Dünya Engeli ve Eşleşen Geçme Hakkında

S
  • Kullanıcı sinan_492
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
S

sinan_492

Guest
Bir iki tane denemek iin dünya engeli ve eşleşen veren videolara ihtiyacım var kaliteli bir kaç videoyu geçirdim pm lütfen

inna-cola song al tepe tepe kullan

Aramaya dünya geneli veren video yazsan da bulurdun.Tom ve jerry,pembe panter,Marvel fragmanları

teşekkürler arkdşlar hemen deniyeceim :)

---------- Spam Engelliyici 29.01.2015 00:00 ---------- Önceki Mesaj 28.01.2015 22:03 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=k-Drk7G0oj0 buyrun sese takılmayın yanlıs efect vermısım sunucuda oldugu ıcın farketmedım remix gibi olmuş :) bence bu goruntu ızleyıcıye cok sorun yaratmaz cerceve kullanmadan dunya engelı gecıldı ve hatta videonun eşleşen veren yerlerine ayrı ayrı efecte uygulanabılır video daha iyi yapilabilir scil yaptim attim ince ayar lazim ses icin dedigim gibi hersey yanlis tusa basmamdan kaynakli sunucada oldugu icin farketmedim videoyu attiktan sonra farkettim

Son düzenleme:

---------- Spam Engelliyici 29.01.2015 00:00 ---------- Önceki Mesaj 28.01.2015 22:03 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=k-Drk7G0oj0 buyrun sese takılmayın yanlıs efect vermısım sunucuda oldugu ıcın farketmedım remix gibi olmuş :) bence bu goruntu ızleyıcıye cok sorun yaratmaz cerceve kullanmadan dunya engelı gecıldı ve hatta videonun eşleşen veren yerlerine ayrı ayrı efecte uygulanabılır

nasıl yaratmaz ?? direk kapatırım bu ne la müziğide tersten mi okuttun naptın :D iğrenç :D

dunya engelını sadece goruntuden vermez sestende verır,

yok dayı hd olsa bile kurtarmaz :D inna oldugunu nerden bilek ? suratındaki ben bile gözükmüyo :d

https://www.youtube.com/watch?v=k-Drk7G0oj0 buyrun sese takılmayın yanlıs efect vermısım sunucuda oldugu ıcın farketmedım remix gibi olmuş :) bence bu goruntu ızleyıcıye cok sorun yaratmaz cerceve kullanmadan dunya engelı gecıldı ve hatta videonun eşleşen veren yerlerine ayrı ayrı efecte uygulanabılır

:D Sunumuna bağlı ilimunati versiyon desen belki tutar onları anımsattı bana :d

Yav adam taktik paylaşmış yaranamamış :) Sen sağol sinan hocam, üzerine koya koya gider benim gibi yeni arkadaşlar :)

Ses dedigim gibi sesi geciyoruz hemde hic bozmdan burd yanlis efect verdigimi velirtim videoyu attiktan sonra farkettim sunucuda oldugu icin dinlene sansim olmadi yani hersey yanlis tusa basmamdan kaynakli sorun yok yani inemli olan goruntu dahada iyi olabilir ince ayarla

Son düzenleme:
yok dayı hd olsa bile kurtarmaz :D inna oldugunu nerden bilek ? suratındaki ben bile gözükmüyo :d

Dedigim gibi videonun ilerisini izlerseniz ilerde renkler daha normal her frame ayri efect sorunu cozcek ve video ince ayarla daha netlesir acil kaba taslak gecip attim ;)

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

e sesi nasıl geçiyorsun ? hangi efekti veriyosun ?

Kullandigim programda sese ooaklik vile verebiliyorsun bir cok ses efekti mevcut

helal olsun o zaman ben slow müziği 9 8'liğe çevirdim yine geçemedim eşleşeni :D

Merhaba , hangi programı kullanıyorsunuz?

Buyontemi her video programi yapar ozel bir programa ihtiyac yok burda cok yontem paylasirim fakat once ben kazanmaliyim degilmi hani nerde kaliteli eslesen gecme taktiyle kategori takas yapcak arkadaslar ayrica bu video bu haliyle bile bir cok izleyiciye ulasir sen izlemeye bilirsin ama her kullanici senin gibi bilincli degil filmler ozellikle cogu film karanlik ve binlerce kisi izliyor birak youtubu film sitelerinde bile bir cok film karanlik millet sinema cekimine razi be :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri