Dünya Engeli ve Eşleşen

P
  • Kullanıcı Pancu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
P

Pancu

Guest
Herkese iyi akşamlar;
Bazen bazı kanalladan video çekiyorum spam kanallarından , çektiğim videolarda dünya engeli veya eşleşen çıkıyor ama çektiğim kanallardaki videolarda reklamlar açık bunun sebebi nedir

bende merak edıyorum cevabını bılen varmı ? adamlar kazanırken aynı vıdeodan kazanamıyoruz :D

Belki ilk atmıştır engel yemedi sonradan video engelli listesine girdi google işlerine akıl sır ermez :D

Herkese iyi akşamlar;
Bazen bazı kanalladan video çekiyorum spam kanallarından , çektiğim videolarda dünya engeli veya eşleşen çıkıyor ama çektiğim kanallardaki videolarda reklamlar açık bunun sebebi nedir

dogruya dogru hiç kimse şimdi partner demesin dogrudur partner olanlarda var ama bunun bir yöntemi var
partnersizde yapılabiliyor adam 0 bozma ile partner olmadan geçiriyor tabi bunu buraya biri yazsa 1haftaya o açığı kaparlar

cevabını bilmiyormusunuz yani ? biraz düşünürseniz bulursunuz. adamlar özel bir yazılım yada kod sistemiyle dünya engelini geçiyor. youtube taramasından kurtuluyorlar ama sen atınca tarama ya düşüp engeli yiyorsun. o tamamen profosyonel bir iş. bir kaç hintli ve capon yapıyor bunu.

engel işi karışık eşleşen için konuşayım videoda reklam olması eşleşen olmadıgı anlamına gelmez video ortası reklam olsa dahi sonradan eşleşen gelince o reklamlar duruyor yani aslında indirdiğin adamdada eşleşen yemiş olabilir

cevabını bilmiyormusunuz yani ? biraz düşünürseniz bulursunuz. adamlar özel bir yazılım yada kod sistemiyle dünya engelini geçiyor. youtube taramasından kurtuluyorlar ama sen atınca tarama ya düşüp engeli yiyorsun. o tamamen profosyonel bir iş. bir kaç hintli ve capon yapıyor bunu.

Hintli capon diyonda hocam sen nerden biliyon böyle birşey var :D

bu işin peşine çok düştüm, çok kafa yordum. hacker arkadaşlarla konuştum. hacker olayı mafya gibidir. kim ne yapıyor nasıl çözüyor biliyor :) mesela hangi türk hackere sorarsam sorayım bu iş tam profosyonel hint capon hacker işi bizi aşar dedi.

Hintli capon diyonda hocam sen nerden biliyon böyle birşey var :D

bu işin peşine çok düştüm, çok kafa yordum. hacker arkadaşlarla konuştum. hacker olayı mafya gibidir. kim ne yapıyor nasıl çözüyor biliyor :)

Vay be demek programla geçiyorlar bunu geçen adam zaten zengin olur :D bence pixelere bir müdahale yapılıp sistem yanıltılıyor.

böyle bir teknolojiye sahip olan biri aylık milyon rahat kaldırır. ama bu işin mafyası var bulaştırmazlar bizi :D

Vay be demek programla geçiyorlar bunu geçen adam zaten zengin olur :D bence pixelere bir müdahale yapılıp sistem yanıltılıyor.

Bende Türk hackerım bızım onlardan neyımız eksık yarın geçiyorum :D

böyle bir teknolojiye sahip olan biri aylık milyon rahat kaldırır. ama bu işin mafyası var bulaştırmazlar bizi :D

Aynen çok para kazanır ama artık yemez o adsense banları neye bağlı belirsiz o işi geçen yıl yapacaklardı belkide kaç yıldır kullanıyorlardır torbalarla para kaldırırlar düşünemiyorum aylık 300k adsense para almak :D.Bizdede yazılımcı arkadaşlar var kafa yorsalar bulamazlarmıki acaba?

yok elinde öyle bir teknoloji varsa adsenselerin ban yese bile yerine koyarsın. bu işlerle ilgilenmesi için bir kaç tane yazılımcı ile görüştüm, yapın önünüze çuvalla para dökeyim dedim, o heycanla yaparız dediler ama bir kaç hafta uğraştılar sonra ortadan kayboldular. akibetli ne oldu bilmiyorum. :D dünya engelini, görsel işitsel eşleşeni full geçirme olayı hint capon mafyasının elin de. dikkatli ol derim bu işlerle uğraşacaksan.

Aynen çok para kazanır ama artık yemez o adsense banları neye bağlı belirsiz o işi geçen yıl yapacaklardı belkide kaç yıldır kullanıyorlardır torbalarla para kaldırırlar düşünemiyorum aylık 300k adsense para almak :D.Bizdede yazılımcı arkadaşlar var kafa yorsalar bulamazlarmıki acaba?

yahu ne mafyası ciddi misiniz bilmiyorum ama bende işin video kodlamasında olduğunu düşünmeye başladım, araştırıyorum ufak ufak ancak pek bir sonuç yok gibi, yazılım vs de bilmediğimden araştırdığımla kalacağım zaten büyük ihtimalle.

yok elinde öyle bir teknoloji varsa adsenselerin ban yese bile yerine koyarsın. bu işlerle ilgilenmesi için bir kaç tane yazılımcı ile görüştüm, yapın önünüze çuvalla para dökeyim dedim, o heycanla yaparız dediler ama bir kaç hafta uğraştılar sonra ortadan kayboldular. akibetli ne oldu bilmiyorum. :D dünya engelini, görsel işitsel eşleşeni full geçirme olayı hint capon mafyasının elin de. dikkatli ol derim bu işlerle uğraşacaksan.

Yok ben ingilizce atıyorum hint caponla işim olmaz zaten geçtiğim yöntem belli alttan üstten kes çerçeve tamamdır :D

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:47 ----------

sonradan engel gelse sen göremezsin o videoyu. yani sonradan dünya engeli gelirse göstermiyor videoyu.

İlginç o zaman gerçekten belliki geçen geçiyor bir şekilde bir bugmu var acaba youtubede :confused:

forumda render konularını bakın. eşleşen geçme ünlem geçme vs.

mesela daha önce atılmış bir videoyu(ki youtube her videoyu content İD ile işaretliyor gibi) hiç değiştirmeden (renderlemeden) aynı şekilde youtubeye atarsan youtube o videoyu tanır. ve sana uyarı verir(ünlem). bunun için render taktikleri var. forumda videolu anlatımda mevcut 5-6 tane

aynen parayı duyup gaza geliyorlar sonra ses yok :D

İlginç o zaman gerçekten belliki geçen geçiyor bir şekilde bir bugmu var acaba youtubede :confused:
bug mu var başka bişey mi var bilmiyorum ama direk atılmıyor o dünya engelli videolar.

2 yöntemi var. birini biliyorum fakat yapmak için 46'lık olmak gerek. :D birisi çıkar o mallığı yapar diye yazmayacağım, boşuna pm'de atmayın. bi ara forumda konusu geçmişti zaten.

diğer yöntem ise kesinlikle render. öyle çerçeve falan değil. bişey yapıyorlar videoya ne oluyorsa geçiyor işte. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri