dunya engeli video yukleme

kolay hocam çerçeve ses olayları ile ben her gün bunlarla ugrasıyorum vdste tabi söle durum var mesela bir video çerçeve ekliyon gene bir yerden yakalıyor görüntüyü ne olmus oluyor butun emekler bosa gidiyor hadi tekrar bastan video kücült yada kırparak göm framenin icine bide su olay var daha önce hiç denemedim videoyu yatırarak geçirenler gördüm

şuan o durumdayım koca bir çerceve eşleşen yediğim süre değişti ama bir yerden yakaladı sestende yakaladı o ayrı dava :cool:

kolay hocam çerçeve ses olayları ile ben her gün bunlarla ugrasıyorum vdste tabi söle durum var mesela bir video çerçeve ekliyon gene bir yerden yakalıyor görüntüyü ne olmus oluyor butun emekler bosa gidiyor hadi tekrar bastan video kücült yada kırparak göm framenin icine bide su olay var daha önce hiç denemedim videoyu yatırarak geçirenler gördüm

Hocam çerçeve ile vs geçmek zor.Bir ararar gopro kameranın kanalındaki videolar için uğraştım.Videoyu komple siyah beyaz yaptım çerçeve titreşim vs eklemedim ama yine eşleşenden kurtaramadım.Yada videolara açı versenizde eşleşene yakalanıyor.Zoom yaparak geçmek daha iyi sonuç veriyor.

Hocam çerçeve ile vs geçmek zor.Bir ararar gopro kameranın kanalındaki videolar için uğraştım.Videoyu komple siyah beyaz yaptım çerçeve titreşim vs eklemedim ama yine eşleşenden kurtaramadım.Yada videolara açı versenizde eşleşene yakalanıyor.Zoom yaparak geçmek daha iyi sonuç veriyor.

kendi yaptığım video çok basit aslında da işte ses biraz bozuluyor video

bir örnek video varmı elinizde geçirelim ses olayını geçmede sony vegas cok işe yarıyor onuda kullanmasını iyi bilmek lazım

Son düzenleme:
hocam ben sozumdeyim tereddute hic gerek yok kardes payi yapariz .. inan icimde kotu bir dusuncem yoktur . bunu ogreticek kisiye minnettar kalirim herturlu paylasimida yaparim hic kuskum yoktur.

videoların dili yada ızleyıcılerının oldugu bölge neresı?

kendi yaptığım video çok basit aslında da işte ses biraz bozuluyor video

Hocam iyi hit almış ama bence izlenebilirlik kaybolmuş.

bir örnek video varmı elinizde geçirelim ses olayını geçmede sony vegas cok işe yarıyor onuda kullanmasını iyi bilmek lazım

Hocam ben sesle pek uğraşmadım.O yüzden örnek veremiyeceğim ama şu videoyu

eşleşenden geçirirseniz olayı çözersiniz büyük ihtimalle.

GoPro: Sean Malto and London at Home in Kansas City - YouTube

kanal 2 gün önce topluluktan para kazanması kapanmıştı sildim yeniden açtım ama ünleme düştü para kazanmıyor ve sildiğim içinde artık ne oluyorsa aramalarda çıkmıyor du bugün çıkmaya başlamış yeniden pingleme yapınca

Bitmiş bir yabancı dizide dünya engeli yemiştim camtasia ile kalın bir çerçeve ekledim dünya engelini aştı sende bir dene istersen

kanal 2 gün önce topluluktan para kazanması kapanmıştı sildim yeniden açtım ama ünleme düştü para kazanmıyor ve sildiğim içinde artık ne oluyorsa aramalarda çıkmıyor du bugün çıkmaya başlamış yeniden pingleme yapınca

ne durumdasin benim ki patlama yapti insallah dunya engeli vermez :)) 1 tane yukleyebildim oda aninda uctu

asude ye yazmistim pardon :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri