Dünya Engeli Sorunu

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

rhaegar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar burada dünya engeli ile ilgili az da olsa bir şeyler bilen birileri yorum yapsın lütfen.

Şimdi benim takip ettiğim 3 adet çizgi film kanalı var, hepsi aynı çizgi filmi paylasiyor hatta aynı bölümleri. Ve eminim ki bu 3 kanalın sahibi de aynı kişi. Onun attığı 5 bölümü atıyorum mesela kanalıma. 10 numara engelsiz para kazanmayı açıyorum. Daha sonra 11-12 saat içerisinde dünya engeli yiyor video. Çok denedim hep 11-12 saat içerisinde dünya engeli alıyorum çizgi filme. İşin ilginç yanı aynı kişiye de dünya engeli veriyor videolar. Nerden mi biliyorum? Onun kanalından alıp attığım bölümleri 3 kanalından da gizliyor. Sonra 6-7 saat sonra giriyorum kanallara, bi bakmışım aynı bölümleri tekrar genel yapmış, video içi reklamlar açık şekilde (dünya engeli yok) Nasıl oluyor bu?
Özet olarak bu adam dünya engelli videoyu gizliyor, artık ne yapıyorsa 4-5 saat sonra sorunsuz dünya engelini siliyor o videodan ve tekrar genele alıyor videoları reklamlar açık şekilde.

Adam açık mı bulmuş napmış yahu.

dünya geneli yiyen videonun kurtarılamayacağını biliyordum. aynı video olduğuna emin misiniz belki benzerini (editini) tekrar yüklemiştir?

O dünya engelinden çıkardığı videoyu şimdi atsam tekrar dünya engeli yiyecek ve aynı işlemleri yapıp kurtaracak. 1 haftadır böyle. Adım gibi eminim yani. Adam çok fazla izlenim alıyor.

Son düzenleme:
Burada bilen olsa da söylemiyecegini biliyorum ama beyin fırtınası yapmak güzel olurdu.

hocam örnek benim çizgi dizim var ben bunun haklarını bir firmaya veriyorum sabah akşam benim çizgi dizimi youtuba atanları izleyemem bu yüzden bu adamlar sabah çalışıp akşam yatıyorlar:)yani telifin ne zaman geleçeğini biliyor senin dediğin adam o admaı izle ne zaman gizliyorsa videoları sende gizle telif çoğu zaman aynı zamanlarda geliyor ilk gün ne zaman geldi bugün ne zaman geldi bak olayı kavra benim videoma 3 kere saat 13 civarı geldi bu yüzde 12 geçmeden direk siliyorum

gizleyipte dünya engeli yemiyorsa gizlediği anda video yöneticisinden bir şey yapıyordur belki?

gizleyipte dünya engeli yemiyorsa gizlediği anda video yöneticisinden bir şey yapıyordur belki?

Gizlilikten çıkardıktan sonraki halini de atıyorum. Yine de yiyor engel. Ayrıca engel yedikten sonra gizliye alıyor. Benim videolara engel geldigi an adamın kanalındakı videolara bakıyorum reklamlar gitmiş:) hemen gizliye alıyor 4-5 saat çalışıyor üzerinde ve gizlilikten çıkarıyor hop reklamlar geri gelmis.. ilginç

hocam örnek benim çizgi dizim var ben bunun haklarını bir firmaya veriyorum sabah akşam benim çizgi dizimi youtuba atanları izleyemem bu yüzden bu adamlar sabah çalışıp akşam yatıyorlar:)yani telifin ne zaman geleçeğini biliyor senin dediğin adam o admaı izle ne zaman gizliyorsa videoları sende gizle telif çoğu zaman aynı zamanlarda geliyor ilk gün ne zaman geldi bugün ne zaman geldi bak olayı kavra benim videoma 3 kere saat 13 civarı geldi bu yüzde 12 geçmeden direk siliyorum

Hocam engel bu, telif değil. Dünya engeli. Gizlesen de bir şey ifade etmiyor

dünya engeli gizli felan dinlemiyor ki yine geliyor.benim taktigim 200 k olan videoyu affetmeden, acımadan, hunharca silmek ve yeniden yüklemek

Şunu çözene çizgi filmi söyleyecegim. Bu adam ve benden baska yükleyen yok. Adamın üçer kanalı da günlük en az 100 bin izlenme alıyor ve videolar 1.5 saatlik. video içi reklam açarsanız bin izlenme başına 10 dolar falan kazanırsınız rahat.

Şunu çözene çizgi filmi söyleyecegim. Bu adam ve benden baska yükleyen yok. Adamın üçer kanalı da günlük en az 100 bin izlenme alıyor ve videolar 1.5 saatlik. video içi reklam açarsanız bin izlenme başına 10 dolar falan kazanırsınız rahat.

adamın videoları takip et muhakkak belli bi izlenimden sonra siliyordur sende aynisini yap :)

Hocam engel bu, telif değil. Dünya engeli. Gizlesen de bir şey ifade etmiyor

hmm şöyle denedinmi at videoyu gizle birde böyle bak engel geldimi diye telifi atanda engeli verende telifci bendede oluyor admaın kanalını pm olarak yollarsan bir bakayım adam partnermi yoksa adsensemi çalışıyor

3 kanal var diyorsun video sürekli 8 saatte dünya geneli verse 3er kanalla 24 saatlik döngüye giriyordur belki biri yiyince diğerine yüklüyo gibi gibi?

söylediğin doğru bir şey. çünkü ben de dünya engeli veren bi diziyi yükleyen arkadaşı belli bi müddet takip ettim. videoyu attıktan 10 saat sonra falan video ortalıktan kayboldu, aramalarda çıkmadı. historyden url sini bulup girdiğimde " bu video şu şu firmanın telif hakkı ihlalini belirtmesi üzerine kaldırıldı " yazısı vardı. dünya engeli yemiş yani. aradan 4-5 saat geçti dediğin gibi; bi baktım aynı video kaldığı izlenimden tekrar yayına girmiş. aynı adam az önce telif hakkı ihlalinden yasaklandı yazan videoyu kaldığı yerden devam ettirmiş.

böyle bi mevzu cidden var yani.

Arkadaşlar burada dünya engeli ile ilgili az da olsa bir şeyler bilen birileri yorum yapsın lütfen.

Şimdi benim takip ettiğim 3 adet çizgi film kanalı var, hepsi aynı çizgi filmi paylasiyor hatta aynı bölümleri. Ve eminim ki bu 3 kanalın sahibi de aynı kişi. Onun attığı 5 bölümü atıyorum mesela kanalıma. 10 numara engelsiz para kazanmayı açıyorum. Daha sonra 11-12 saat içerisinde dünya engeli yiyor video. Çok denedim hep 11-12 saat içerisinde dünya engeli alıyorum çizgi filme. İşin ilginç yanı aynı kişiye de dünya engeli veriyor videolar. Nerden mi biliyorum? Onun kanalından alıp attığım bölümleri 3 kanalından da gizliyor. Sonra 6-7 saat sonra giriyorum kanallara, bi bakmışım aynı bölümleri tekrar genel yapmış, video içi reklamlar açık şekilde (dünya engeli yok) Nasıl oluyor bu?
Özet olarak bu adam dünya engelli videoyu gizliyor, artık ne yapıyorsa 4-5 saat sonra sorunsuz dünya engelini siliyor o videodan ve tekrar genele alıyor videoları reklamlar açık şekilde.

Adam açık mı bulmuş napmış yahu.

hocam gizlediğine eminsin değil mi silmiyor yani adam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri