Dünya Engeli , Ses Eşleseni , 3.Taraf Nasıl Geçilir

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] Vegasta o kadar effect denedim sizin yaptığınız ortaya oval şekilde verilen effecti bulamadım.

senin yaptığın samanlığa iğne atmak sonra bakın iğneyi samanlığa attım bulun demek gibi birşey :D

Yanlış Düşünüyorsunuz Ama Gene Yorumunuza Saygım Sonsuz . Dediginiz Gibi Olsun :o

---------- Spam Engelliyici 13:46 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] Vegasta o kadar effect denedim sizin yaptığınız ortaya oval şekilde verilen effecti bulamadım.
[MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION]
Bu Yolu Takip Et . Video FX All Seçenegini Aç Soft Contrast Warm Vignette . Umarım Yardımcı Olmuşumdur :)

ses eşleşeni 0:01de geliyor. 2 saatlik bütün videoyu düzenlemeye gerek varmı? yoksa ilk dakika yeterli olur mu

Saolun Hocam . Konuyu Paylaşmanın Amacı Bu Forumda Kendini Bilmez Bazı Cimri İnsanlar Var . Ve Yeni Başlayan Ve Bilmeyen Abilerim Ve Kardeşlerim İçin Paylaştım Onlara Bunlara Agız Egmemeleri İçin . Teşekürler Yorumunuz İçin :)

Ha şunu ne güzel dedin
çerçeve konusunu tee ne zaman ben açmıştım bu forumda ilk video anlatımını yaptım insanlar(ben de dahil) hala ekmek yiyo bu işten...Paylaşmaktan zarar gelmedi gelmez de..Konu için Ayrıca teşekkürler

Ha şunu ne güzel dedin
çerçeve konusunu tee ne zaman ben açmıştım bu forumda ilk video anlatımını yaptım insanlar(ben de dahil) hala ekmek yiyo bu işten...Paylaşmaktan zarar gelmedi gelmez de..Konu için Ayrıca teşekkürler

Dünya engeli,eşleşen halen çerçeve ile geçiyormu hocam?

Sese equalizer vererek geçilmiyor, alternatifler nelerdir.Brad pitt`in sesini Angelina Jolie`ye çevirmeden ne yapabiliriz. :)

o videoda gösterilenlerin hepsını yapmamıza gerek yok dımı ?
adam 1000 tane ayar cekmıs
Edit: ya arkadaş o kadar degıstırdım sesi yinede yakaladı :)

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 20:53 ----------

ne demek istedin kardeş :cool: :D ?

360p Kalite . wmw uzantılı Kaydetmek . Ve alternatif olarak Boyutu Azaltır

Hiç bi UMG kaynaklı ses geçmiyo görüntüyü zaten geçiyodum bu tarz yöntemlerle ama ses geçilmiyo mesela lyrics hazırlamak istiyorum ama sesi asla geçemiyorum Universal Music Group sesleri geçmenin yolu yokmu bu arada o videonun aynısı gibi yaptım fakat geçmedi

Hiç bi UMG kaynaklı ses geçmiyo görüntüyü zaten geçiyodum bu tarz yöntemlerle ama ses geçilmiyo mesela lyrics hazırlamak istiyorum ama sesi asla geçemiyorum Universal Music Group sesleri geçmenin yolu yokmu bu arada o videonun aynısı gibi yaptım fakat geçmedi

Hocam O effect Parça Yapmak İçin :D :D Siz Kendinize Kombinasyon olusturacaksınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri