Dünya Engeli Sistemimi Değişti?

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

2 Gündür Renderla Geçilen Videolarda Engel Yiyen Varmı?

• Evet belli bir süre sonra engel geldi

Oy: 16 41,0%
  • Hayır böyle bir sorun yaşamadım

Oy: 23 59,0%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
oluyo arada öyle takılma özeldeki videolarda tuhaflık oluyo para kazanma açıp yayınlasaydın büyük ihtimal gelmezdi tabi elle sonra atarlar orası ayrı

Değişen birşey yok, bunlar zaten olan şeyler.

oluyo arada öyle takılma özeldeki videolarda tuhaflık oluyo para kazanma açıp yayınlasaydın büyük ihtimal gelmezdi tabi elle sonra atarlar orası ayrı

Tam öyle değil hocam 10 video yükledim dün renderladım engeli geçti 5 tanesini ayrı kanallarda özelde bıraktım 5inide genele yayıp doları yaktım akşam bir baktım hepsine engel gelmiş.

Galiba Dünkü Güncelleme ile oldu bu dashboard giremedik ya o zaman yapmış olabilirler bendede veriyor

Keşke dediğiniz gibi olsaydı..felaket tellallığı yapmak istemem ama eğer farklı ayarlarla renderlediğim videolara da gelirse buralar karışır;)

1senedir hiç taktik değiştirmeden hep aynı şekilde geçiyorum.halada öyle geçiyorum.siz felaket tellalığını kendinize saklayın.
Videoyu yayınladım 3 saat geçti özeldeki videoya engel geldi 3-4 tane daha öyle oldu anlamadım vallaha bu işte bir gariplik var önceden böyle birşey yoktu :(

özeldekine engel gelme mevzusu filan yeni bişey değil.dünya engeli dünya engelidir hiç bişey değişmedi henüz :)

1senedir hiç taktik değiştirmeden hep aynı şekilde geçiyorum.halada öyle geçiyorum.siz felaket tellalığını kendinize saklayın.

özeldekine engel gelme mevzusu filan yeni bişey değil.dünya engeli dünya engelidir hiç bişey değişmedi henüz :)

toprağım sanırım el ile atılıyor yani 20 video ya bir anda geldi 1.5 aydır açık olan kanala :)

dediğini düşüneceğim,sağol tavsiyen için.

İlk kezmi manuel dünya engeli yediniz arkadaşlar :) Ben bu işe başladıgımdan beri olan birşey bu.

hala içerik sahibinin istediği zaman istediği videoya engeli sonradan atabileceğine inanmak istemeyenler var

Yeni bir tane geldi yüklediğim videoya oynat diyorum engelli kısımdan öyle kalıyor bir yer yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri