kardeşim.

kanal durumuna işlemedi diye devam ettik başımıza gelene bak 0ladık şimdi bakalım ayın 11inde ne kadar kesinti yicez :(

Üst üstte engelli videolar atıldığı zaman oluyor bu, daha önce benimde başıma gelmişti adet olarak kaç tanede yapıyor buna emin değilim ama tahminime göre 5-10 arası engelde bu olması lazım.

Üst üstte engelli videolar atıldığı zaman oluyor bu, daha önce benimde başıma gelmişti adet olarak kaç tanede yapıyor buna emin değilim ama tahminime göre 5-10 arası engelde bu olması lazım.

6ıncı engel gelmişti adamlarla tatlı bir inada girmişti onlar engel yolluyordu ben atıyordum sürekli işlemiyordu aboneli kanaldı vazgeçmedim kanalla bu sefer kanal benden vazgeçti:(

6ıncı engel gelmişti adamlarla tatlı bir inada girmişti onlar engel yolluyordu ben atıyordum sürekli işlemiyordu aboneli kanaldı vazgeçmedim kanalla bu sefer kanal benden vazgeçti:(

Bilinçli olarak yapıyorlar telif atmaktansa aynı video id'lerine sahip olanlar bu engele takılıyorlar.

Life sokabilirsin açılır para kazanması

O kanalın bağlı olduğu adsense hesabına bağlı olan diğer kanalların da para kazanması kapandı biliyorsun değil mi?

Hiç durmadan seni şöyle alalım
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

o konuyla işim olacağı hiç aklıma gelmezdi ondayım 5-10dkdır ama tek tek silip geri getiriyimmi diye düşünüyorum kesinti az olsun diye yoksa hepsini şimdi silsemmi kökten diye düşünüyorum?

o konuyla işim olacağı hiç aklıma gelmezdi ondayım 5-10dkdır ama tek tek silip geri getiriyimmi diye düşünüyorum kesinti az olsun diye yoksa hepsini şimdi silsemmi kökten diye düşünüyorum?

Emin ol bir kaç haftaya kadar ben de ne işim olur diyordum :D görüyorsun youtube çok zorluyor. Gmail hesabını kökten sileceksin (üzerine kayıtlı adsense varsa başka bir gmaile taşı) ardından 12 saat bekle ve numara yardımıyla yeniden aç. Yeniden açılıp kanallar geri geldiğinde yine aynı adsense hesabına bağlı olacaklar ama sorun olmuyor merak etme yeter ki sorunlu kanalı silmiş ol diğer nedensizce para kazanması kapanan kanallardan yine aynı adsense hesabından kazanabilirsin. Kanalları farklı adsenseye değiştirmene, taşımana gerek yok.

öncelikle geçmiş olsun, şimdi gerçek bi youtuber oldun işte, her mağlubiyet bir tecrübedir..
Para kazanma gitse de en fazla kesinti %23 olur, ki benim öyle olmuştu 2 kere gitti ikisinde de %23 kesinti oldu..

Her ne kadar aramız çok iyi olmasa da tekrar geçmiş olsun..

Cok enteresan bir durum benim de bi kanalima 10 tane gelmeaine ragmen kanala hic birsey olmadi ve hala ayakta acaba bu nun nedeni ne bilgisi olan arkadaslar varsa sinerji yapalim biraz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri