Dünya Engeli ve Görüntü Eşleneni Geçme Hizmeti

• Kullanıcı GriAy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Editörlük İşleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş uğraşmış başarmış şimdi de formulünü kullanıyor sonuna kadar arkandayım hayırlı satışlar. Benim de kendime göre yöntemlerim var ama milyon dolar teklif etseler satmam :p

bana yardımcı olabilecek varmı 35 tl banka hesabınıza gondereyim sizde verdim paypal a 30 tl gonderin

arkadasın gosterdıgı ornek vıdeoyu beyendım ızlıyıcılerı kacıracak duzeyde oynama yapmıyor

Arkadaşın kullandığı yöntem işe yaramaktadır, bizzat kendim denedim iş vermek isteyen arkadaş varsa düşünmesin versin zaten paranızı video ile çıkartırsınız :)

yönteminiz az çok belli oldu galiba. bence şuan birçok kişi sizin örnek videonuzda yaptığınız efekti deniyodur.

yönteminiz az çok belli oldu galiba. bence şuan birçok kişi sizin örnek videonuzda yaptığınız efekti deniyodur.

boşuna vakit harcıyorlar hocam , bende biliyorum bazı kişilerin neden örnek video istediklerini guya akıllı davranıp nasıl geçtiğimi kontrol edicekler ve test edicekler :D aaa bu adam yanları karartıyor oley yöntemi buldum gibisinden diyip sevinende vardır ama boşuna :d bu yöntemde 6 7 tane efekt kullanılıyor geçmesi için o kombinasyonu tamamlamak lazım biraz zor iş onun için rahatım:D

animelerde render yapmadan dünya engelini geçebiliyorsan ve sonra dünya engel gelmemesi kesin diyebiliyormusun

animelerde render yapmadan dünya engelini geçebiliyorsan ve sonra dünya engel gelmemesi kesin diyebiliyormusun

her videoda render işlemi uygulanıyor sonradan gelen engelde %90 şikayet üzerine gelen engeldir yabancı dizi kanalıma 1.5 aydır hiç bir bölümüne engel gelmedi 10 bölüm vardır kanalda bu yöntem kullanılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri