Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vegas ile ekrana 5 bulanık sütun çekerek geçmeyi başardım eşleşeni.ama video kalitesini bozdu. başka ne denediysem olmadı
evet ....Birşey sorayım, videonun önündeki kanala(channel) mı yapıyorsun bunu, ben camtasia kullanıyorum.
Camtasia da,
Resimleri eklersin , her resmin uzunluğunu 1 saniye olarak kısaltırsın
Örnek veriyorum
4 farklı resim yaparsın
4ünüde yanyana koyup hepsini 1 saniyelik yaparsın
Sonra kopyala yapıştırla çoğaltırsın böyle 4lükleri
her saniyede 1 resim olmuş olur o eklediğin 4 resim döner durur gibi.
Channel dan dolayımı hata yaptım bilmiyorum tekrar denicem müsait zamanda
Olmadı yani , tekrar denemem gerekiyo.
Biraz daha tüyo alsak güzel olurdu.
bunun uygulanmış bir örneğine hiç rastlamadım. o kadar çok sık konuşuluyor ki, birileri sanki bizi yanlış yönlendiriyor gibime geliyor. Bu şekilde yapılan video gösterin ne demek istediğimi daha net anlatayım.
Hocam onlar video önüne (yani bir üst kanala) transparan png koyup opacity ile oynamaya gerek bırakmadan mı yapıyorlar bilmiyorum , ben yapamadım birşey hala.
Resim olayı basit camtasiada, bildiğimiz öndeki kanala resim koyuyoruz, 1 saniyelik yapıyoruz olay bu , ama bir işe yaramadı yaradığını söyleyenler var.
Bilenlerde açıklamıyor zaten.
Bu gibi şeyler çok fazla çıkmaya başladı. Youtube da tüm sektörlerden haberim var az buçuk. Özellikle dizi ve film sektörlerinde bugün/buhafta filtreleyip yaptığım araştırmalarda henüz böyle bir bulguya rastlayamadım. Bu şekilde geçen tek bir video bile göremedim. Evet geçirebiliyor denedim oldu ama bunsuz da geçiriyor insanlar. O yüzden videonun arkasına resim koymak bence videoyu bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Bir tane doğru düzgün uygulama videosu gösterseler örnek olarak tamam budur diyebileceğim ama bu şekliyle biraz uydurma duruyor.
bence bu konuyu kilitleyin birinci saniyeye başka 2. saniyeye başak efect ne demek ? biracık bilgili konuşun lütfen ünlem böyle geçilmez insanları 20 dakikalık ir video için sabahtan akşama kadar oturtcaksınız bilgisayar başında sonuç ?
Bide biz görebilsek (bence verilen tüyo verilmiş
Bide biz görebilsek (
anlamadım konuda en az 5 taktik paylaşılmış bu taktikler üzerinden giderek kendi taktiğinizi yapabilirsiniz bunlardan esinlenerek.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.