Dünya engeli ve eşleşen geçme yöntemi ;)

Eğer dogru anladıysak ne kadar zamanda kaydedıyor?

Yada sadece acınca mı alıyor? Oynattıgımız kısmı mı alıyor?

evet oynattığınız kısmı alır eğer oynarken ekran alıntı yapıyorsanız ekrana başka işlem yaparsanız gözükebilir ama direk video olarak verdiyseniz arka planda yapar sıkıntı çıkarmaz

Beyler konuyla alakasız ama taktik olduğu için soruyorum. Geçen bir arkadaşın adsense form ile onaylatma taktiği vardı konu kaldırılmış. Neden kaldırıldı acaba?

Merak eden vardır belki :)

Sıkıntılı (Göruntu yada Ses veren bir içerigin) tamamı , yaklaşık 50 - 60dk lık olan bir videonun 30 dk sında test ettim :D sonuç güzel :) teşekkürler eline saglık ...

EDİT : Bu arada Programın ayarını kacırdım , siliyorum , kuruyorum , yenıden denıyorum kanala canlı baglantı saglayamıyorum :D
Programı kullanamıyorum ama saglık olsun :)

Şu ''Bi Deneyelım'' bakalımcılara gelsın :D bence denemeyın kullanın :)
1080p olarak attım , Sonuç :

9LB26N.png

şu 360p taktiğinide bi öğrensek tam süper olucak :D

Beyler konuyla alakasız ama taktik olduğu için soruyorum. Geçen bir arkadaşın adsense form ile onaylatma taktiği vardı konu kaldırılmış. Neden kaldırıldı acaba?

Bazıları rahatsız olmuştur muhtemelen, eğer bu taktik işe yarıyorsa henüz denemedim, konuyu kaydedip konu fixlenecek kaldırılsıncılar gelir bu konuyu sildirirler.

ne oldu hocam sonuç? iş yerinde olduğum için kendim deneyemiyorum, sizinkinin sonucunu merakla bekliyorum :D

Bende olmadı render almama rağmen, belki içerikle alakalıdır.Bilmiyorum farklı şeyler denemek lazım. Ama bir taktik öğrenmiş oldum onun için arkadaşa teşekkür ederim. Denerim artık farklı farklı içeriklerde

Bazı filmlerde,çizgi filmlerde ve müziklerde denedim.Her türlüde engel verdi.

videoları hd geçirmeye çalışmayın arkadaşlar renderlandığı halde geçmeyen videolar için kullanıyorum ben bu taktiği

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri