Dünya Engeli Partner Farklılıkları

bojan54

Kayıtlı Üye
az önce youtube dan gta 5in trailerini atayım dedim hop dünya engeli verdi. Ama başkaları yüklemiş.

Bu dünya engelleri partnerden partnere fark ediyo gerçekten. Mesela awede hiç yemiyordum dünya engeli quize geçtim her şey dünya engeli vermeye başladı.

Aweyi en son ne zaman kullanmıştın

Partnerle dünya engelinin alakasız olduğunu düşünüyorum sonuçta video partnerlere yüklenmiyor ytye yükleniyor :D

Aweyi en son ne zaman kullanmıştın

10 ay :p

Awe parayı ödemeyince kanalı taşımaya karar verdim çoğu video dünya engeli vermişti. Bugünde bu olayı fark ettim. Gta 5i yükledim dünya engeli verdi ama başkaları yüklemiş bir şey yok.

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

Partnerle dünya engelinin alakasız olduğunu düşünüyorum sonuçta video partnerlere yüklenmiyor ytye yükleniyor :D

alakasız değil.

Bu zamana kadar okudugum bilgilere göre quizin adsenseden tek farkı kanal kapanınca paranı alıyorsun

youtube a bakarsanız millet yüklemiş traileri ben yükleyince dünya engeli veriyo

zaten bu işi profesyonelce yapanlar var youtube da onlar dünya engeli hiç yemiyorlar kesinlikle partnerden fark ediyo. Quiz bu konuda yetersiz.

quiz dunya engeli ve eslesenlerde cok daha cabuk yakalaniyor, ben de bir suredir ikili kanal deniyorum, bir tanesi yedek olmasi icin, ayni anda attigim videolardan quizde dunya engeli yada eslesen gelene diger calistigim partnerde gelmiyor, quizdeki videoyu silip, diger partnerdekini indirip tekrar atiyorum quiz gene takiliyor, birden cok bunu yasadim, quiz bu konuda biraz sorunlu ama odeme konusu ile tum eksikliklerini kapatiyor orasi ayri.

youtube da hergün yeni bişeyler oluyor.10 ay öncesinden bahsediyorsun hocam,10 ay içerisinde kim bilir o konudada neler degişti...eger yok awe hala öyle,quizde sorun var diyorsan aweye bi kanal baglayıp aynı videoyu oradada dene.kesin cevabı almış olursun :)

youtube da hergün yeni bişeyler oluyor.10 ay öncesinden bahsediyorsun hocam,10 ay içerisinde kim bilir o konudada neler degişti...eger yok awe hala öyle,quizde sorun var diyorsan aweye bi kanal baglayıp aynı videoyu oradada dene.kesin cevabı almış olursun :)

10 ay önce yaşadığım sorunu bugünde yaşadım o yüzden

Bu zamana kadar okudugum bilgilere göre quizin adsenseden tek farkı kanal kapanınca paranı alıyorsun

Yanlış bilgi...
Doğru dürüst bilmeden öğrenmeden ortalığa laf atmayın insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz seni yanlış yönlendirdikleri gibi..
Adsense kapanan kanalın ödemesini yapar..

10 ay :p

Awe parayı ödemeyince kanalı taşımaya karar verdim çoğu video dünya engeli vermişti. Bugünde bu olayı fark ettim. Gta 5i yükledim dünya engeli verdi ama başkaları yüklemiş bir şey yok.

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

alakasız değil.

10 ay önce partnerlere dünya engeli işlemiyordu

Hocam millet niye partnere geçiyor kapanan kanalı adsense kesiyor. Kesinti nedeb oluyor zannediyorsunuz

quizde %20 kesiyo ona bakarsan tüm kanalların kapandığı bir dönemde bile %13 kesinti yediğimi bilirim milletin partnere geçme sebebi ünlem ve adsenselerin işleme girmeyip teker teker banlanması

Arkadaslar, aksam quiz e bagli kanalda deneme yapacagim, video yukler yuklemez gelecek olan dunya engeli yada eslesen sayisinin kanalin +15 yada para kazanma ozelliginin kapanmasi gibi kotu anlamda etkileri oluyor mu.
Asil amacim gelecek olan eslesenleri tespit edip onlarin hangi surelerde eslesen verdigni tespit edip temizleyip tekrardan ayni kanala yuklemek. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri