Dünya Engeli ve Eşleşen Geçme Ufak Bir Taktik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vegas ile ekrana 5 bulanık sütun çekerek geçmeyi başardım eşleşeni.ama video kalitesini bozdu. başka ne denediysem olmadı

vegas ile ekrana 5 bulanık sütun çekerek geçmeyi başardım eşleşeni.ama video kalitesini bozdu. başka ne denediysem olmadı

Birşey sorayım, videonun önündeki kanala(channel) mı yapıyorsun bunu, ben camtasia kullanıyorum.

Camtasia da,
Resimleri eklersin , her resmin uzunluğunu 1 saniye olarak kısaltırsın
Örnek veriyorum
4 farklı resim yaparsın
4ünüde yanyana koyup hepsini 1 saniyelik yaparsın
Sonra kopyala yapıştırla çoğaltırsın böyle 4lükleri
her saniyede 1 resim olmuş olur o eklediğin 4 resim döner durur gibi.
Channel dan dolayımı hata yaptım bilmiyorum tekrar denicem müsait zamanda
Olmadı yani , tekrar denemem gerekiyo.
Biraz daha tüyo alsak güzel olurdu.

bunun uygulanmış bir örneğine hiç rastlamadım. o kadar çok sık konuşuluyor ki, birileri sanki bizi yanlış yönlendiriyor gibime geliyor. Bu şekilde yapılan video gösterin ne demek istediğimi daha net anlatayım.

bunun uygulanmış bir örneğine hiç rastlamadım. o kadar çok sık konuşuluyor ki, birileri sanki bizi yanlış yönlendiriyor gibime geliyor. Bu şekilde yapılan video gösterin ne demek istediğimi daha net anlatayım.

Hocam onlar video önüne (yani bir üst kanala) transparan png koyup opacity ile oynamaya gerek bırakmadan mı yapıyorlar bilmiyorum , ben yapamadım birşey hala.
Resim olayı basit camtasiada, bildiğimiz öndeki kanala resim koyuyoruz, 1 saniyelik yapıyoruz olay bu , ama bir işe yaramadı yaradığını söyleyenler var.
Bilenlerde açıklamıyor zaten.

Hocam onlar video önüne (yani bir üst kanala) transparan png koyup opacity ile oynamaya gerek bırakmadan mı yapıyorlar bilmiyorum , ben yapamadım birşey hala.
Resim olayı basit camtasiada, bildiğimiz öndeki kanala resim koyuyoruz, 1 saniyelik yapıyoruz olay bu , ama bir işe yaramadı yaradığını söyleyenler var.
Bilenlerde açıklamıyor zaten.

Bu gibi şeyler çok fazla çıkmaya başladı. Youtube da tüm sektörlerden haberim var az buçuk. Özellikle dizi ve film sektörlerinde bugün/buhafta filtreleyip yaptığım araştırmalarda henüz böyle bir bulguya rastlayamadım. Bu şekilde geçen tek bir video bile göremedim. Evet geçirebiliyor denedim oldu ama bunsuz da geçiriyor insanlar. O yüzden videonun arkasına resim koymak bence videoyu bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Bir tane doğru düzgün uygulama videosu gösterseler örnek olarak tamam budur diyebileceğim ama bu şekliyle biraz uydurma duruyor.

arka plana resim koymak önemli değil geçmiyor başka bir ayarla oynamanız gerek.

Bu gibi şeyler çok fazla çıkmaya başladı. Youtube da tüm sektörlerden haberim var az buçuk. Özellikle dizi ve film sektörlerinde bugün/buhafta filtreleyip yaptığım araştırmalarda henüz böyle bir bulguya rastlayamadım. Bu şekilde geçen tek bir video bile göremedim. Evet geçirebiliyor denedim oldu ama bunsuz da geçiriyor insanlar. O yüzden videonun arkasına resim koymak bence videoyu bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Bir tane doğru düzgün uygulama videosu gösterseler örnek olarak tamam budur diyebileceğim ama bu şekliyle biraz uydurma duruyor.

Hocam örnek uygulamasında zaten birşey göremeyeceksin ki , sen detaylı indiririm videoyu incelerim dersen o ayrı tabi.
Şimdide baktım , bir kategoride adam sadece (gözüken bu tabi) brightness ayarlarıyla oynamış geçirmiş , çok ilginç , zaten tek kendisi eklemiş video başka kimse yapamamış .

bence bu konuyu kilitleyin birinci saniyeye başka 2. saniyeye başak efect ne demek ? biracık bilgili konuşun lütfen ünlem böyle geçilmez insanları 20 dakikalık ir video için sabahtan akşama kadar oturtcaksınız bilgisayar başında sonuç ?

görünmeyen resim koymak diye bir geyik vardı daha önce de. sanki video renderlanınca kanal kanal oluyor da arkaki görünmeyen resimle geçecek eşleşeni. encode decode nedir bilmesek kandıracaklar hakkaten :D .

bence bu konuyu kilitleyin birinci saniyeye başka 2. saniyeye başak efect ne demek ? biracık bilgili konuşun lütfen ünlem böyle geçilmez insanları 20 dakikalık ir video için sabahtan akşama kadar oturtcaksınız bilgisayar başında sonuç ?

Konu sahibi biraz biraz yazsa en azından, söylesin demiyoruz yanlış yazdıklarımız varsa en azından boşa kürek çekmeyin deseler daha iyi olacak.

edit yaparken mesajı sildim.

Son düzenleme:
anlamadım konuda en az 5 taktik paylaşılmış bu taktikler üzerinden giderek kendi taktiğinizi yapabilirsiniz bunlardan esinlenerek.

Hocam ünlem taktiklerinden bahsetmiyorsunuz değil mi ?
Bizim anlayamadığımızı iki cümle ile anlatsanız daha iyi olmazmı.
Deniyorum bende birşeyler uğraşıyorum ama hala olmadı, devam ederim uğraşmaya ama taktikler başarılıysa ben anlayamadım , biraz yardımcı olur musunuz ?

ben bu olayı bi türlü anlayamadım. 1. 2. saniye resim ekleme vs. ama söyle bisey var

video ya 20 dk video desek.clip speed ini 90 yapıp deneme yapsak.
ilk 3 dk sını attıgımda engel vermezken kalan 17 dksını ekleyince engeli 0.01 sn den veriyo.

madem 0.01 inci saniye de engel vardı neden bastan vermedin engeli.(yani aynı video nun ilk 3 dksını attıgımda)

galiba sondan bastan ortadan videonun icinden resimleri kaydedip engeli veriyor.yani bu resimler bi kod gibi videonun icinde toptan olunca engel geliyo.
tam çözemedim olayları. ben cerceve, kırpma devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri